Wat is de prijs voor de Bol Masterclass?

Gemiddelde leestijd: 3 minuten
mm
wat is de prijs voor de Bol Masterclass?

Wat is de prijs voor de Bol Masterclass?’ Deze vraag ontvang ik regelmatig in mijn mailbox. Het leek mij daarom een goed idee om deze vraag te beantwoorden in een artikel. Ik zal je op deze pagina vertellen wat de prijs is voor de Bol Masterclass training van Jia Ruan.

Prijs voor de Bol Masterclass

Jia Ruan biedt verschillende online trainingen aan, waaronder de Bol Masterclass. De prijs voor de Bol Masterclass bedraagt 997,- euro. Echter kun je hem voordeliger aanschaffen, maar hierover vertel ik je zo meer.

Naast een eenmalige betaling van 997,- euro biedt Jia jou de mogelijkheid om te betalen in 5 termijnen. In dat geval betaal je 5 keer 250,- euro, en ben je dus iets meer geld kwijt.

Veel mensen schrikken van de prijs voor de Bol Masterclass. Voor een HBO studie betaal je echter 2000,- euro per jaar. Je hebt dan nog niet eens geleerd hoe je zelf een inkomen kunt vergaren.

Wat krijg je voor deze prijs?

De Bol Masterclass is tevens een investering in jezelf. Je gaat in jouw ondernemers journey ontzettend veel leren en een positieve verandering doormaken als persoon.

Het team achter de Bol Masterclass gaat er alles aan doen om jou te laten slagen. Zo zal je bijvoorbeeld elke week live groepscoaching hebben. Hierin kun je al je vragen stellen aan het team.

Bij de prijs van de Bol Masterclass zitten veel bonussen inbegrepen. Na betaling heb je levenslang toegang tot de cursus en updates. Je beschikt dus altijd over de best-werkende strategieën om veel geld te verdienen.

Bol Masterclass prijs ‘hack’

Ik noem deze truc de Bol Masterclass prijs ‘hack’.

Wat veel mensen niet weten is dat je gemaakte kosten voor je onderneming als bedrijfskosten kunt invullen. 

Door de gemaakte bedrijfskosten – voor de aanschaf van de Bol Masterclass – zal je winst lager uitvallen waardoor je minder belasting hoeft te betalen. 

Ook ontvang je de 21% betaalde BTW over de 997,- euro terug van de Belastingdienst. Eigenlijk is de prijs voor de Bol Masterclass dus 823,- euro.

Hierdoor is de cursus misschien wel goedkoper dan je had verwacht. Bovendien verdienen de cursisten meestal binnen 4 a 5 weken de betaalde prijs terug.

Wil je meer weten over de Bol Masterclass en resultaten van anderen inzien? Lees dan mijn Bol Masterclass Review.

PS: Jia biedt een 100% kosteloze training aan. Deze training is erg handig om te bekijken alvorens je aan de slag gaat met de Bol Masterclass. Via de knop hieronder kun je beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *