Wat is de prijs voor de Agency Masterclass?

Gemiddelde leestijd: 5 minuten
mm
wat is de prijs voor de agency masterclass

Wat is de prijs voor de Agency Masterclass van Mitchell Weijerman? De Agency Masterclass heeft al honderden deelnemers en wordt steeds populairder. Echter is het voor veel mensen niet duidelijk wat de prijs voor deze Masterclass nou eigenlijk is. Ik ga je daarom alles vertellen over de prijs voor de Agency Masterclass van Mitchell Weijerman.

Agency Masterclass prijs

De prijs voor de Agency Masterclass bedraagt maar liefst 1997,- euro. Ook kun je de cursus aanschaffen door in 3 termijnen van 747,- euro te betalen. Je zult dan dus iets meer geld kwijt zijn dan voor een eenmalige betaling.

Door een handig trucje kun je de Masterclass voor een lagere prijs aanschaffen, maar hierover vertel ik je aan het einde van deze pagina meer.

Ben je geschrokken van de prijs van 1997,- euro voor de Agency Masterclass? Geloof mij wanneer ik zeg dat deze prijs reuze mee valt. Voor een HBO studie betaal je bijvoorbeeld jaarlijks hetzelfde bedrag. Je bent dan zelfs 4 keer 2000,- euro kwijt, en kan daarna nog steeds niet zelfstandig een online inkomen verdienen.

Wanneer jij 1 klant binnenhaalt via de methode van de Agency Masterclass, kun jij de gehele prijs van 1997,- euro direct terugverdienen. Je zult dan begrijpen dat de investering het toch wel waard was ;-).

Wat zit bij de cursus inbegrepen?

Ten eerste is de Agency Masterclass een geweldige investering in jezelf. Tijdens de training en het hele ondernemerschap leer je namelijk ontzettend veel nieuwe dingen op business- en mindset gebied. Toen ik zelf begon met ondernemen, heb ik dan ook positieve veranderingen doorgemaakt als persoon.

Wanneer jij de prijs voor de Agency Masterclass betaald, zal het team er alles aan gaan doen om jou succes te laten behalen. Zo krijg je toegang tot wekelijkse live groepscoaching met Mitchell of iemand uit zijn team. Je kunt dan al je vragen stellen. Ook krijg je toegang tot een speciale Facebook groep waarin ambitieuze ondernemers 24/7 actief zijn om je te helpen.

Bovendien zitten bij de prijs van de Agency Masterclass verscheidene bonussen verwerkt. Je krijgt na betaling levenslang toegang tot de bonussen, Masterclass en updates.

Wat is de Agency Masterclass prijs ‘hack’?

Waarschijnlijk ben je op deze pagina terecht gekomen, omdat je nieuwsgierig bent naar de Agency Masterclass hack, althans ik noem het een hack ;-).

Dit ’trucje’ is voor veel mensen nog onbekend. 

Verschillende uitgaven voor je bedrijf (zoals cursussen) kun je opgegeven als bedrijfskosten. De prijs voor de Agency Masterclass kun je dus ook opgeven als bedrijfskosten.

Dit heeft een aantal voordelen, bijvoorbeeld het uiteindelijke bedrag dat je kwijt bent voor de Agency Masterclass. Tijdens de aankoop betaal je namelijk 21% BTW over 1997,- euro. Deze 21% krijg je na opgave terug van de Belastingdienst.

Eigenlijk is de prijs voor de Agency Masterclass dus 1650,- euro.

Je bespaart op deze manier 347,- euro. Zonde om dit geldbedrag te laten liggen, lijkt mij.

Bovendien zal door de bedrijfskosten je winst lager uitvallen, waardoor je minder inkomstenbelasting hoeft te betalen.

Wil je meer weten over de Agency Masterclass en zien wat anderen hebben bereikt na het volgen van de Masterclass? Lees dan mijn eerlijke Agency Masterclass review.

PS: Mitchell biedt een 100% kosteloze training aan. Hierin leer je alvast meer over de inhoud van de cursus en waarom bedrijven jou duizenden euro’s willen betalen voor een simpele service. Via de knop hieronder kun je direct beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *