Jia Ruan vermogen

Gemiddelde leestijd: 6 minuten
mm
Jia Ruan vermogen

Jia Ruan vermogen? Hoeveel verdient Jia Ruan per dag? Is Jia al miljonair? Dergelijke vragen worden veel gesteld op het internet. De 23-jarige Jia Ruan is onder andere bekend van BNNVARA, NRC Handelsblad, FunX, 3FM en ViceMoney.

Zijn succes behaalde hij met E-Commerce en educatie trainingen zoals de Bol Masterclass. Jia en zijn team hebben als doel om zo veel mogelijk mensen te helpen met geld verdienen en/of mensen de beste versie van zichzelf zelf te laten worden.

In dit artikel ga ik vertellen over het vermogen van Jia Ruan.

Het vermogen van Jia Ruan

In de onderstaande video vertelt Jia Ruan over zijn vermogen en inkomsten. Hij vertelt precies hoe het in korte tijd is gelukt om een gigantisch vermogen te vergaren.

Jia heeft samen met zijn business partners 2 verschillende BV’s opgezet. Via het coaching/educatie bedrijf Unstoppable LifeStyle B.V. verkopen zij trainingen, zoals de Agency en Bol Masterclass. 

Jia verdient ongeveer 997,- euro per verkochte training. Van het geld gaat een deel naar businesspartners, (Facebook) advertentiekosten en werknemers.

Het is bekend dat alleen al de Bol Masterclass €3 miljoen in 16 maanden tijd heeft omgezet. 

Meerdere inkomstenbronnen van Jia Ruan

Naast de inkomsten uit de educatie business verdient Jia ook geld aan de E-Commerce BV. De activiteiten van de BV bestaan uit producten inkopen en verkopen op platformen zoals Amazon en Bol.com.

Volgens Jia verdienen zij met deze BV nog eens (passief) 2000,- euro per dagGeld verdienen met Bol.com is zeer lucratief.

Jia Ruan is in korte tijd veel geld gaan verdienen. In de toekomst zullen de BV’s verder worden uitgebreid. Door investeringen zal hij alleen maar meer geld gaan verdienen.

Jia is persoonlijk nog geen miljonair. Zijn vermogen wordt geschat op honderden duizenden euro’s. Het zal niet lang meer duren voordat Jia een miljoen op zijn persoonlijke bankrekening heeft staan.

Waar geeft Jia zijn geld aan uit?

In de onderstaande video vertelt Jia hoe hij met zijn geld omgaat. Hij vertelt waar hij zijn geld aan uit geeft en hoe jij ook verstandiger met je geld om kunt gaan.

Het is dus wel duidelijk dat Jia er warmpjes bij zit, en dat hij flink geld verdiend.

En dag mag ook.

Jia heeft er ontzettend hard voor gewerkt. Hij maakt duizenden mensen blij en financieel onafhankelijk. Er zijn zelfs vele die dankzij zijn trainingen van verslavingen en depressies af zijn gekomen.

Zijn aanzienlijke vermogen is hem dan ook wat ons betreft van harte gegund.

Jij kunt hetzelfde bereiken als Jia Ruan

Het mooie is dat Jia Ruan en zijn team jou willen helpen met geld verdienen. 

In de Bol Masterclass leert Jia zijn cursisten over het opzetten van een winstgevende webshop via Bol.com. De bewezen strategieën hebben al honderden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden.

De videotrainingen zijn online beschikbaar. Je kunt de trainingen dus bekijken vanaf de pc of mobiel, overal en wanneer jij dat wilt. 

Er is geen technische kennis of ervaring nodig want alles wat de deelnemers moeten weten wordt stap-voor-stap uitgelegd in deze cursus.

Klik op de onderstaande knop om meer te lezen over de Bol Masterclass.

Succes!

Onlangs schreef ik een review over de nieuwe training van Jia Ruan genaamd ‘The Unstoppable Mindset’. Lees op deze pagina mijn ‘Unstoppable Mindset review‘. Ook vind je hier een gratis eboek met waardevolle tips.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *