500 euro per maand verdienen

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
500 euro per maand verdienen

500 euro per maand verdienen? Sinds een aantal jaren verdien ik mijn geheel maandelijks inkomen dankzij het internet. Op deze pagina ga ik dan ook de manier onthullen waarmee ik dit doe.

Na het lezen van dit artikel kan jij direct beginnen met de strategie om zelf 500 euro per maand te gaan verdienen.

500 euro per maand verdienen op internet

Het internet maakt het mogelijk om thuis geld te verdienen.

500 euro per maand verdienen kan al op zeer korte termijn.

Met mijn strategie ga je namelijk het internet voor jou laten werken in plaats van andersom.

Het is totaal niet moeilijk, en je kan hiermee makkelijk 500 euro per maand gaan verdienen.

Alles wat je op het internet plaatst, staat 24/7 online. Dag en nacht kun je geld verdienen aan ‘werk’ wat je eenmalig online hebt hoeven zetten.

Het enige wat je nodig hebt om te beginnen is een werkende laptop/mobiel verbonden met WIFI. Enkel met deze benodigdheden kan jij 500 euro per maand gaan verdienen.

Het verdienmodel: affiliate marketing

De methode waarmee je 500 euro per maand kunt gaan verdienen is affiliate marketing.

Affiliate marketing is dat je andermans producten en diensten promoot in ruil voor commissie.

Je hebt geen eigen producten nodig, hoeft geen producten te verzenden en hoeft dus ook geen klantenservice bij te houden.

Je bent simpelweg een tussenpersoon die verkopen regelt voor het gewenste bedrijf of webshop. De commissie per verkocht product bedraagt doorgaans zo’n 25% van de verkoopprijs.

Affiliate marketing is erg populair en misschien ook wel een van de meest makkelijke vormen van geld verdienen op internet. De populariteit heeft het verdienmodel te danken aan de mogelijkheden om razendsnel resultaten te behalen zonder grote investeringen.

Hoe 500 euro per maand verdienen als affiliate?

Je weet nu met welk verdienmodel je 500 euro per maand kunt gaan verdienen.

Maar hoe ga je affiliate marketing in de praktijk uitvoeren, en dus daadwerkelijk veel geld verdienen?

Het promoten van de producten of diensten kun je via allerlei online kanalen gaan doen.

Het is de bedoeling dat je mensen gaat trekken naar je kanaal. Via het kanaal ga je informatie geven over het te promoten product om bezoekers vervolgens door te sturen (via je affiliatelink) naar de website die je promoot.

Kanaal inzetten voor de promotie

Voorbeelden van makkelijke kanalen om in te zetten als affiliate zijn:

  1. Social media zoals Twitter, Facebook, LinkedIn enz.
  2. Tegen betaling adverteren bij Adwords of op Instagram.

Het nadeel van de bovenstaande methoden is dat je alleen verkopen realiseert op de korte termijn.

Sociale media pagina’s zal je namelijk moeten blijven updaten om relevant te blijven en bezoekers te trekken. Daarnaast zal je bij betaald adverteren voor een beperkte tijd potentiële klanten trekken.

Bovendien stuur je bezoekers regelrecht door naar de affiliate webshop. Hierdoor zal je de bezoeker kwijtraken en kan je dus in de toekomst geen geld meer verdienen aan deze bezoeker.

Beter is om affiliate marketing toe te passen via de strategie die ik zelf gebruik. Via websites kan je namelijk op zowel korte als lange termijn geld verdienen met affiliate marketing.

Website opzetten die 500 euro per maand oplevert

Ik raad je dus aan om een website op te starten. Een website kan je maandelijks 500 euro passief gaan opleveren.

Op je website ga je wekelijks een artikel plaatsen die relevant is aan het onderwerp van je site. 

In de artikelen dien je zoektermen te verwerken waar mensen veel naar zoeken in Google. Zo krijg je steeds meer organische bezoekers op je website.

Dat zijn allemaal potentiële klanten die op gratis wijze via Google op je website terecht komen.

Wanneer je eenmaal bezoekers op je website krijgt, is het belangrijk om affiliate marketing in te gaan zetten om 500 euro per maand te gaan verdienen.

Affiliate producten op je website plaatsen

Er zijn verschillende effectieve manieren hoe je affiliate producten op je website kunt gaan promoten.

Je kunt bijvoorbeeld een banner plaatsen in de sidebar en hopen dat iemand erop klikt en iets koopt. Een andere manier is om in de artikelen naar de producten/webshops te verwijzen.

Mijn voorkeur gaat uit naar het promoten van producten in de artikelen. Je kunt bijvoorbeeld woorden klikbaar maken en onderaan de pagina een button plaatsen waar mensen op kunnen klikken.

Waarom heeft het promoten van producten in artikelen mijn voorkeur? In het artikel kun je informatie geven en de bezoekers ‘warm maken’ om het product te kopen. Ook kun je per artikel een gericht product aanbod doen.

Wanneer je een banner in de sidebar plaatst is de kans groot dat het geen gericht product aanbod is voor je bezoeker. Desalniettemin kan dit ook prima werken en regelmatig sales opleveren.

Geld verdienen met je passie

De affiliate marketing strategie werkt het beste wanneer je een affiliate product uitkiest waar ook je passie ligt. Misschien denk je eraan om een product uit te kiezen met een hoge commissie, maar als je daar zelf niks mee hebt dan is het moeilijk om een succesvolle site op te zetten.

Ik raad aan om wekelijks 1 a 2 blogartikelen te publiceren op je website. Natuurlijk kan je sneller en makkelijker schrijven over een onderwerp waar je zelf interesse in hebt. (alternatief= werken met gastbloggers/tekstschrijvers)

Het is ontzettend gaaf dat je op deze manier heel snel een business kunt opzetten die je zelf tof vindt. Het enige wat je hoeft te doen is een website opzetten (bijvoorbeeld met Jouwweb of WordPres), artikelen plaatsen en de affiliatelinks plaatsen.

Jij kunt vervolgens gaan bloggen over alles wat jou inspireert/interesseert. Wanneer dat bijvoorbeeld “gezondheid” of “dating” is kun je bij PayPro of Daisycon in het productoverzicht in deze categorien kijken welke producten er allemaal te promoten zijn (genoeg!). Dit geldt voor alle vakgebieden.

Video van een 500+ euro per maand website

In deze video geeft Jacko Meijaard een rondleiding over een site waarmee hij tussen de 500 en 750,- euro per maand verdient. Deze video is een opname van een live webinar.

Neem vandaag nog actie en verdien zelf geld!

In dit artikel heb ik verteld hoe je 500 euro per maand kunt gaan verdienen door middel van een affiliate marketing strategie.

Ik kan begrijpen dat je van de bovenstaande stappen liever stap voor stap videoinstructries hebt, zodat je precies weet wat je moet doen en hoe je dit moet doen.

Om die reden en om jou op weg te helpen heeft Jacko een volledige stap-voor-stap videotraining gemaakt. In meer dan 40 video’s laat Jacko EXACT zien hoe je een winstgevende website opbouwt die 500 euro per maand gaat opleveren.

Het mooie hiervan is dat je niet alles zelf hoeft uit te zoeken en niet hoeft aan te klooien.

Je kan de stappen uit de videotraining letterlijk 1 op 1 kopiëren om zelf 500 euro per maand te gaan verdienen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *