10000 euro per maand verdienen

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
10000 euro per maand verdienen

10000 euro per maand verdienen? Dit kan je heel goed gaan bereiken door met affiliate marketing aan de slag te gaan. Op het internet zien we vaak teksten voorbij komen waarin wordt beweerd dat je slapend rijk kunt worden dankzij affiliate marketing. Dat is vrij overdreven, want je dient eerst een basis op te zetten. Wanneer deze basis eenmaal staat, is het echter makkelijk mogelijk om per maand 10000 euro of zelfs meer ‘op de automatische piloot’ te verdienen.

Al jaren verdien ik mijn inkomen dankzij het internet. Ik houd mij voornamelijk bezig met affiliate marketing. Op deze pagina ga ik precies vertellen hoe je veel geld kunt gaan verdienen met affiliate marketing.

10000 euro per maand verdienen als affiliate

Het is dus mogelijk dag en nacht geld te verdienen en je inkomen op te schalen naar 10000 euro per maand. Helaas verschijnt dit geldbedrag niet vanzelf op je bankrekening ;-).

Een maandelijks inkomen van 10000 euro creëren, kan soms best lang duren.

Zelf verdiende ik al geld met affiliate marketing vanaf de eerste week dat ik begon.

Na enkele maanden verdiende ik al honderden euro’s per dag.

Door gebruik te maken van de juiste strategieën en met hulp van anderen, gaat het allemaal een stuk sneller.

Het is de bedoeling dat jij ook 10000 euro per maand passief gaat verdienen. Het werk wat je moet uitvoeren om dit te bereiken, ga ik je hieronder vertellen.

10K per maand verdienmodel

De verdienmethode waarmee je 10000 euro per maand kunt gaan verdienen is dus affiliate marketing.

Met affiliate marketing wordt bedoeld dat jij in ruil voor loon, een webshop of product aanprijst.

Het aanprijzen van de producten of diensten kun je bijvoorbeeld gaan doen via een websiteblogsociale media kanaal of email marketing.

Het aantrekkelijke van affiliate marketing is dat je geen eigen producten nodig hebt, geen producten naar het postkantoor hoeft te brengen en dus ook geen klanten te woord hoeft te staan.

Om te beginnen meld je jezelf aan bij een affiliate netwerk. Op deze online netwerken kun je de producten gaan uitkiezen die je vervolgens gaat aanprijzen onder je bezoekers of volgers.

Voor elke persoon die via jou een product koopt, ontvang je een vergoeding van het affiliate netwerk.

Een geschikt kanaal uitkiezen om in te zetten

Je kunt via verschillende kanalen de affiliate producten gaan promoten.

Als je een Instagram account hebt, kun je het affiliate linkje in je bio gaan zetten.

Bij een YouTube kanaal kun je in de video omschrijving de affiliate links gaan verwerken. In de video’s geef je relevante informatie rondom het product dat je aanprijst.

Raadzaam is echter om een website op te zetten.

Een website kun je tegenwoordig heel eenvoudig in elkaar zetten. Bijvoorbeeld met een ‘drag and drop’ website builder als WordPress of Jouwweb.nl.

Op de website ga je een blog aanmaken. Aan het einde van elk blogartikel promoot je vervolgens het product. Bijvoorbeeld door een stukje tekst klikbaar te maken of een button te plaatsen.

Wanneer iemand besluit op je affiliate link te klikken, ziet het affiliate netwerk dat de verkoop via jou tot stand is gekomen.

De vergoeding per succesvol gepromoot product bedraagt meestal zo’n 25% van het betaalde bedrag door de klant.

Tip: hoe gerichter de bezoeker is, hoe groter de kans is dat hij een product koopt. Promoot dus in elk artikel een bijpassend product.

Een geschikt product uitkiezen om te promoten

Het beste is om een affiliate product uit te kiezen waar je zelf interesse in hebt.

Hierdoor kan je makkelijker artikelen gaan schrijven over het onderwerp van je website.

Ook is het leuker om bezig te zijn met je eigen hobby, dan wanneer je een product promoot waar je zelf niks mee hebt. 

Goede affiliate netwerken zijn bijvoorbeeld Paypro en Daisycon. Hier vind je duizenden producten en webshops die je kunt gaan promoten.

De meeste grote bedrijven hebben ook een eigen affiliate programma. Een optie is dus om bedrijven te gaan promoten waar jij zelf klant van bent.

Het mooie is dat je dan zelf al een ervaring hebt met het product, kennis over het product hebt en weet wat het voor de klant gaat opleveren.

Bol.com is een goed voorbeeld van een bedrijf met een eigen affiliate netwerk. Inmiddels heeft Bol.com een assortiment van 20+ miljoen producten. Je hebt hier dan ook een ruime keuze aan te promoten producten.

Jij kan een graantje mee pakken van het succes door affiliate te worden van Bol.com.

Kan je echt 10000 euro per maand verdienen?

Je kunt makkelijk passief 10000 euro per maand gaan verdienen met affiliate marketing. Het mooie van de inkomsten is dat deze wederkerend zijn.

Een website hoef je namelijk eenmalig op te zetten. Vervolgens komen er dag en nacht gratis bezoekers op je website terecht via Google.

Op deze website ‘Thuis-Inkomsten.nl’ krijg ik bijvoorbeeld 6000 organische bezoekers per maand. Dit aantal bezoekers komen elke maand op mijn site, ook al doe ik niks aan mijn site.

Zo haal ik dus ook elke maand een vast inkomen uit de affiliate commissies.

10000 euro per maand is mogelijk om te verdienen met een website. Je kan natuurlijk ook meerdere websites in verschillende bedrijfstakken opstarten.

Direct beginnen met 10000 euro per maand te verdienen

Na het lezen van dit artikel ‘10000 euro per maand verdienen’ weet je dat het mogelijk is om ontzettend veel geld te verdienen met affiliate marketing.

Misschien ben je nog sceptisch over hoe je een of meerdere websites op gaat zetten die 10K per maand gaan opleveren.

Dan heb ik goed nieuws voor je.

Ik, Jacko en zijn achterban staan klaar om je op weg te helpen.

In het Affiliate Marketing Revolutie video programma leer je exact hoe je een winstgevende site opzet. Van A tot Z leer je hoe je 10000 euro per maand kunt gaan verdienen. Daarnaast kun je met al je vragen op het forum terecht.

Dit is de kans om gedag te zeggen tegen het 9 tot 5 leventje.

Ik kan mij immers goed voorstellen dat je met die rede op deze pagina terecht bent gekomen.

>> Klik hier als je klaar bent voor verandering en 10000 euro per maand wilt gaan verdienen <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *