Bijverdienen zonder KvK

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
Geld bijverdienen zonder KvK

Bijverdienen zonder KvK? Regelmatig ontvang ik in mijn mailbox vragen van mensen die zich afvragen hoe je kunt bijverdienen zonder KvK. Ook vragen mensen zich af hoeveel je mag bijverdienen zonder KvK. Het leek mij daarom handig om hier een blogartikel over te schrijven. Online bijverdienen is een geweldige manier om een extra inkomen te creëren op een makkelijke en toegankelijke manier.

Je vraagt je natuurlijk af hoe dat nou werkt: bijverdienen op het internet. En heb je echt geen KvK nodig om te beginnen? Aangezien ik al jaren geld verdien op het internet, zal ik je op deze pagina hierover vertellen. Na het lezen van dit artikel kan jij direct geld bijverdienen.

Hoeveel mag je bijverdienen zonder KvK?

Bijverdienen zonder KvK is mogelijk. Alleen als je een bedrijf start, is het verplicht om een KvK (Kamer van Koophandel) nummer te registreren. Je bent als bedrijfseigenaar namelijk een officiële ondernemer.

Aangezien jij wilt bijverdienen is de kans groot dat de Belastingdienst jou niet als een wettelijke ondernemer ziet. Naarmate je bijverdiensten groter worden, zal de Belastingdienst bepalen of je een ondernemer bent.

Hoeveel mag je bijverdienen zonder KvK? Zonder KvK is het toegestaan om circa 10.000,- euro per jaar bij te verdienen. Je moet in ieder geval deze inkomsten uit overige werkzaamheden opgeven bij de Belastingdienst.

Toch raad ik je aan om jezelf in te schrijver bij de KvK. Ondernemers mogen namelijk gebruik maken van voordelige ondernemersregelingen wat de hoogte van je inkomsten ten goede komt.

Hieronder ga ik toelichten met welke verdien methode je makkelijk geld kunt bijverdienen zonder aanmelding bij de KvK.

Hoeveel mag je bijverdienen zonder KvK?
De manier om geld bij te verdienen zonder KvK

Geld verdienen zonder KvK

Geld verdienen zonder KvK is goed mogelijk. Trap echter niet in ‘snel geld’ methodes die je wel eens voorbij ziet komen op social media en Google.  

Als je op internet zoekt naar manieren om bij te verdienen, zul je ongetwijfeld veel teksten voorbij zien komen die je garanderen vandaag al duizenden euro’s te verdienen.

De methode die ik met je ga bespreken is geen ‘snel geld onzin’ methode. 

Zelf heeft het mij 2 a 3 maanden gekost voordat ik een fulltime inkomen verdiende dankzij het internet. Misschien gaat het bij jou langer duren of zelfs helemaal niet lukken, omdat je een opgever bent. 

Wanneer jij doorzet kan je makkelijk maandelijks duizenden euro’s gaan verdienen. Maar zoals ik al zei komt dat geld niet in één dag op je bankrekening. Voor elke business, met of zonder KvK, moet je ergens beginnen, heb je geduld en doorzettingsvermogen nodig.

De ultieme verdien methode 

De ultieme verdien methode die ik je ga toelichtten om geld bij te verdienen zonder KvK is affiliate marketing.

Ik zal je even kort vertellen wat affiliate marketing is en waarom jij hier ook mee aan de slag zou moeten gaan.

Affiliate marketing is het promoten van andermans producten in ruil voor commissie.

Het mooie van affiliate marketing is dus dat je geen eigen producten nodig hebt. Het niet hoeven hebben van eigen producten is ideaal voor mensen die willen bijverdienen. Je hoeft namelijk geen producten op voorraad te houden, geen producten te verzenden, of een klantenservice bij te houden.

Het enige wat je gaat doen is producten promoten, en als je dit succesvol doet, krijg je hier commissie over.

Duizenden producten om te promoten

Met affiliate marketing kan je honderden duizenden producten gaan promoten. De meeste grote bedrijven hebben hun eigen affiliate programma’s. Hierdoor kun je het gehele assortiment promoten. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven zoals Bol.com en Wehkamp.

Naast Bol.com en Wehkamp zijn er natuurlijk nog vele andere affiliate programma’s en netwerken waarop je producten en diensten kunt vinden om te promoten.

Jouw unieke affiliate link

Bij elk product op het affiliate programma staat een unieke affiliate link weergegeven.

Die ziet er bijvoorbeeld zo uit:

http://www.paypro.nl/producten/Aflsank_Recepten  Bijbel/19019/13590

Het ziet er uit als een vreemde link. Echter weet het affiliate systeem dankzij de unieke affiliate link dat jij een verkoop hebt gerealiseerd en hiervoor commissie moet krijgen.

Bijverdienen zonder KvK met affiliate marketing

Je weet nu ongeveer wat affiliate marketing inhoud. Het is ook belangrijk om te weten hoe je affiliate marketing kunt gaan inzetten om flink wat bij te verdienen zonder KvK. 

Als eerste dien je een nice te kiezen – een markt waarin je het product wilt gaan promoten, dus bijvoorbeeld de fitness-markt.

In de fitness en afvallen markt zijn alleen al duizenden producten om te promoten. Ook valt er veel geld te verdienen, omdat deze markten enorm zijn.

Let wel op dat hoe groter de markt is, hoe meer concurrentie er dus ook weer is, en hoe moeilijker het is om geld bij te verdienen – echter is de beloning wel weer stukken groter.

Na het kiezen van een markt, ga je kijken welk product je wilt gaan promoten, bijvoorbeeld een e-book over afvallen of droogtrainen.

Hier zet je een website over op en gaat artikelen schrijven over dit thema.

Deze strategie is erop gericht om gratis relevante bezoekers via Google te krijgen, en zo dus bezoekers op je website te krijgen die meer willen weten over afvallen en droogtrainen.

Aan het einde van artikelen op je website kun je de affiliate producten gaan promoten. Als het een relevant product is voor je bezoeker, zal de bezoeker eerder geneigd zijn op je affiliate link te klikken. Wanneer hij of zij het dan koopt, zal je commissie verdienen.

Geld bijverdienen gaat niet zomaar…

Geld bijverdienen zonder KvK is dus goed mogelijk met affiliate marketing.

Houd er wel rekening mee dat het enkele weken kan duren voordat je website en artikelen gaan scoren in Google, en voordat je dus bezoekers gaat krijgen.

Als je het volhoudt om elke week 1 a 2 artikelen te plaatsen op je website, is het makkelijk mogelijk om binnen 2 maanden je eerste honderd(en) euro’s bij te verdienen.

Opschalen met artikelen en sites

Misschien is 100 euro voor jou niet zo veel geld om bij te verdienen. Besef echter goed dat je site elke maand gaat groeien zolang je nieuwe artikelen blijft plaatsen.

Op dat moment kan je veel passief geld gaan verdienen. Je website staat namelijk online en levert een vaste stroom aan bezoekers en verkopen op.

Stel dat je met één site zo’n 200,- euro per maand pakt. Als je dan tien van dit soort sites opzet, verdien je al passief 2000,- euro per maand, en dat is makkelijk haalbaar.

De winnaars zullen zich onderscheiden van de losers. De winnaars blijven doorgaan waar de losers al binnen twee weken stoppen.

Als jij door blijft zetten, net zoals ik heb gedaan, en constant door blijft gaan, kun je op deze manier mooi bijverdienen zonder KvK. Lekker op je eigen tempo en vanuit je eigen huis.

Bijverdienen zonder KvK: de oplossing!

Na het lezen van dit artikel over bijverdienen zonder KvK, heb je waarschijnlijk nog wat vragen, en wil je meer weten over hoe je hier zelf mee kunt beginnen.

Om je op weg te helpen heeft Jacko Meijaard een stap voor stap videoprogramma ontwikkeld. In deze stap voor stap video’s laat hij exact zien wat je moet doen om een winstgevende website op te zetten.

Jacko deelt gewoon zijn beeldscherm. Je ziet dus precies wat je moet doen, hoe je dit moet doet en waarom je dit moet doen.

Daarnaast krijg je toegang tot een community van bijna 7000 deelnemers die je voor zijn gegaan.

Klik hier om te beginnen met het 7.500 euro per maand stappenplan en lees het verhaal >>

Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *