Geld verdienen met lopen

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
Geld verdienen met lopen

Geld verdienen met lopen wordt steeds populairder. Dit blijkt uit de alsmaar stijgende lijn van het aantal zoekopdrachten in Google naar geld verdienen met lopen of wandelen.

Na zoekwoordenonderzoek te hebben gedaan, kwam ik deze zoekterm tegen. Ik ben toen onderzoek gaan doen naar geld verdienen met lopen. Want is het echt mogelijk hiermee geld te verdienen? Op deze pagina ga ik exact toelichten hoe je geld kunt verdienen met lopen.

Aan het einde ga ik je vertellen over een andere, betere manier om geld te verdienen.

Geld verdienen met lopen motivering

Geld verdienen met lopen lijkt voor veel mensen onwerkelijk. Hard)lopen doe je namelijk meestal voor gezondheid of ontspanning, en niet om geld te verdienen. 

Het advies van artsen luidt om minimaal een half uurtje per dag te bewegen. Bewegingsvormen zoals wandelen, hardlopen, fietsen en zwemmen vallen hier onder.

Lijkt het je ook niet geweldig om tijdens het lopen geld te verdienen?

Daarom ga ik je in dit artikel vertellen over enkele apps waarmee je tijdens het lopen geld kunt gaan verdienen. Ook zal ik vertellen over (bij)baantjes waarbij je veel geld kunt bewegen. 

Geld verdienen met speciale apps

Dankzij verschillende apps is het mogelijk om geld te verdienen met (hard)lopen of wandelen. Hieronder zal ik 4 apps met je bespreken.

1. Geld verdienen met lopen app: Runister

In 2015 is de ‘geld verdienen met lopen hype’ pas echt begonnen. Runister is de eerste app die mensen geld betaalde voor het lopen. 

Deze app kun je op je telefoon installeren. Daarna kun je Runnies gaan sparen, welke je in kan wisselen voor echt geld. Aan het begin kan het lang duren voordat je wat geld verdient.

Runister kent verschillende levels. Zo ontvang je bij level 1, 4 cent per gelopen kilometer. Fanatieke wandelaars met een account van level 7, verdienen 1,76,- euro per gelopen kilometer.

2. Geld verdienen door te lopen app: Sweatcoin

De tweede app om geld te verdienen door te lopen is Sweatcoin. In principe werkt deze gratis app hetzelfde als Runister. Voor het aantal stappen dat je maakt, ontvang je Sweatcoins. De Sweatcoins kun je bij een bepaald aantal gemaakte stappen inwisselen tegen producten.

Voor elke 1500 stappen, ontvang je 1 Sweatcoin. Echter kun je pas laten uitbetalen wanneer je 1000 Sweatcoins hebt gespaard. Je zal dus heel wat moeten wandelen om dit aantal punten bij elkaar te rapen.

3. Geld verdienen met wandelen app: Achievement

Achievement‘ is een andere app om geld te verdienen met lopen. Het leuke van deze app is dat je hem kunt verbinden met verschillende tracking devices en je persoonlijke sociale media kanalen.

De app houdt het aantal gemaakte stappen bij. Na het realiseren van een bepaald aantal punten zal je een tegoedbon krijgen. Het handige van deze app is dat je meerdere tracking devices kunt gebruiken, en dus ook dubbele punten kunt pakken!

Achievement verdient zijn geld door reclame inkomsten en inkomsten van gebruikers.

4. Geld verdienen met lopen app: Bounts

Bounts kan tevens worden gebruikt met verschillende tracking devices. Met deze app kun je snel punten sparen.

Bij 7000 stappen kun je de punten gaan inruilen voor spectaculaire beloningen, zoals een iTunes giftcard. Ook krijg je de mogelijkheid om aan een rad te draaien. Daarmee kun je hoge geldprijzen winnen. 

Hoeveel geld kun je verdienen door te lopen?

De hiervoor besproken manier van geld verdienen met lopen zal niet veel geld opleveren. De apps hebben namelijk een verdienmodel waarvan zij rond moeten komen.

Het is simpelweg niet mogelijk voor apps om iedereen gratis geld weg te geven en zelf niks te verdienen. Hieronder geef ik alsnog een indicatie van wat je ongeveer kan verdienen met lopen.

In een jaar kun je ongeveer 500,- euro verdienen met een app als Sweatcoin. Mocht je echter een hardloper zijn of minimaal 25 kilometer per week wandelen, kun je 175,- euro per maand verdienen op level 7.

Het kan best lang duren voordat je op level 7 terecht komt. Je dient dus een volhouder te moeten zijn om veel geld te kunnen verdienen met lopen.

Mijn tip is om in ieder geval zo veel mogelijk apps te installeren op je telefoon. Zo kun je veel geld verdienen met apps.

Hoeveel verdien je met hardlopen?

Naast geld te verdienen met hardlopen door apps, kun je ook mee gaan doen aan hardloopwedstrijden. Bij een hardloopwedstrijd kun je veel geldprijzen winnen en waardebonnen van meer dan 1000,- euro. 

Hardlopers op hoger niveau kunnen zelfs 500,000,- euro verdienen bij een gewonnen wedstrijd. Je moet natuurlijk wel heel goed zijn om dat te kunnen winnen.

Je kunt uitgaan van prijzengelden tussen de 50,- en 200,- euro bij een hardloopwedstrijd. Hier rijk van worden? Dat lukt er dus maar weing.

Geld verdienen door te lopen

Hoeveel verdien je met wandelen?

Wandelen is een sport. Er worden jaarlijks dan ook vele wandelevenementen georganiseerd. De bekendste is de Nijmeegse Vierdaagse in juli. Om deel te nemen betaal je een vergoeding van ongeveer 100,- euro.

Je kunt echter niks verdienen met deze wandelvierdaagse. De beloning voor deelname is een Vierdaagse kruis en een certificaat.

Meer geld verdienen met lopen bij(baantjes)

Als tip gaf ik je al om je bij zoveel mogelijk apps aan te melden om meer geld te verdienen. Een andere goede manier om meer geld te verdienen met lopen is door een bijbaantje te nemen waarbij je veel kunt lopen. Daarnaast krijg je natuurlijk ook loon uitbetaald.

Hieronder geef ik voorbeelden van bijbaantjes:

  • Kranten- of een folderwijk. Als je graag wandelt, dan kun je net zo goed kranten of reclamefolders gaan bezorgen. Als bezorger verdien je ongeveer 200,- euro per maand. Dat is mooi meegenomen!
  • Hondenuitlaatservice. Geld verdienen met lopen kan goed door een baantje nemen bij een hondenuitlaatservice. Veel mensen hebben niet genoeg tijd om hun hond uit te laten en kunnen je hulp daarom goed gebruiken. Je verdient ongeveer 500,- euro per maand. (eventueel kun je een eigen uitlaatservice starten)
  • Meld je aan als lokale tourguide. Er zijn genoeg toeristen in Nederland die graag meer horen over Nederland of een stad. Door jezelf aan te melden als tourguide bij een organisatie kun je geld verdienen door te wandelen in de stad. Natuurlijk dien je hiervoor wel wat kennis over een stad te hebben.

Geld verdienen met wandelen is niet lucratief

In de meeste gevallen is geld verdienen met lopen niet lucratief. Misschien ben je zelfs meer geld kwijt aan het sporten dan dat het je oplevert. Mocht je een fanatiekeling zijn, dan kun je natuurlijk meer prijzengeld binnenhalen en wordt het al serieuzer.

Geld verdienen met lopen gaat over het algemeen traag. Het lijkt me niet de moeite waard om dit voor een paar euro te gaan doen.

Gelukkig ken ik een veel lucratievere manier om geld te verdienen. Deze methode is er op gericht om passief geld te verdienen, ook als jij aan het lopen (of slapen) bent.

Met deze methode kun je duizenden euro’s per maand gaan verdienen op korte termijn.

Hoe kun je duizenden euro’s per maand verdienen?

Het alternatief om geld te verdienen met lopen is affiliate marketing

Bij affiliate marketing ben je een tussenpersoon die producten van iemand anders promoot in ruil voor commissie.

Het mooie is dat jij dus geen eigen producten hoeft in te kopen, geen klantenservice hoeft te regelen en geld kan verdienen tijdens het hardlopen of op vakantie.

Affiliate marketing is dan ook een populaire vorm om eenĀ passief inkomen te genereren.

Beginnen met affiliate marketing

Ik zal je even toelichtten hoe affiliate marketing werkt en hoe je het succesvol kan toepassen.

Stel dat jij een website of sociale media kanaal opzet over sport. 

Op je website ga je artikelen plaatsen over sport. Bijvoorbeeld over ‘afvallen door te lopen’, ‘gezond afvallen’ of ‘buikspieren trainen’ . 

Bezoekers komen dan via Google op je website terecht wanneer zij zoeken op termen als ‘gezond afvallen’ etc. in Google. 

Onderaan het artikel plaats je jouw unieke affiliate link naar een bijpassend product. Mocht iemand dus via jouw site een boek over gezonde voeding kopen, ontvang je een commissie.

Het internet slaapt nooit. Je kunt 24/7 bezoekers op je website krijgen, en continu passief geld verdienen, wat je oneindig kunt opschalen.

Waarom dit beter is dan geld verdienen met lopen

Ik raad je om met affiliate marketing aan de slag te gaan. Naar mijn mening is dit vele malen beter dan geld verdienen met lopen of wandelen.

De bedragen die je verdient met affiliate marketing zijn niet te vergelijken met die van geld verdienen met lopen.

Affiliate marketing heeft natuurlijk meer voordelen zoals:

  • Continu geld verdienen, ook al ben je met dingen bezig die geen geld opleveren
  • Affiliate marketing is een passieve inkomstenbron
  • Er zit geen limiet op je inkomsten
  • Je kunt dit vanuit huis of overal ter wereld doen

Direct beginnen met geld verdienen 

Ik begrijp dat je nu zo snel mogelijk aan de slag wilt met affiliate marketing – en om daarmee veel geld te gaan verdienen.

Daarom wil ik je aanraden om op de onderstaande link te klikken.

Hierin vertelt Jacko zijn verhaal naar 10K per maand, en krijg je toegang tot zijn A tot Z videotraining zodat jij zelf kunt beginnen.

Je hebt verder niks nodig. Als je een laptop + internetverbinding hebt, is dat al genoeg.

Klik hier om het verhaal van Jacko naar 10K per maand te lezen >>

Ga ervoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *