Hoe kan ik veel geld verdienen?

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
Hoe kan ik veel geld verdienen

De vraag: “hoe kan ik veel geld verdienen?” zie ik regelmatig in mijn mailbox verschijnen. In tegenstelling tot wat met mensen denken is het voor iedereen mogelijk om veel geld te verdienen.

Zelf verdien ik al enkele jaren mijn gehele maandelijkse inkomen dankzij het internet. Maar hoe kan ik veel geld verdienen op het internet? Op deze pagina ga ik beantwoorden hoe jij veel geld kunt gaan verdienen.

Hoe ik veel geld verdien dankzij een goede mindset

Het is voor iedereen mogelijk om veel geld te verdienen.

Veel mensen denken onterecht dat het lastig is om zelf te beginnen met geld verdienen. Ook denken mensen dat er veel opstartkosten benodigd zijn om veel geld te gaan verdienen.

Dit is echter niet het geval!

Je gaat natuurlijk niet veel geld verdienen als je klein blijft denken, in loondienst gaat werken of smoesjes verzint om niet te beginnen.

Het is daarom belangrijk om een goede mindset te creëren wanneer je veel wilt verdienen.

Veel geld verdienen

Hoe kan ik veel geld verdienen? Er zijn talloze manieren!

Allereerst zal ik je voorbeelden geven van manieren waarmee je veel geld kunt verdienen:

Je kunt ook veel geld gaan verdienen met je passie, denk bijvoorbeeld aan:

De ultieme methode: affiliate marketing

Ik raad je echter aan om geld te gaan verdienen met affiliate marketing.

Dit is de ultieme methode waarmee je veel geld kunt verdienen ‘op de automatische piloot’.

Bij affiliate marketing ga je namelijk andermans producten promoten in ruil voor een percentage van de verkoopprijs.

Je hebt dus geen eigen producten nodig, hoeft geen dure voorraad in te kopen en hoeft dus ook geen duur pand te huren.

Er zijn nog veel meer voordelen aan geld verdienen met affiliate marketing, hierover vertel ik je zo meer.

Veel geld verdienen in loondienst is een stuk moeilijker, omdat er in 95% van de gevallen een plafond zit op je inkomsten. Hiermee bedoel ik dat je niet meer kunt verdienen dan het maximale loon.

Dit is niet het geval bij affiliate marketing ;-). Je kunt hiermee letterlijk tienduizenden of honderden duizenden euro’s per maand gaan verdienen.

Hoe kan ik veel geld verdienen met affiliate marketing?

Waarschijnlijk vraag je jezelf nu af: hoe kan ik veel geld verdienen met affiliate marketing?

Ik zal je een voorbeeld geven hoe je affiliate marketing succesvol kan toepassen en duizenden euro’s per maand kunt gaan verdienen.

Stel dat je een website opstart over sporten:

Op je website ga je blogartikelen plaatsen over het onderwerp. Artikelen over sporten kunnen bijvoorbeeld gaan over: ‘hoe krijg ik buikspieren’ en ‘afvallen met lopen’.

Onderaan de geschreven artikelen ga je vervolgens een affiliate product aanprijzen. Het promoten doe je door je unieke affiliate link (de link naar het affiliate product) te plaatsen.

Na het aanmaken van je website en het publiceren van je artikel kunnen er dag en nacht gratis bezoekers op je website terecht komen via Google.

Wanneer iemand op je affiliate link klikt en het product aankoopt, ontvang je een commissie. Meestal bedraagt deze commissie zo’n 25,- euro per verkocht product (50% van de verkoopprijs).

De kracht van mindset

Waarschijnlijk heb jij van je ouders geleerd dat geld verdienen slechts op 1 manier kan.

De meeste mensen denken dan ook dat naar school gaan, afstuderen en de rest van je leven voor een baas werken de enige manier is om veel geld te verdienen.

Het werk dat men doet na het afstuderen, vinden zij vaak niet eens leuk.

Je kan gelukkig op betere manieren veel geld gaan verdienen.

Ja, ook met de dingen die jij wel echt leuk vindt ;-).

Met affiliate marketing kun je namelijk je eigen online business starten in alle soorten producten en diensten die je maar kunt bedenken.

Wel is het zo dat je (aan het begin) bij een baan iets meer zekerheid hebt op een inkomen.

Wanneer je net begint met geld verdienen op het internet moet je namelijk een basis opzetten. Maar na het opzetten van de basis, gaat dit jou een vaste stroom aan geld opleveren.

De kracht van consistentie

Als je veel geld wilt gaan verdienen, dan moet je begrijpen dat het geld niet vanzelf op je bankrekening gaat verschijnen.

Echter, als je gewoon begint met affiliate marketing en doorzet, zal je veel meer geld gaan verdienen dan iemand die voor een werkgever werkt.

Ik hoop dat je de kracht van consistentie begrijpt, en wat dit voor jou kan gaan betekenen.

Alles wat je namelijk op het internet plaatst, staat daar voor altijd online. Wanneer je dus steeds meer content online zet, wordt je online imperium steeds groter.

Ikzelf krijg bijvoorbeeld elke maand weer duizenden gratis bezoekers via Google op Thuis-Inkomsten.nl. En zo heb ik nog veel meer affiliate websites die veel passief inkomen opleveren.

Wordt vandaag nog een vrije ‘super affiliate’!

Na het lezen van dit artikel over: “hoe kan ik veel geld verdienen” weet je hoe je veel geld kunt verdienen op het internet met affiliate marketing. 

Het mooie van affiliate marketing is dat je niet hoeft te werken voor een baas, maar helemaal vrij bent. Je kunt op alle plekken ter wereld gaan werken en werken op de tijden die jij zelf wilt.

Werken voor een baas is een (makkelijke) manier om geld te verdienen. Echter vinden mensen hun werk vaak niet leuk. De vraag is dan waarom je zou gaan werken terwijl je ook dingen kunt doen waar je echt blij van wordt.

Doe met je leven wat jij wilt en niet wat je zou moeten doen. Luister niet naar de mensen die zeggen dat je beter een baan kan zoeken of dat iets onrealistisch is.

Lees het stap voor stap verhaal van Jacko Meijaard en wordt vandaag een super affiliate!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *