Geld verdienen met Bux

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
Geld verdienen met Bux

Geld verdienen met Bux is vrij laagdrempelig. Bux richt zich namelijk voornamelijk op mensen die geen ervaring hebben met beleggen. Waarschijnlijk wil je zelf beginnen met beleggen en ben je zo bij Bux terecht gekomen.

Veel beginnende beleggers gooien veel geld weg aan Bux, omdat zij niet goed weten hoe geld verdienen met beleggen in zijn werking gaat. Mijn toegelichte tips op deze pagina helpen je op weg.

Wat is Bux?

Bux is een mobiele app waarmee je geld kunt verdienen door succesvol te beleggen.

Bux is een nieuwe ‘broker’. Een broker is een aandelenmakelaar/effectenmakelaar waarbij je aandelen kunt inkopen en verkopen.

Het is dus geen bestaande broker, maar een compleet nieuwe. Bux heeft het doel om beleggen op de beurs voor iedereen toegankelijk te maken

Dit is ze aardig gelukt, aan verschillende punten te zien. Zo hebben zij een ontzettend groot aantal gebruikers en is de app erg makkelijk in gebruik.

Ook biedt Bux dagelijks (nieuws)artikelen aan over bedrijven achter de beschikbare aandelen. Het doel hiervan is om je te helpen bij het maken van goede beslissingen, en meer geld te verdienen met investeren.

Bux heeft enkel een gratis app waar je kunt beginnen met beleggen. De app is te downloaden via de App Store en de Google Play Store.

Er staat wel een website van Bux online, maar je kunt hier dus niet beleggen.

Geld verdienen met beleggen op Bux
Geld verdienen met Bux laagdrempelig?

Hoe verdient Bux zijn geld?

Volgens Bux kan iedereen geld verdienen met beleggen. Bux is dan ook makkelijk in gebruik, en ze doen er veel aan om je te helpen.

Dit klinkt allemaal erg mooi. Echter wilt het bedrijf achter Bux natuurlijk ook geld verdienen.

Het verdienmodel van Bux steekt als volgt in elkaar: voor elke trade die iemand maakt op hun platform, ontvangen zij een geldbedrag (ook wel ‘fee’).

De fee is een percentage van het bedrag dat je investeert in een aandeel. De fees kunnen laag of hoog zijn. Dit is afhankelijk van het aandeel waar je interesse in hebt.

Bux geeft duidelijk aan hoeveel de fee bedraagt, voordat je daadwerkelijk in een aandeel investeert.

Hoe werkt geld verdienen met Bux?

Bux biedt de mogelijkheid om te beleggen met echt en/of nep geld. 

Als je wilt beleggen met nep geld krijg je de zogeheten funBux.

Dankzij funBux kun je de app eens uitproberen en het beleggen onder de knie krijgen zonder je eigen geld te hoeven verliezen.

Wanneer het je lukt om met funBux winst te realiseren, kun je overwegen serieusBux aan te schaffen. 

SerieusBux is echt geld uitgedrukt in euro’s. Er is een minimale storting van 50,- euro vereist. Voor de rest werkt de app exact hetzelfde als met funBux.

Momenteel kan je via Bux handelen in ongeveer 200 verschillende aandelen. Volgens Bux blijven er alleen maar meer soorten aandelen verschijnen in de app.

Het handelen in CFD’s

Wanneer je geld wilt verdienen met Bux kan dat door succesvol te handelen in CFD’s.

CFD’s zijn vrijgegeven contracten van bedrijven. Door CFD’s aan te schaffen word je niet zelf eigenaar van aandelen. Echter profiteer je van koersstijgingen en/of dalingen.

Hoe kun je dan geld verdienen met Bux?

In de app Bux geef je aan of een koers gaat stijgen of dalen. Mocht deze voorspelling uitkomen, ontvang je een geldbedrag. De winst is het waardeverschil van de koers.

Wanneer je een foutieve voorspelling doet, verlies je geld. Geef je bijvoorbeeld aan dat een koers zal stijgen, maar daalt deze koers? Dan verlies je dus geld.

Geld verdienen met Bux is zeker mogelijk met de juiste kennis. Ik raad je aan om deze artikelen eens te lezen, en de bijbehorende cursus te bekijken:

Meer geld verdienen met Bux dankzij een hefboom

Een handige manier om meer geld te verdienen met Bux is door een hefboom(multiplier) in te gaan zetten. 

Dankzij een hefboom kan je een hoger geldbedrag verdienen zonder veel geld te hoeven storten op je account.

Stel dat je €50 investeert op een koersstijging van Bitcoin en een hefboom van 20 inzet. €50 euro wordt dan vermenigvuldigt met 20, waardoor je totale investering €1000 is.

Wanneer de Bitcoin koers nu 5% stijgt, dan is de waarde van jouw positie gestegen naar €1050. Je hebt daardoor €50,- winst.

Met een multiplier kan je dus in korte tijd veel meer geld verdienen, maar ook veel sneller geld verliezen.

Is geld verdienen met Bux betrouwbaar?

Bux is een betrouwbare broker waar je zeker niet wordt opgelicht.

Het bedrijf is zeer transparant. Zo houdt Bux geen belangrijke informatie geheim en houden ze het beleggen zo veilig mogelijk voor hun gebruikers:

  • Bux heeft een samenwerking met een betrouwbaar handelshuis uit Londen (Ayondo)
  • De FCA is toezichthouder
  • Alle rekeningen op Bux zijn tot 50.000 Britse pond beschermd
  • Geld op je account wordt enkel gebruikt door jezelf
  • Je hebt altijd de mogelijkheid om geld op je account terug te storten naar je privé bankrekening
  • De servers van Bux zijn uitstekend beveiligt
  • Naar schatting heeft Bux al meer dan 2 miljoen gebruikers waarvan meer dan 150.000 gebruikers met echt geld handelen

Er kan dus worden gesteld dat Bux wel degelijk een betrouwbare partij is om geld mee te verdienen, en zij hun klanten goed beschermen.

Bux ervaringen en recensies

Ik heb zelf ook een tijdje met Bux belegd, en ik ben er zeer over te spreken. Het werkt super simpel en je kan er behoorlijke bedragen mee verdienen zolang je de juiste kennis hebt.

Ik heb ook even gezocht op Google naar andere ervaringen en recensies van Bux. Over het algemeen zijn mensen zeer positief.

Echter, volgens een gedeelte van de ervaren beleggers lijkt CFD handel via Bux erg veel op kansspelen.

Dit komt omdat onervaren beleggers vaak niet weten hoe zij een goede beslissing kunnen maken om te speculeren op een koers.

Naar mijn mening dien je Bux eerst uit te proberen met nep geld. Wanneer blijkt dat je er talent voor hebt, dan kun je doorspelen met echt geld. Bovendien is het goed om alleen te beleggen met geld dat je kunt missen.

In de onderstaande video geeft Bux antwoorden op negatieve recensies.

Geld verdienen met Bux? Dit werkt veel beter

In dit artikel over ‘geld verdienen met Bux’ heb ik toegelicht hoe je zelf kunt beginnen met Bux.

Echter heb ik misschien wel een veel betere verdienmethode voor je.

Ik verdien namelijk al jaren mijn geld op het internet dankzij affiliate marketing. Deze methode heeft in ieder geval niks te maken met gokken of speculeren op koersen.

Lees het verhaal van Jacko Meijaard eens om te ontdekken wat affiliate marketing is, en hoe makkelijk jij hier rijk van kunt worden!

Mocht je nog vragen hebben over geld verdienen met Bux, laat het me dan weten in de reacties hieronder. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *