Geld verdienen met webshop

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
Geld verdienen met webshop

Geld verdienen met een webshop is een voorbeeld van een verdienmethode. Zoals je in de titel al hebt kunnen lezen, wil ik je echter over een betere methode vertellen. Deze toegelichte methode lijkt erg op het runnen van een webshop. Het is een stuk eenvoudiger om geld te verdienen met mijn methode dan met een webshop. Je kunt gewoon geld gaan verdienen met de webshop producten die je in gedachte had. Op deze pagina vertel ik je er alles over!

Geld verdienen met een webshop? Zo kan het ook!

Geld verdienen met een webshop kan veel inkomsten opleveren.

Ik ben echter geen voorstander van een webshop, omdat er een veel eenvoudiger manier is om geld te verdienen. Deze manier is affiliate marketing.

Als affiliate promoot je producten en diensten in ruil voor commissie. Je hoeft de producten niet eens zelf te verkopen.

Het enige wat je doet is een affiliate linkje plaatsen op je website. Wanneer bezoekers op je links klikken, worden zij doorgestuurd naar het product of dienst. Koopt iemand vervolgens een product via jou? Dan ontvang je een vergoeding.

Dit zijn een aantal grote voordelen van affiliate marketing ten opzichte van een webshop:

  • Je hoeft geen webshop te bouwen
  • Je hoeft geen producten in te kopen
  • Je hoeft geen opslagplaats te huren
  • Je ‘klanten’ kunnen direct producten bestellen, zonder lange levertijd
  • Je hoeft geen betalingssysteem te regelen
  • Je hoeft geen rekening te houden met wetgeving voor webshops
  • Je hoeft geen facturen op te stellen
  • Je hoeft geen klanten te woord te staan
  • Je kan locatie onafhankelijk gaan werken

Natuurlijk is het mogelijk om het proces van een webshop te automatiseren waardoor je minder voor verkopen hoeft te doen.

Echter zijn alle bovenstaande punten al geregeld voor je, wanneer je een affiliate wordt. Het bedrijf achter een affiliate product regelt namelijk het hele verkoopproces. Het enige wat jij hoeft te doen is mensen bereiken en zo veel mogelijk mensen op je links laten klikken.

Geld verdiend met een webshop
Geld verdienen webshop

Bijna hetzelfde als beginnen met een eigen webshop

‘Geld verdienen met een webshop’ is ook mogelijk als affiliate zijnde.

In principe kan je gewoon een webshop nabouwen. Het verschil is dat je zelf geen producten hoeft in te kopen, maar alleen afbeeldingen en buttons(links) naar je producten hoeft in te stellen.

Wat voor product je ook in gedachte had om te verkopen op je webshop: je kunt het ook ‘verkopen’ dankzij affiliate marketing.

Zo zijn er affiliate netwerken waar je miljoenen verschillende producten kunt vinden om te promoten.

Ook hebben bijna alle grote bedrijven een eigen affiliate programma. Hierdoor kan je alle producten promoten die bijvoorbeeld op Bol.com, Coolblue, AliExpress etc. te koop staan.

Aangezien de bedrijven het verkoopproces regelen hoef jij je alleen maar te focussen op het regelen van ‘klanten’. Hieronder zal ik je vertellen over een gratis manier om veel gerichte bezoekers op je website te krijgen.

Snel geld verdienen met je affiliate webshop

Om daadwerkelijk geld te verdienen als affiliate marketeer dien je mensen te regelen die op je affiliate links klikken.

Je kunt vandaag al geld verdienen met je affiliate webshop. Dit kan bijvoorbeeld door 1 a 2 productpagina’s online te zetten en met deze website te gaan adverteren op Facebook en Instagram. Je kan namelijk een gerichte doelgroep instellen voor je Facebook advertenties, waardoor potentiele klanten direct je website zullen bezoeken.

Advertenties inzetten is dus een manier om snel geld te verdienen. Je zal echter wel geld moeten hebben om op deze manier inkomsten te vergaren. 

Daarnaast komt het veelvuldig voor dat Facebook advertentieaccounts en Instagram accounts worden geblokkeerd, zonder goede renenen. Hierdoor heb je dus geen zekerheid op inkomsten.

Ik raad je daarom aan om te focussen op het krijgen van gratis bezoekers door hoog in Google te scoren.

Jij kunt makkelijk hoog in Google scoren op zoektermen die met je product of dienst te maken hebben. Dit kan door (blog)artikelen op je site te gaan plaatsen en relevante zoekwoorden hierin te verwerken.

Op deze manier krijg je steeds meer gratis bezoekers op je website en bouw je aan online vastgoed.

Je gaat namelijk eenmalig artikelen schrijven waarna deze voor altijd online staan in Google. Er komen dus automatisch bezoekers op je site waarna jij niks hoeft te doen om geld te verdienen.

Beginnen met een winstgevende website 

Jacko Meijaard heeft mij alles geleerd over affiliate marketing en hoe je hoog kunt scoren in Google met webshops.

In zijn videotraining legt hij exact uit hoe je zelf een site opzet, hoog scoort in Google, en succesvol affiliate marketing inzet om veel geld te verdienen.

Je kunt gewoon over zijn schouders meekijken en hoeft de stappen alleen maar na te doen.

Makkelijker kan eigenlijk niet…

Via de onderstaande knop kan je direct de eerste video van Jacko bekijken:

Succes!

Lees ook eens mijn andere artikelen die je helpen om geld te verdienen met een webshop:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *