Geld verdienen zonder studie

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
Geld verdienen zonder studie

Geld verdienen zonder studie? Het is maar goed dat je op mijn website terecht bent gekomen. Ik heb namelijk nooit mijn studie afgemaakt en verdien desondanks aanzienlijke bedragen.

Ik ben zeker geen fan van het schoolsysteem. Op deze pagina ga ik precies vertellen hoe je geld kunt verdienen zonder een studie. Lees dus snel verder!

Ik ben gestopt met mijn studie

Zelf heb ik de studie ‘commerciële economie’ gevolgd. Echter ben ik in het derde leerjaar gestopt met deze studie. Ook ben ik niet van plan ooit nog eens een opleiding te volgen.

Studies en opleidingen vind ik helemaal niks.

School is belangrijk voor de sociale aspecten die je leert, of hoort te leren.

Tevens begrijp ik dat je voor sommige functies verplicht een studie moet volgen. Ik zal namelijk niet graag in een vliegtuig stappen bij een piloot zonder diploma.

Maar, wil je veel geld verdienen? Wil je leren over ondernemen? Wil je leren hoe je met geld om moet gaan? Dan heb je helemaal niks aan school.

Bij 99% van de banen en studies zit er een limiet op je inkomsten, waardoor je niet meer kan verdienen dan het maximale loon. Na het afronden van je studie zal je dan ook vaak 2000 tot 3500,- euro verdienen.

Als je ondernemer wilt worden, zal je dat vanuit thuis moeten meekrijgen of dit jezelf moeten aanleren.

Gelukkig leven we in de tijd van het internet, waardoor je alle nodige kennis tot je kunt nemen. Een studie is zeker niet nodig om veel geld te verdienen. Sterker nog: je kunt niet veel geld verdienen met een studie.

Geen studie en geldzaken
Geld verdienen zonder studie

Lees ook eens:

Geld verdienen zonder studie dankzij internet

Het internet maakt het mogelijk geld te verdienen zonder een studie te volgen.

Wanneer je geld verdient op het internet zit er geen limiet op je inkomsten. Het is dus mogelijk om tienduizenden euro’s per maand te verdienen in tegenstelling tot bij een studie.

Maar hoe kun je geld verdienen zonder studie?

De methode die ik aanraad om geld te verdienen zonder studie is affiliate marketing.

Hieronder ga ik vertellen wat affiliate marketing is en hoe je dit kunt gaan inzetten om veel geld te verdienen.

En maak je geen zorgen: je hebt voor dit verdienmodel helemaal geen studie of opleiding nodig!

Geld verdienen zonder studie als affiliate

Geld verdienen zonder studie kan dus met affiliate marketing.

Affiliate marketing houdt in dat je producten of diensten promoot in ruil voor een percentage van de verkoopprijs. Voor elke verkoop die via jou tot stand is gekomen, ontvang je geld.

Je hoeft dus niet commercieel te zijn, geen producten in te kopen, geen producten op voorraad te houden en geen klantenservice bij te houden.

Het bedrijf achter het affiliate product dat je gaat promoten regelt het hele verkoopproces. Hierdoor kan jij je volledig focussen op de marketingactiveiten.

Het is namelijk de bedoeling om zo veel mogelijk mensen op je affiliate links te laten klikken.

Hieronder ga ik vertellen hoe je dit slim kunt doen. Je kan namelijk een vaste maandelijkse stroom aan bezoekers en verkopen opbouwen.

Manieren om ‘kopers’ te krijgen

Goed, we moeten dus grote aantallen mensen gaan bereiken die mogelijk interesse hebben in je product.

Een mogelijkheid is om Facebook en Instagram advertenties in te gaan zetten. Je hoeft dan alleen een doelgroep in te stellen waarna je bij duizenden potentiële klanten op hun tijdlijn verschijnt.

Echter zal je geld moeten betalen aan Facebook om op deze manier ‘klanten’ te krijgen.

Ik raad je daarom aan om een website op te zetten. Daarnaast kan je sociale media accounts aanmaken.

De slimste manier om bezoekers te krijgen

Het slimste is om gratis bezoekers via Google te krijgen.

Websites hoog laten scoren in Google is helemaal gratis, en vrij simpel.

Je hoeft hiervoor alleen maar content te maken en te plaatsen op je website. Content kan van alles zijn, zoals: blogartikelen, afbeeldingen en video’s.

Het mooie van deze methode is dat je eenmalig content hoeft te maken waarna dit voor altijd toegankelijk is in Google. Dag en nacht kunnen bezoekers op je website terecht komen.

Een gedeelte van je bezoekers zal daadwerkelijk op je affiliate links klikken en iets aanschaffen, waardoor je geld verdient.

Ik gebruik deze methode zelf ook om bezoekers op mijn websites te krijgen. Jij bent hier bijvoorbeeld terecht gekomen door in google te zoeken naar: ‘geld verdienen zonder studie’.

Een kwestie van volhouden

Je wilde graag geld verdienen zonder studie, en weet nu dat het mogelijk is.

De meeste mensen die starten met affiliate marketing geven al op na enkele dagen of weken.

Je moet begrijpen dat Google je website moet indexeren alvorens deze wordt weergeven in Google. Het kan dus zomaar 3 weken duren voordat je bezoekers op je website gaat krijgen via Google.

Zolang je volhoudt en minimaal 1 artikel per week op je website plaatst, weet ik zeker dat je over een jaar gewoon veel geld verdient zonder studie.

Door steeds meer content te plaatsen, zal je steeds meer bezoekers krijgen op verschillende zoekwoorden. Dit stapelt op waardoor je op ten duur op de automatische piloot geld blijft verdienen.

Geld verdienen zonder studie? Gebruik dit voor 10K P/M

Na het lezen van dit artikel over geld verdienen zonder studie, wil je waarschijnlijk zo snel mogelijk aan de slag met affiliate marketing.

Je kan het nu allemaal zelf gaan uitzoeken en gaan zitten aanklooien.

Echter zal je een stuk sneller en meer geld verdienen als je jouw affiliate business opstart aan de hand van een A tot Z videotraining.

Je leert hierin alles – waarover ik je net heb verteld – op een winstgevende manier toe te passen.

Wat in de video’s wordt voorgedaan, hoef je enkel te kopiëren naar je eigen website om geld te verdienen.

Succes met geld verdienen zonder een studie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *