Geld verdienen met laptop

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
Geld verdienen met laptop

Geld verdienen met je laptop is geweldig. Je kunt een laptop gaan gebruiken om makkelijk, veel geld te verdienen.

Zelf verdien ik al jaren mijn gehele maandelijkse salaris dankzij mijn laptop met internetverbinding.

Op deze pagina ga ik exact onthullen via welke methode het mogelijk is om duizenden euro’s per maand te verdienen met alleen een laptop.

Hoe kun je geld verdienen met je laptop?

Aangezien je met een laptop het internet kan bezoeken, is het goed mogelijk veel geld te verdienen. Op het internet zijn namelijk honderden verdien methodes te vinden. De methodes kun je toepassen om geld te verdienen achter je laptop.

Je kunt simpelweg kiezen met eenvoudige methodes aan de slag te gaan. Door bijvoorbeeld enquêtes in te vullen, op reclamemails te klikken en reclamebanners te bekijken, kan je al enkele tientjes per maand verdienen.

Je begrijpt wel dat je van de makkelijkste online verdien methodes niet rijk zult worden. Om veel geld te verdienen met je laptop is het van belang een goede verdien methode uit te kiezen.

Daarom raad ik je aan met affiliate marketing aan de slag te gaan. Door hier mee te beginnen, kun je net als ik duizenden euro’s per maand gaan verdienen. Als affiliate marketeer werk je op het internet. Je kunt affiliate marketing dus gewoon achter je laptop gaan uitvoeren om geld te verdienen vanuit huis.

Geld verdienen met laptop als affiliate

Je kunt dus geld verdienen met je laptop door een affiliate marketeer te worden. Als affiliate ga je producten en diensten promoten in ruil voor een bepaalde commissie per verkocht product.

Gebruik je laptop om jezelf aan te melden bij gratis affiliate programma als Tradetracker en Awin. Op de affiliate programma’s vind je alle producten en diensten die je kunt gaan promoten. 

Bij alle producten vind je jouw unieke affiliate link. De unieke links dien je te gebruiken bij de promotie van producten. Zo ziet het netwerk dat jij een verkoop hebt gerealiseerd. Vervolgens krijg je een X percentage van het betaalde bedrag voor het succesvol promoten van een product.

Ik raad je aan om een affiliate product of dienst uit te kiezen waar jij zelf affiniteit mee hebt. Hierdoor zal het leuker zijn om geld te verdienen als affiliate marketeer. 

Geld verdienen achter de laptop

Een platform uitkiezen om geld te verdienen

Je dient de affiliate links te gaan plaatsen op platformen als websites en sociale media kanalen. Hierna kun je geld verdienen door affiliate producten succesvol te promoten aan je bezoekers.

Om zoveel mogelijk geld te verdienen achter je laptop met affiliate marketing dien je zoveel mogelijk kliks op je affiliate links te krijgen. Hier zijn tal van manieren voor, maar ik zal je over een aantal goede platformen vertellen.

Er zal voor iedereen een geschikte manier zijn om geld te gaan verdienen met je laptop. Voor sommige platformen heb je namelijk geen (hoge) opstartkosten nodig.

Platform 1: websites

Het eerste platform om in te gaan zetten als affiliate marketeer is een website. Een website kun je al voor een paar tientjes per jaar online zetten.

De website ga je voorzien van zoveel mogelijk teksten en video’s. In de artikelen link je naar affiliate producten waardoor je geld kan verdienen. 

Het mooie van een website is dat je deze gewoon achter je laptop kunt gaan opbouwen. Vervolgens staat de website de rest van je leven online, waardoor je dus ook nog lange tijd geld kan verdienen.

Platform 2: sociale media

Ook kun je gebruik maken van sociale media. Je kunt namelijk accounts aanmaken en berichten plaatsen met daarin affiliate links. Sociale media pagina’s kun je gratis aanmaken op je laptop.

Het doel is om een fanbase te creëren op je sociale media kanalen. Hierna zullen bezoekers sneller geneigd zijn om producten te kopen. Ook zullen potentiële kopers sneller op je pagina’s terecht komen.

Via Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn kun je snel organisch bereik krijgen. Ook kun je super snel geld verdienen door lid te worden van relevante Facebook groepen en hier affiliate links te verspreiden.

Platform 3: betaalde advertenties

Een andere manier om snel geld te verdienen met je laptop en affiliate marketing is door betaalde advertenties in te gaan zetten.

Met een Facebook advertentieaccount kun je heel nauwkeurig een passende doelgroep voor je affiliate producten selecteren. Na het aanmaken van je advertentie wordt deze direct weergegeven op de tijdlijnen van potentiele kopers. Zo kun je vandaag nog geld verdienen met je laptop.

Platform 4: funnels + emailmarketing

De vierde manier om snel geld te verdienen met affiliate marketing is door emailmarketing toe te passen. Rondom je advertentie en website kun je een funnel gaan bouwen om emailadressen van bezoekers te verkrijgen.

Een funnel bestaat uit enkele websitepagina’s waar bezoekers hun emailadressen kunnen achterlaten. Zo krijg je dus allemaal potentiele kopers voor je affiliate producten op een emaillijst. Via emails ga je affiliate links verspreiden om geld te verdienen.

Platform 5: andere (online) marketingactiviteiten

Zie hieronder nog enkele (online) marketingactiviteiten om geld te verdienen met je laptop als affiliate marketeer:

  • Bekende influencers je website laten promoten
  • Search Engine Optimisation: betaald adverteren in Google
  • Door te bloggen op gratis wijze verkeer via Google krijgen
  • Met flyers, stickers etc. je website onder de aandacht brengen
  • Webinars organiseren

Geld verdienen met laptop: de conclusie

Je moet dus simpelweg beginnen met een vorm van afiiliate marketing om geld te verdienen met je laptop.

Jacko Meijaard verdient tienduizenden euro’s per maand met affiliate marketing. Hij heeft zijn MBO studie niet eens afgemaakt en verdient nu aanzienlijke bedragen achter zijn laptop, gewoon vanuit huis.

Jacko heeft een gratis video gemaakt om met affiliate marketing aan de slag te gaan. Deze is vooralsnog gratis te volgen en je kunt hem hier direct bekijken (als je dat niet al gedaan hebt).

Op die manier ga jij een affiliate website voor jezelf maken die ook echt geld voor je gaat opleveren. Zélf geld verdienen met je laptop was nog nooit zo dicht binnen handbereik!

Hoe ga jij geld verdienen met je laptop?

Ik ben benieuwd hoe jij geld gaat verdienen met je laptop. Kies je ervoor om website te bouwen, social media aan te maken, betaalde advertenties te publiceren, funnels te bouwen, e-mailmarketing toe te passen of andere (online) marketingactiviteiten. Laat het weten in de comments!

Meer informatie? Lees ook eens ‘thuis geld verdienen met PC‘ of stel hieronder vragen over geld verdienen met je laptop.

4 reacties op “Geld verdienen met laptop

  1. Ik gebruik wel advertentie op mijn website en dit levert een leuk extra centje op. Maar andere producten promoten is niet zo mijn ding

  2. Duizenden euro’s gegarandeerd voor iedereen lijkt me sterk. Maar het klopt wel dat affiliate marketing een aanvulling kan zijn op je eigen activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *