Kun je binnen 12 maanden 2000 euro per maand verdienen met affiliate marketing?

Gemiddelde leestijd: 5 minuten
kun je binnen 12 maanden 2000 euro per maand verdienen als affiliate?

Is het mogelijk binnen 12 maanden 2000 euro per maand te verdienen met affiliate marketing? Regelmatig krijg ik soortgelijke vragen in mijn mailbox en op social media. Het is zeker mogelijk snel geld te verdienen met affiliate marketing. Echter gaat niks op het internet vanzelf.

Ik zal je vertellen hoe het mogelijk is binnen 12 maanden duizenden euro’s per maand te verdienen als affiliate. De volgende vragen zullen aan bod komen: Wat heb je nodig om te beginnen met affiliate marketing? Wat is de benodigde investering? Hoe snel verdien je geld als affiliate?

Voor de bezoekers die nieuw zijn met affiliate marketing: affiliate marketing is het promoten van andermans producten en diensten in ruil voor een bepaalde commissie.

Binnen 12 maanden 2000 euro per maand verdienen als affiliate

Om binnen 12 maanden 2000 euro per maand te verdienen, heb je een aantal dingen nodig. Je zal natuurlijk enige opstartkosten en kennis rondom het verdienmodel moeten hebben.

Echter is het hebben van de juiste mindset het belangrijkst. 

Om passieve inkomsten te genereren met affiliate marketing dien je namelijk ergens te beginnen, en niet op te geven. Keiharde actie ondernemen is het essentiële ingrediënt voor een snel succes met affiliate marketing.

Na het lezen van dit artikel moet je dus echt aan de slag. Dagelijks bezig zijn met je affiliate business is erg van belang, vooral in de opstartfase.

Zolang jij begint met affiliate marketing en niet opgeeft, weet ik zeker dat je binnen een jaar duizenden euro’s per maand verdient.

De investering om 2000 euro per maand te verdienen

Om geld te verdienen op het internet, heb je altijd wat geld nodig. Je moet namelijk een business opzetten.

Voor affiliate marketing is de investering ontzettend laag. Ik zal hieronder de kosten voor een affiliate website opsommen zodat je weet hoeveel geld je ongeveer nodig zult hebben.

  • Domeinnaam: 1,95 euro per jaar
  • Hosting: 10 euro per maand
  • Website thema: 50 euro eenmalig
  • E-mailmarketing software (optioneel): 20 euro per maand

Voor de zojuist genoemde benodigdheden zijn ook genoeg gratis alternatieven te vinden. Ik raad echter aan om niet te bezuinigen op tools. Je kunt sneller binnen een jaar een fulltime inkomen verdienen door met professionele tools en software te werken.

Snel geld verdienen als affiliate

Naast bloggen zijn er nog verschillende dingen die je kunt doen om snel geld te verdienen met affiliate marketing. Bijvoorbeeld het inzetten van Facebook advertenties.

Met facebook ads kan je direct duizenden of zelfs honderdduizenden potentiële kopers vinden voor je affiliate producten. Je hoeft maar één winstgevend product te vinden en op te schalen om passief 2000 euro per maand te verdienen.

Ook kun je stukken content gaan kopen. Je laat dan relevante teksten schrijven en video’s maken door freelancers. Deze (blog)artikelen ga je op je website plaatsen. Door de content te plaatsen op je site krijg je gratis bezoekers via Google.

Er zijn nog veel meer dingen die je kunt doen om binnen een jaar 2000 euro per maand te verdienen als affiliate, zoals:

  • Instagram advertenties inzetten
  • Andere social media advertenties inzetten
  • Webinars organiseren
  • Challenges organiseren

Hoe snel verdien je geld als affiliate?

Het is zelfs mogelijk vandaag al 2000 euro te verdienen met affiliate marketing door met advertenties aan de slag te gaan.

Mocht je zelf content gaan maken, kan het echter enkele maanden duren voordat je 2000 euro per maand verdient. Je content moet namelijk worden opgenomen in de zoekmachines.

Hoe meer content jij dagelijks plaatst, hoe sneller je inkomsten zult gaan verdienen. 

Ik denk dat je na het lezen van dit artikel wel begrijpt dat het mogelijk is om binnen 12 maanden 2000 euro per maand te verdienen.

Mocht je nu zo snel mogelijk geld willen verdienen met affiliate marketing, raad ik je aan om ‘de Affiliate Marketing Revolutie’ te bekijken.

In deze stap-voor-stap videotraining leer je precies hoe je zelf een winstgevende website opzet en social media advertenties inzet.

Wanneer je de video’s bekijkt en echt actie onderneemt, weet ik zeker dat jij binnen een jaar minimaal 2000 per maand verdient.

Klik hier om zelf binnen 12 maanden 2000 euro per maand te gaan verdienen >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *