Geld verdienen met PayPro

Gemiddelde leestijd: 11 minuten
Geld verdienen met PayPro

Geld verdienen met PayPro? Waarschijnlijk wil je beginnen met geld verdienen op het internet. Als je dan op Google gaat zoeken naar online verdien methodes kom je al snel bij PayPro uit. PayPro is een geschikt programma om online inkomsten mee te verdienen. Maar hoe werkt het? En hoe kun je er veel geld mee verdienen? Ik ga je stap-voor-stap vertellen hoe je geld kunt verdienen met PayPro. Geld verdienen met Paypro is voor bijna iedereen mogelijk. Je hebt namelijk vooral doorzettingsvermogen en kennis nodig om succesvol te worden met PayPro.

Hoe werkt PayPro?

Voordat ik ga vertellen hoe je geld kunt verdienen met PayPro, zal ik kort toelichten hoe PayPro werkt.

PayPro is een van de bekendste affiliate netwerken van Nederland. Via PayPro kan je dus andermans producten promoten in ruil voor geld. De bedoeling is mensen producten te laten kopen via jouw unieke affiliate link. Wanneer iemand een product koopt via jouw link, krijg jij commissie uitbetaald.

Ook biedt PayPro, verkopers de mogelijkheid producten te laten promoten door affiliates. Product-eigenaren betalen dus geld aan affiliates wanneer een product succesvol is gepromoot.

PayPro is de bemiddelaar die commissies uitbetaald aan affiliates. Ook regelt PayPro andere technische zaken.

Nieuwe affiliates op PayPro dienen een Compliance Fee van 60,- euro te betalen. Je kunt wel alvast gratis een PayPro account aanmaken om te kijken welke producten je allemaal kan gaan promoten.

Hoe kun je geld verdienen met PayPro?

Nu je weet hoe PayPro werkt, wil je waarschijnlijk zo snel mogelijk beginnen met geld verdienen.

Je kunt eigenlijk op allerlei manieren PayPro haar affiliate producten gaan promoten. Om veel commissies van PayPro te ontvangen, is het belangrijk de juiste promotieactiviteiten toe te passen.

Ik ga hieronder in 7 stappen vertellen hoe je PayPro kan inzetten om geld te verdienen. Je zal wel doorzettingsvermogen moeten hebben. Dat is echter altijd zo als je duizenden euro’s per maand wilt verdienen op het internet.

Zolang jij mijn stappenplan volgt, weet ik zeker dat je veel geld gaat verdienen met PayPro en affiliate marketing.

Stap #1: Product uitkiezen om te promoten

Allereerst dien je op PayPro een product uit te kiezen dat je wilt gaan promoten. In het overzicht staan alle mogelijke affiliate producten aangegeven. Dit zijn alle productcategorieën met een voorbeeld product:

  • Gezondheid (Afslank Receptenbijbel)
  • Hobby (Leer gitaar spelen)
  • Educatie (eCursus vind je ideale baan)
  • Business (Winstgevend beleggen)
  • Marketing (Master marketeer)
  • Geluk en Relatie (eCursus blijvend zelfvertrouwen)
  • Entertainment (DVD box Medisch centrum west)
  • Geld verdienen (eCursus Bol masterclass)
  • Overige (Backpackgids Azië)

Mocht je betrekkelijk nieuw zijn met affiliate marketing raad ik aan een product uit te kiezen waar jezelf affiniteit mee hebt. Je hebt dan namelijk meer kennis over het te promoten product.

Het kan winstgevend zijn een product te promoten dat vermeldt staat op de eerste 5 pagina’s binnen het campagneoverzicht van PayPro. Deze producten hebben namelijk een hoge PayProscore. Een hoge score betekent dat het product vaak wordt verkocht door affiliates.

Een hoge PayProscore betekent natuurlijk wel dat je te maken hebt met meer concurrentie. Je zou daarom voor een product kunnen kiezen dat op pagina 2 of 3 staat. Er zijn echter altijd gevallen dat een product – op bijvoorbeeld pagina 15 – wel gewoon veel geld oplevert.

Stap #2: Domeinnaam en hosting registreren

Na het uitkiezen van een geschikt PayPro product ga je het product promoten op je eigen website.

Voor het maken van jouw eigen website dien je een webhosting en domeinnaam te registreren. Zelf heb ik deze registraties doorgevoerd via Neostrada.

Een domeinnaam registreren kost slechts 1,95,- euro per jaar. Registreer een korte domeinnaam die te maken heeft met het product dat je gaat promoten. Ga je een product rondom dating promoten? Registreer dan bijvoorbeeld datingplek.nl.

Je kunt al een webhosting uitkiezen voor slechts 20,- euro per jaar. Naarmate je meer bezoekers op je website krijgt, is het beter om gebruik te maken van een duurdere, betere webhosting.

Stap #3: Website vormgeven met WordPress

Na het registeren van een domeinnaam en webhosting ga je WordPress installeren om je website vorm te geven. WordPress is binnen enkele minuten gedownload en erg makkelijk in gebruik.

Na het downloaden van WordPress dien je enkele instellingen te veranderen. Het is bijvoorbeeld belangrijk om de permalink structuur aan te passen. Daarnaast dien je de Yoast SEO plugin te installeren. Met deze plugin kun je website artikelen gaan optimaliseren om hoog te scoren in Google.

Het WordPress thema dat je uitkiest, gaat voor 80% bepalen hoe je website eruit ziet. Ik raad je aan om het Astra thema te kiezen. Je kunt hiermee zowel een gratis en betaalde website maken.

Uiteindelijk draait het meer om de kwaliteit van je artikelen dan de vormgeving van je website. Kwalitatieve artikelen zorgen er namelijk voor dat je veel websitebezoekers vanuit Google gaat krijgen.

Stap #4: Kwalitatieve artikelen schrijven en plaatsen

Om geld te verdienen met PayPro dien je dus kwalitatieve teksten op je website te plaatsen.

Tik eens op answerthepublic.com het hoofdonderwerp van je website in. Je krijgt dan allemaal relevante zoektermen te zien waarover je artikelen kan gaan schrijven.

Het is bijvoorbeeld mogelijk de Afslank Receptenbijbel te promoten via PayPro. Je kunt dan artikelen gaan publiceren op je website, zoals: ‘strakke buikspieren krijgen’ of ‘snel afvallen’. Wanneer je een product als BerichtenBaas promoot, kun je artikelen schrijven over: ‘hoe kan ik een vrouw verleiden’ of ‘Tinder gesprek tips’. 

Zorg ervoor dat je artikelen schrijft die minimaal 1000 woorden bevatten. Verwerk in de teksten, kopteksten en afbeeldingen, de zoekwoorden. Zo weet Google over welke zoekwoorden jouw website/artikelen gaan.

Google houdt van regelmaat. Ga dus dagelijks of wekelijks nieuwe artikelen publiceren op je website om snel hoog te scoren in Google.

Stap #5: Website bezoekers omzetten in kopers

Om daadwerkelijk geld te verdienen met PayPro en je website dien je affiliate marketing toe te passen. Dat kan bijvoorbeeld op de volgende manier:

Aan het einde van de artikelen plaats je jouw affiliate links. In ongeveer 100 woorden vertel je over het affiliate product dat je promoot. Je hoeft de bezoeker alleen maar te verleiden om op de affiliate link te klikken. Het verkoopproces regelt het affiliate netwerk achter het product.

Een gedeelte van je bezoekers vanuit Google zullen uiteindelijk op je affiliate links klikken en het product aanschaffen waardoor jij geld verdient met PayPro.

Stap #6: Emailadressen verkrijgen

Door de bovenstaande stappen uit te voeren zal je steeds meer gratis bezoekers naar je website krijgen. Al deze bezoekers kunnen potentiële kopers zijn voor je affiliate product. Mensen zoeken immers naar relevante zoekwoorden in Google.

Het kan daarom winstgevend zijn om een mailinglijst aan te leggen. Je gaat dan naam en emailadres verkrijgen van bezoekers die directe interesse hebben in je product.

Met bijvoorbeeld landingspagina’s, pop-ups en formulieren kun je de emailadressen gaan opvragen. Door een autoresponder te gebruiken, zullen je contacten automatisch e-mails toegestuurd krijgen. Uiteraard ga je de e-mails voorzien van affiliate links om geld te verdienen met PayPro.

Stap #7: Opschalen naar een geheel maandelijks inkomen

Het is nu van belang om wekelijks nieuwe artikelen te publiceren. Hierdoor zal je website telkens hoger in Google komen en dus ook telkens meer bezoekers krijgen.

De eerste maanden zal je zo’n 50 bezoekers per dag krijgen. Het zijn niet veel bezoekers, maar je kan nu al zo’n 200 a 300 euro per maand verdienen. Na een jaar zal je zo’n 1000 euro per maand, per website verdienen.

Door ook nog eens een mailinglijst aan te leggen en regelmatig goede e-mails te verzenden, kan je makkelijk 1500 euro per maand verdienen per website… genoeg om je baan op te zeggen.

verdiensten van PayPro
inkomsten van één dag

Het is de bedoeling om steeds nieuwe websites te bouwen, en bestaande sites uit te breiden met nieuwe artikelen. Op deze manier zullen je maandelijkse inkomsten steeds hoger worden. 

Nadat je begrijpt hoe je geld verdient met PayPro, is het een kwestie van dit proces continu herhalen. Hoe meer websites/artikelen/mailinglijsten je hebt, hoe meer geld je gaat verdienen.

Ik vind het mooie van geld verdienen met PayPro dat je het verdiende geld direct kunt laten uitbetalen naar je bankrekening.

Stap voor stap instructievideo’s om geld te verdienen

Na het lezen van dit artikel over ‘geld verdienen met PayPro’ kan ik me goed voorstellen dat je zo snel mogelijk wilt beginnen.

Om je op weg te helpen heeft Jacko Meijaard een stap voor stap videotraining gemaakt waarin hij je exact laat zien hoe je een winstgevende website opzet.

Het enige wat je hoeft te doen is de stappen na te doen en te kopiëren.

Je hebt geen technische kennis of (voor)opleiding nodig en kunt direct beginnen.

Klik hier voor Jacko’s stap voor stap instructievideo’s om direct te beginnen met geld verdienen op internet >>

Ga ervoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *