Betrouwbare Unstoppable Mindset review

Gemiddelde leestijd: 18 minuten
Unstoppable mindset review

Unstoppable Mindset review? Ik ga je mijn betrouwbare review geven over de Unstoppable Mindset training van Jia Ruan. Een jaar geleden leerde ik Jia kennen via de advertenties op mijn Facebook tijdlijn. Sindsdien ben ik team Unstoppable en hun producten gaan volgen.

Enkele weken geleden ontving ik een mailtje met daarin een aankondiging van de nieuwe Unstoppable mindset training. Ik heb hem direct aangeschaft en alle video’s bekeken. Daarom schrijf ik nu een review.

In deze review deel ik mijn ervaringen, zowel tijdens als na het volgen van de Unstoppable mindset videotraining.

Overzicht Review ‘The Unstoppable Mindset’

Hieronder geef ik je alvast een overzicht van wat er allemaal aan bod komt in deze review over ‘The Unstoppable Mindset van Jia Ruan‘.

 • Wat houdt de Unstoppable Mindset cursus in?
 • Het team achter de Unstoppable Mindset cursus
 • Unstoppable Mindset cursus review
 • Wat krijg je allemaal bij de Unstoppable Mindset cursus?
 • Week 1: Unleash Yourself
 • Week 2: Old identity
 • Week 3: New identity
 • Week 4: The final steps
 • Kwaliteit van de cursus
 • Mijn ervaring en ervaringen van anderen
 • Unstoppable Mindset cursus prijs
 • Review Unstoppable Mindset? Koop hem nu met hoge korting!

Op deze pagina zal je alles te weten komen over de inhoud van de Unstoppable Mindset cursus. Ik log gewoon in op het ledengedeelte en laat precies zien wat je krijgt.

Na het lezen van mijn betrouwbare review weet je of het de moeite waard is om de cursus zelf aan te schaffen.

Wat houdt de Unstoppable Mindset cursus in?

review Unstoppable Mindset cursus

In de Unstoppable Mindset cursus leert Jia hoe je een ‘Unstoppable Mindset’ gaat krijgen. Kort gezegd kan je met een Unstoppable Mindset alles voor elkaar krijgen en meer genieten van het leven.

Een Unstoppable Mindset betekent bijvoorbeeld ook oneindige discipline. Deze training kan je dan ook helpen op alle gebieden in het leven. Ik zal je een aantal voorbeelden geven:

 • Werk: Je hebt momenteel schulden of wilt financieel onafhankelijk worden.
 • Liefde: Je voelt geen liefde in je leven.
 • Gezondheid: Je wilt stoppen met roken of meer gaan sporten.
 • Relaties: Je hebt weinig contact met vrienden en familie.
 • Geluk: Je voelt je niet blij en gelukkig.
 • Discipline: Je bent geen doorzetter, behaalt geen doelen en stelt veel dingen uit.
 • Voldoening: Je bent niet blij met wat je hebt of doet.

Jia heeft het programma dusdanig ingericht zodat je op alle gebieden je mindset kunt resetten. Tijdens de Unstoppable Mindset cursus ga je stap-voor-stap je oude mindset veranderen in een Unstoppable Mindset.

Dankzij de kennis en mindset die Jia jou aanleert, kun je in de toekomst al je wensen laten uitkomen. Ook zal je op een compleet andere manier gaan denken, dingen van de positieve kant gaan bekijken en succes aantrekken en uitstralen.

Persoonlijk dacht ik dat geld verdienen de sleutel was tot succes, genot en zelfvertrouwen. Echter, na het volgen van de training weet ik dat MINDSET het belangrijkste is om alles te kunnen volbrengen in het leven.

Het team achter de Unstoppable Mindset cursus

Het volledige team Unstoppable

Misschien ben je momenteel nog niet bekend met Jia Ruan en Team Unstoppable. Het zijn de makers van verschillende populaire online cursussen zoals de Bol MasterclassAgency Masterclass en nu dus ook: ‘The Unstoppable Mindset’.

Team Unstoppable bestaat uit 10 experts op het gebied van mindset en business. Het team is continue bezig met mindset en online businessmodellen. Jia Ruan bezoekt bijvoorbeeld evenementen van Tony Robbins om meer te leren over mindset. Jia betaalt maar liefst 100.000,- euro per jaar om aanwezig te mogen zijn tijdens de evenementen van Tony Robbins.

Alle kennis dia Jia en zijn team in de afgelopen jaren hebben opgedaan, wordt exact toegelicht in de Unstoppable Mindset cursus. Gezien de (praktijk) ervaring van Team Unstoppable kunnen zij jou als geen ander helpen bij het omgaan met mentale valkuilen.

Unstoppable Mindset cursus review

Mijn review over Unstoppable Mindset is positief, omdat ik super veel heb geleerd tijdens de training.

Ik heb bijvoorbeeld geleerd waarom ik mij vaak slecht, of juist goed voelde. Eindelijk ben ik bewust geworden van de dingen waarmee ik mijzelf ongelukkig maakte. Doordat ik nu de theorieën van Jia toepas, is mijn leven nooit meer zoals het voorheen was.

Er wordt ontzettend veel kennis gedeeld over mindset. Ik merkte tijdens het bekijken van de video’s dat Jia erg veel kennis heeft over mindset. In de training zijn ook stukjes verwerkt uit mindset gerelateerde boeken zoals ‘Think and Grow Rich’ en ‘Rich Dad Poor Dad’. 

Ik lees liever geen boeken en vind het dus ideaal om te leren via video’s. Daarnaast kan ik via de online leeromgeving met andere studenten in contact komen en altijd 1 op 1 coaching krijgen als ik met bepaalde dingen zit.

De Unstoppable Mindset cursus geeft je alles wat je nodig hebt om een goede mindset te krijgen. Wel dien je écht de opdrachten te maken die Jia geeft. Om te veranderen zal je namelijk moeten blijven werken aan je mindset. Je mindset kun je helaas niet in 1 dag laten veranderen.

Door het volgen van de cursus, heb ik (5 weken later) positieve ervaringen omtrent mijn mindset. Verderop op deze pagina zal ik mijn ervaringen toelichten.

Wat krijg je allemaal bij de Unstoppable Mindset cursus?

De Unstoppable Mindset cursus bestaat uit online video’s, opdrachten, een Facebook groep, wekelijkse groepscoaching met Jia Ruan en een aantal bonussen. Alles in deze cursus is er op gericht om jou de beste versie van jezelf te laten worden.

De cursus is onderverdeeld in 4 weken en 33 video’s (+20 uur in totaal). Naast de Unstoppable mindset video’s en coaching programma’s krijg je nog meer bonussen die je gaan helpen. Bijvoorbeeld een audio programma om je mindset te herprogrammeren, een mindset programma voor snel resultaat en een videotraining om financieel onafhankelijk te worden.

Bij elke week staat een uitgebreid handboek (pdf bestand). In de handboeken vind je het volgende:

 • Een overzicht van alle opdrachten die Jia meegeeft tijdens de online lessen.
 • Een toelichting van wat er in de video’s wordt verteld.
 • Extra vragen, afbeeldingen en quotes om je nog meer aan het denken te zetten.
 • Ruimte om de opdrachten uit te werken.

Mocht je hulp nodig hebben bij bepaalde dingen kun je altijd vragen stellen tijdens de wekelijkse coaching calls. Experts zullen je dan helpen om elke moeilijke situatie te overwinnen en doelen te behalen.

groepscoaching met Jia Ruan

Bovendien krijg je toegang tot een exclusieve Facebook groep genaamd: ‘De Unstoppable Lions’. Deze Nederlandse en Belgische groep is gericht op mindset en zelfontwikkeling. Je kunt hier dus al je vragen stellen aan like-minded mensen om je leven naar een volgend niveau te tillen.

Facebook groep met Jia Ruan

Week 1: Unleash yourself

De eerste week gaat vooral over de theorie achter een Unstoppable mindset. In de weken 2 tot en met 4 ga je daadwerkelijk een plan uitwerken om jouw droomleven te verwezenlijken.

Je maakt aan het begin van week 1 een aantal commitments door ‘een contract te tekenen’. Om je mindset te laten veranderen is het bijvoorbeeld belangrijk vragen te stellen tijdens de wekelijkse groepscoaching, vol te houden en eerlijk te zijn tegen jezelf.

In week 1 vertelt Jia over de basistheorie van geld, geluk en kwaliteit van je leven. Je leert waarom je bepaalde beslissingen maakt en hoe deze beslissingen beïnvloed kunnen worden. Door de theorie en trucs van Jia toe te passen, keek ik in de eerste week al anders naar het leven.

Unstoppable mindset week 1

Week 2: Old identity

In de tweede week ga je kijken naar jouw oude (of huidige) mindset. Het was erg lastig voor mij om eerlijk te moeten zijn en pijnlijk de werkelijkheid onder ogen te zien.

Het is echter erg belangrijk geweest voor mij om een spiegel voor te houden. Hierdoor ben ik er namelijk achter gekomen welke obstakels in de weg zaten. Ik weet nu dat ik afleiding zocht in slechte dingen om bepaalde gevoelens te vermijden.

Samengevat wordt er in week 2 gekeken naar de resultaten in je leven die je nu al hebt bereikt, hoe je deze resultaten hebt bereikt en wat je anders zou willen en kunnen doen. 

Unstoppable mindset week 2

Week 3: New identity

Tijdens de video’s en opdrachten in de derde week ga je met Jia Ruan ontdekken wie jij écht wilt zijn. Met deze nieuwe gecreëerde identiteit ga jij zeker succesvol worden in het leven.

Je leert ook hoe je jezelf voor altijd kunt veranderen. Hierdoor heb ik verschillende slechte gewoontes kunnen doorbreken.

Tevens leert Jia enkele trucs waarmee je oneindige discipline krijgt, jouw zelfbeeld verandert en negatieve emoties zoals angst, weinig of nooit meer zult ervaren. Veel cursisten zijn dan ook van depressies en angststoornissen afgekomen dankzij de mindset cursus van Jia Ruan.

Unstoppable mindset review week 3

Week 4: The final steps

In de laatste week van de Unstoppable Mindset cursus ga je meer leren over het uitvoeren van de theorie. Je leert eigenlijk nog super veel nieuwe dingen, zoals:

 • Hoe je geen leven meer gaat leiden gebaseerd op wat andere mensen van je denken.
 • Wat de grootste oorzaak is van ‘geen geluk’.
 • Hoe je omgaat met jouw pre-historische brein.
 • Hoe je geen (onnodige) angsten meer voelt.
 • Hoe je geen fuck geeft om wat anderen van je vinden.

Aan het einde van week 4 heb ik een compleet nieuwe mindset aangeleerd gekregen. Nu beïnvloedt mindset mijn leven alleen nog op een positieve wijze.

review unstoppable mindset week 4

Kwaliteit van de cursus

Het is duidelijk dat er veel tijd en moeite is gestoken in het maken van de Unstoppable Mindset cursus. Dit had ik eigenlijk ook niet anders verwacht gezien de kwaliteit van de eerdere Bol en Agency Masterclass.

De video’s in de Unstoppable Mindset cursus zijn opgenomen in Bali en zijn van hoge kwaliteit. 

In januari bood Team Unstoppable, de Unstoppable Mindset Cursus Beta variant aan. Tweehonderd personen hebben de cursus voor een klein geldbedrag mogen aanschaffen, bekijken en testen.

Het testen geeft aan dat Team Unstoppable enkel goede producten wilt verkopen. Alle producten van Team Unstoppable zijn dan ook uitvoerig getest en bewezen.

Mijn ervaring en ervaringen van anderen

Mijn ervaring met de Unstoppable Mindset training is zeer positief. Dit zijn enkele ervaringen van mij:

 • Ik weet wat ik écht belangrijk vind in het leven.
 • Ik heb ingezien dat niet alles draait om geld. Geld maakt dingen alleen makkelijker.
 • Ik kan weer genieten van goede emoties, omdat ik voorheen verkeerde ‘regels’ voor mezelf had opgesteld.
 • Ik heb negatieve gewoontes kunnen doorbreken, omdat ik nu behoeftes vervul met goede in plaats van slechte dingen.

Ik ben zelf internet ondernemer en ging altijd voor succes en vrijheid. Echter voelde ik mijzelf nooit echt vrij en succesvol. Dit kwam enkel door het hebben van de verkeerde mindset.

Hieronder vertellen andere cursisten over hun ervaringen met de Unstoppable Mindset cursus:

ervaringen met de unstoppable mindset

Unstoppable Mindset cursus prijs

Je kunt de Unstoppable Mindset cursus en alle bonussen aanschaffen voor 497,- euro. Het is eventueel mogelijk om in 2 termijnen te betalen.

Let op!! 497,- euro is een tijdelijke prijs. De kans is erg groot dat de prijs binnenkort omhoog gaat naar 997,- euro, zoals ook de andere producten van Team Unstoppable zijn geprijsd.

De prijs van 497,- euro is mij betreft de mindset cursus zeker waard. De training bevat alles wat je nodig hebt om je beste leven te leiden. Je krijgt dan ook levenslang toegang tot coaching en video’s. Dankzij deze eenmalige investering ga je de kwaliteit van je leven voorgoed veranderen.

Mindset is niet alleen belangrijk om veel geld te verdienen. Mindset bepaalt op alle vlakken in het leven jouw succes.

Dankzij de 14 dagen ‘niet-goed-geld-terug’ garantie loop je in ieder geval geen risico op een miskoop.

Review Unstoppable Mindset? Koop hem nu met hoge korting!

Je hebt nu mijn uitgebreide review gelezen over de Unstoppable Mindset cursus.

Ik kan me goed voorstellen dat je na het lezen van mijn review zelf een winnaar wilt worden en een Unstoppable Mindset wilt krijgen.

Ik wil je er even op wijzen dat er tijdelijk een eenmalige actie pagina online staat vanwege de lancering. Via de knop hieronder ga je naar de kortingspagina.

Review ‘The Unstoppable Mindset’ van Jia Ruan

Beoordeling: 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *