Geld verdienen naast uitkering

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
Geld verdienen naast een uitkering

Geld verdienen naast uitkering? Als je momenteel moet rondkomen van een uitkering, kan ik begrijpen dat je meer geld wilt verdienen.

Op deze pagina ga ik je dan ook helpen met geld verdienen naast je uitkering. Het is niet moeilijk meer geld te verdienen. Je kunt namelijk met een bijzondere, online verdienmethode starten.

Je hebt geen diploma, technische kennis en opstartkosten nodig om te beginnen met geld verdienen naast je uitkering. Lees dus verder als je interesse hebt.

Mag je geld verdienen naast een uitkering?

Laat ik je eerst iets meer vertellen over de regels van geld verdienen naast je (ww) uitkering.

UWV biedt een uitkering als je om welke reden dan ook niet in je eigen levensonderhoud kunt voorzien.

De hoogte van de uitkering staat meestal gelijk aan aan het minimumloon. Dit betekent dus dat je vrij weinig geld ontvangt.

Het is gelukkig toegestaan om geld te verdienen naast je uitkering. Echter dien je het wel op de juiste manier aan te pakken. UWV heeft namelijk een aantal regels opgesteld rondom bijverdienen.

Vaak zal je uitkering omlaag gaan naarmate je eigen inkomen stijgt. Echter, je totale inkomen stijgt door de restanten van je uitkering en nieuwe loon.

Ik raad je aan om UWV te benaderen alvorens je aan de slag gaat met bijverdienen. Je hebt namelijk een informatieplicht wat inhoudt dat je UWV op de hoogte moet houden van je persoonlijke situatie. 

Mocht je na het lezen van dit artikel willen beginnen met geld verdienen naast je uitkering, geef het dan dus door aan UWV. Zij kunnen je immers het beste voorlichten over bijverdienen en het behouden van je uitkering.

Hoe kun je geld verdienen naast je uitkering?

Wanneer je geld wilt verdienen naast je uitkering raad ik je aan om met affiliate marketing aan de slag te gaan.

Affiliate marketing houdt in dat je producten of diensten van anderen promoot in ruil voor een bepaalde commissie. Het verdienmodel heeft een aantal voordelen:

  • Je hoeft geen eigen producten te verkopen
  • Je hoeft productvoorraad aan te houden
  • Je hoeft geen producten naar het postkantoor te brengen
  • Je hoeft geen contact te hebben met klanten
  • Je hoeft geen winkelpand te hebben

Als affiliate ga je dus producten promoten door bezoekers door te sturen naar de verkooppagina. Voor elke verkoop die via jou tot stand komt, ontvang je een hoge percentage van de verkoopprijs.

De affiliate producten kun je vinden op affiliate netwerken zoals Daisycon en Paypro.

Grote webwinkels en websites hebben vaak ook een (verborgen) affiliate programma. Denk bijvoorbeeld aan Bol.com, Coolblue.com en Booking.com.

Je kunt dus letterlijk alle soorten producten en diensten gaan promoten.

Een goed affiliate product uitkiezen

Om geld te verdienen naast je uitkering dien je een goed affiliate product uit te kiezen.

Ik raad je aan een affiliate product te kiezen rondom een onderwerp waar jij iets vanaf weet of wat je leuk vindt om te doen, zoals een bepaalde hobby. 

Door een product uit te kiezen waarmee je affiniteit hebt, zal geld verdienen naast je uitkering leuker worden. Daarnaast kun je meer over het product vertellen tijdens het promoten.

Op de affiliate netwerken vind je bij ieder product jouw unieke affiliate link. Dankzij de unieke link weet het netwerk dat jij een bezoeker hebt doorverwezen, en jou dus geld moet uitbetalen.

Geld verdienen naast je uitkering als affiliate

Je bent op deze pagina terecht gekomen omdat je geld wilt verdienen naast je uitkering.

Wanneer je met affiliate marketing aan de slag gaat, is het mogelijk binnen enkele maanden je uitkering op te zeggen en rond te komen van je affiliate inkokmsten.

Er zijn meerdere manieren om affiliate producten te gaan promoten. Denk bijvoorbeeld aan sociale media kanalen zoals Instagram, Facebook, YouTube, TikTok en LinkedIn. Hiermee kun je gratis een account aanmaken en mensen benaderen met je affiliate product.

Een andere manier om geld te verdienen met affiliate marketing is adverteren op social media. Door te adverteren kun je vandaag nog duizenden mensen bereiken en je eerste affiliate inkomsten laten uitbetalen naar je bankrekening.

Echter vind ik een nadeel van social media dat je geen zekerheid opbouwt. Uit een advertentie of social media bericht haal je tijdelijk inkomsten waardoor je steeds opnieuw moeite moet doen.

De beste manier om affiliate producten te promoten vind ik dan ook het inzetten van een eigen website. Voor het maken van een website zijn geen opstartkosten benodigd. Je website is de rest van je leven toegankelijk in Google voor potentiele kopers van je affiliate producten.

Eenvoudig en gratis je website maken

Je gaat dus een website maken en hierop de affiliate producten promoten. Met jouwweb kun je gratis een website maken met een eenvoudig ‘drag and drop’ systeem.

Na het selecteren van je website design maak je 2 pagina’s aan, namelijk ‘home’ en ‘blog’.

Schrijf op de homepagina een korte inleiding over je website. Vervolgens ga je artikelen plaatsen en hierin relevante zoektermen verwerken.

Het doel is namelijk zo veel mogelijk bezoekers uit Google te krijgen. Kijk eens naar mijn website Thuis-Inkomsten.nl:

  • Mijn homepagina is gericht op het zoekwoord ’thuis geld verdienen’. Ik ontvang zo’n 700 bezoekers per maand via deze zoekterm, omdat mijn website wordt weergegeven in de zoekresultaten van Google.
  • De blog die je nu leest is gericht op ‘geld verdienen naast uitkering’. Maandelijks wordt hier ongeveer 50 keer naar gezocht in Google.

Blijf dus continu nieuwe artikelen plaatsen. Je gaat dan steeds meer bezoekers op je website krijgen via Google. Een percentage van de bezoekers zal op je affiliate link klikken. Zo makkelijk is geld verdienen naast je uitkering!

Waarom je makkelijk veel geld kunt verdienen

Als je consistent nieuwe artikelen blijft plaatsen, is het mogelijk duizenden euro’s met één website te verdienen.

Begrijp wel dat het even tijd nodig heeft om bezoekers, en dus verkopen via Google te gaan krijgen. Soms heeft Google zelfs enkele weken nodig om je website te indexeren in de zoekresultaten.

Je kunt dus geld verdienen met affiliate marketing en je uitkering (deels) blijven ontvangen. Misschien heb je binnenkort helemaal geen uitkering meer nodig. Geef in ieder geval wel even door aan UWV wat je plannen zijn.

Het mooie van affiliate marketing is dat je inkomen alsmaar stijgt. Je hoeft eenmalig artikelen te (laten) schrijven waarna deze voor altijd online staan. Er komen dus elke maand meer bezoekers en verkopen bij.

Geld verdienen naast uitkering: direct beginnen

Je begrijpt nu dat het mogelijk is geld te verdienen naast je uitkering.

In de videotraining van Jacko Meijaard, de Affiliate Marketing Revolutie, laat Jacko je stap voor stap zien hoe je als affiliate een volledig passief inkomen kunt opbouwen.

Dit is by far de makkelijkste manier om geld te verdienen naast je uitkering.

Klik op de onderstaande knop om naar de video’s van Jacko te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *