Online bijverdienen

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
Online geld bijverdienen

Online bijverdienen? Aangezien je op deze pagina terecht bent gekomen, is de kans groot dat je op zoek bent naar manieren om online bij te verdienen. Er zijn talloze manieren om online extra geld te verdienen.

Op deze pagina ga ik je vertellen over de beste methode om online bij te verdienen. Het is voor iedereen mogelijk hier geld mee te verdienen. Lees snel verder als je vandaag nog je eerste euro’s wilt bijverdienen.

Online bijverdienen mogelijkheden

Ik wil je eerst even meegeven dat er super veel oplichters actief zijn in de ‘online geld verdienen markt’.

Kijk uit voor websites en accounts die teksten weergeven als: ‘MORGEN al duizenden euro’s op je bankrekening’. Het zijn vaak oplichters die er achter zitten. 

Ook gebruiken ze dergelijke teksten als lokkertjes om je naar hun site toe te trekken. Vaak bieden ze je aan enquêtes in te vullen en mee te doen aan pyramidespel. 

Met enquêtes invullen kan je helaas niet zo veel geld verdienen als dat vaak wordt gezegd en pyramidespel is zelfs illegaal in Nederland.

Mijn manier van online bijverdienen is betrouwbaar en legaal

De methode die ik ga toelichten is geen scam en ook niet te mooi om waar te zijn. Op de pagina ‘online geld verdienen betrouwbaar‘ laat ik je meerdere bewijzen zien, zoals uitbetalingen naar mijn bankrekening.

Wanneer je besluit met mijn methode aan de slag te gaan, kan het gerust enkele maanden duren voordat je (veel) geld gaat verdienen.

De kans is groot dat het jou langer gaat duren, of zelfs niks bijverdient, omdat je te snel opgeeft.

Als jij echter besluit om te beginnen en door te gaan, kan je op ten duur makkelijk 5000 euro per maand (bij)verdienen.

Affiliate marketing: producten promoten op commissiebasis

Affiliate marketing is een geschikt verdienmodel om online bij te verdienen.

Het verdienmodel werkt eenvoudig en is ideaal om online mee bij te verdienen. Affiate marketing werkt namelijk als volgt:

Simpelweg promoot je producten van anderen op commissiebasis. Je krijgt dus geld betaald voor elke keer dat iemand een product koopt via jou.

Dat betekent ook dat je geen eigen producten hoeft in te kopen of te maken. Alle klantenservice zoals producten verzenden, klanten helpen, betalingen regelen, zorgt het bedrijf achter een affiliate product voor.

Miljoenen producten en diensten om te promoten

Er zijn letterlijk honderden miljoenen soorten producten en diensten te promoten als affiliate. Tegenwoordig hebben bijna alle grote bedrijven een affiliate programma, zodat je hun producten kan promoten in ruil voor commissie.

Bol.com en Booking.com zijn voorbeelden van bedrijven met producten die je kunt gaan promoten. Op affiliate netwerken zoals PayPro vind je ook veel cursussen en fysieke producten. Denk aan producten in de volgende categorieën:

  • Gezondheid
  • Hobby
  • Educatie
  • Business
  • Marketing
  • Geluk en Relatie
  • Entertainment
  • Geld verdienen
  • Overige

Eigenlijk kun je dus alle soorten producten en diensten gaan promoten. Kies iets uit waar jij zelf interesse in hebt, zodat je meer kennis hebt over het product en het leuker vindt om er mee bezig te zijn.

Jouw unieke affiliate marketing link

Aanmelden als affiliate is gratis. Als je bent ingelogd, vind je bij alle producten en diensten jouw unieke affiliate linkje.

Zo’n affiliate link ziet er ongeveer zo uit:

https://dropshippingmasterclass.plugandpay.nl/r?id=123456

Het ziet er vreemd uit. Echter krijgt elke affiliate marketeer een unieke affiliate link, zodat het bestelsysteem weet dat jij een product succesvol hebt gepromoot en commissie moet krijgen.

Hoe kun je beginnen met online bijverdienen?

Je weet nu wat affiliate marketing is. Ik ga je daarom vertellen hoe je affiliate marketing kunt toepassen om online bij te verdienen.

Allereerst ga je een markt uitkiezen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om een product te gaan promoten in de online geld verdienen markt.

In deze markt zijn alleen al duizenden affiliate producten te promoten. De markt is erg groot, iedereen wil tenslotte geld (bij)verdienen.

Er valt dus ook veel geld te verdienen. Echter, de mate van concurrentie is hoger in grotere markten. Het is dus moeilijker om succesvol te worden in een grotere markt.

Na het uitkiezen van een markt, ga je een product uitkiezen die je wilt promoten. Een eboek over Bitcoin of andere crypto’s bijvoorbeeld.

Hier zet je dan een website over op. Ook plaats je regelmatig artikelen over het onderwerp.

Het doel is gratis bezoekers krijgen op je website via Google. Mensen zoeken namelijk in Google naar woorden waar jij over schrijft en komen zo bij jouw website terecht.

Aan het eind van de artikelen verwijs je bezoekers door naar het eboek over Bitcoin. Een deel van de bezoekers zal daadwerkelijk op je link klikken en het eboek aanschaffen, waardoor jij geld bijverdient.

Geduld is een schone zaak

Hierboven heb ik mijn methode kort toegelicht.

Je moet geduld hebben om zelf geld bij te verdienen als affiliate. Soms duurt het een maand voordat Google je website begint te ranken in de zoekmachine. Het moment dat je bezoekers krijgt, kun je dan ook pas geld verdienen.

Veel mensen stoppen al na enkele dagen, omdat ze nog geen geld verdienen. Als jij elke week twee of drie artikelen van +- 1000 worden schrijft, en goed zoekwoord onderzoek doet, kun je binnen 1-2 maanden makkelijk honderden euro’s met je website verdienen.

Dit zijn de resultaten van een nieuwe affiliate website in de gezondheidsmarkt:

Online bijverdienen affiliate verdiensten
Inkomsten uit affiliate campagnes

Voor elk product dat ik promoot, krijg ik zo’n 25,- euro. Je ziet dat ik nu al bijna 250,- euro per maand aan commissies pak.

Een leuk inkomen bijverdienen

Je wilt online bijverdienen, dan is 250,- euro al best lekker. Echter zal je inkomen alleen maar stijgen als je telkens nieuwe artikelen op je website blijft plaatsen.

Je kunt dan een volledig inkomen halen uit affiliate marketing in plaats van enkel bijverdienen. Stel dat je met één site 250,- euro per maand bijverdient. Met tien affiliate websites verdien je dan 2500,- euro per maand.

Onthoud: je moet ergens een begin maken en blijven doorzetten. Dat is waar de winnaars zich onderscheiden van de losers. Winnaars geven niet op terwijl losers binnen enkele weken de moed opgeven.

Blijf je doorzetten, net als ik heb gedaan, kun je veel geld online bijverdienen. Het is prima om bij te verdienen naast je baan. Je kunt dit namelijk opzetten op je eigen tempo en bezig gaan op de plekken waar jij zelf wilt.

Meer hulp nodig met online bijverdienen?

Ik kan begrijpen dat nog niet alles duidelijk voor je is, en dat je meer wilt weten over hoe je nou online kunt bijverdienen met affiliate marketing.

Om je op weg te helpen heeft Jacko Meijaard een stap voor stap videoprogramma ontwikkeld. In deze stap voor stap video’s laat Jacko exact zien hoe en wat je moet doen om een winstgevende website op te zetten.

Jacko deelt gewoon zijn beeldscherm met je, dus je ziet precies wat hij doet, hoe hij dit doet en waarom hij dit doet.

Daarnaast krijg je toegang tot een community van bijna 7500 deelnemers, en waar alle informatie die je nodig hebt rondom online bijverdienen op gedeeld word.

Klik op de onderstaande knop om meer te lezen over affiliate marketing en te beginnen met het stappenplan om (veel) geld bij te verdienen!

Succes!

Ps. Lees ook eens mijn andere artikelen rondom online bijverdienen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *