Bijverdienen student

Hoge online inkomsten als student!

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
Bijverdienen als student

Bijverdienen student? De kans is groot dat je momenteel studeert en geld wilt bijverdienen. Er wordt dan veelal gekozen voor een baantje als vakkenvuller of bezorger. Echter zijn er betere manieren om als student geld te verdienen. Gewoon vanuit huis of je studentenkamer. Op deze pagina ga ik je dan ook exact vertellen met welk bijzonder verdienmodel jij hoge online inkomsten kunt creëren. Met deze methode is het mogelijk een stuk meer geld te verdienen dan je medestudenten.

Ik was zelf een commerciële economie student aan de Hogeschool in Utrecht. Toen ik geld wilde bijverdienen ben ik gaan zoeken naar verschillende online verdien methodes. De beste methode licht ik nu toe!

Geld bijverdienen voor studenten

De meeste studenten die willen bijverdienen zoeken een bijbaantje. Persoonlijk werkte ik 2 jaartjes als vakkenvuller bij Albert Heijn. Iedereen kent wel een vriend of vriendin die bijverdient in een kroeg of supermarkt.

Wanneer je besluit een bijbaantje te nemen, krijg je een flinke beperking op je vrijheid. Je zult namelijk vaak moeten werken in het weekend en de avonden, omdat je een drukke student bent. Op stap gaan en andere leuke dingen doen, zit er dan niet in.

Door een bijbaantje te nemen, zal je wel een beetje geld bijverdienen. Echter kost het veel tijd, moet je hard werken, en zal je niet veel bijverdienen. Rijk worden met een (bij)baantje is dan ook onmogelijk.

Als je momenteel een student bent, is een bijbaantje nemen geen goede manier om geld te verdienen. Ook raad ik je sterk af om geld te lenen van DUO. Simpelweg omdat er een betere manier is om snel geld op je bankrekening te krijgen.

Hoe kun je wel bijverdienen als student?

Werken in de horeca en plaatselijke supermarkten zijn dus geen goede manieren om bij te verdienen als student. Vooral niet in je studententijd. Er zijn dan namelijk leukere dingen te beleven. Daarnaast wil je liever hoge inkomsten verdienen op korte termijn.

Als student was ik al bezig met geld verdienen achter mijn laptop. Als ik vertelde aan studenten dat ik minimaal 2000,- euro bijverdiende met een simpele methode, wilden zij dat ook.

In 2017 was ik in de ban van “Internet Marketing”, oftewel online geld verdienen. Ik had al veel geld verdiend met online “handel” zoals het verkopen van verzamelartikelen maar ik had nog nooit “passief inkomen” gehad en dit was mijn grote droom…

Waarmee het mij lukte passief inkomen te verdienen als student? Met het verdienmodel: affiliate Marketing. Ik zal toelichten wat affiliate marketing is en hoe je dit verdienmodel kunt inzetten om zelf bij te verdienen als student.

Wat is het verdienmodel: affiliate marketing?

Affiliate marketing houdt in dat je andermans producten promoot in ruil voor een deel van de winst. Het verdienmodel heeft dus veel voordelen ten opzichte van andere methodes:

  • Je hoeft geen product te hebben of te maken
  • Je hoeft niet commercieel te zijn
  • Je hoeft geen klantenservice te doen

Bij affiliate marketing ben je een tussenpersoon die mensen doorstuurt naar andermans product. Mocht iemand via jou, een product kopen, ontvang je een commissie.

De mogelijkheden hierin zijn vandaag extreem. In mijn beleving kan iedereen dit. En je kunt er echt veel geld mee verdienen zonder dat het je perse veel tijd hoeft te kosten.

Affiliate strategieën voor studenten 

Geld verdienen met affiliate marketing kan zowel met en zonder opstartkosten. Affiliate worden is dus ideaal voor studenten met weinig geld.

Je hoeft jezelf alleen even gratis aan te melden bij een affiliate netwerk. Vervolgens zie je de affiliate links die je kunt gebruiken bij de promotie. Dankzij het unieke linkje, weet het systeem dat jij iemand hebt doorverwezen en jou dus geld moet uitbetalen.

Er zijn talloze manieren hoe jij affiliate marketing kunt gaan inzetten om geld te verdienen. Je kunt bijvoorbeeld affiliate links delen via Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, emails, ads, websites, blogs en meer.

Allereerst kun je je affiliate linkje delen op je persoonlijke kanalen om snel wat geld bij te verdienen. Echter raad ik je daarna aan om speciale pagina’s aan te maken rondom jouw affiliate product. Hierdoor ga je allemaal gerichte bezoekers ontvangen, die mogelijk interesse hebben om je affiliate product te kopen.

Passieve online inkomsten bijverdienen als student

Voor veel studenten is social media een goede manier om geld te verdienen met affiliate marketing. Het hoeft namelijk geen geld te kosten, en veel jongeren zijn reeds handig met social media.

Echter dien je wel acties te moeten blijven herhalen om nieuwe volgers aan te trekken, en je huidige volgers om te zetten naar kopers van je affiliate product. Geld bijverdienen via sociale media kost je dus veel tijd.

Om hoge passieve inkomsten te verdienen als student, kun je daarom beter een website opzetten.

Je maakt dan een website over het onderwerp van je affiliate product. Hierop ga je allemaal artikelen plaatsen die relevant zijn aan je affiliate product. Tevens verwerk je woorden in je artikelen waar mensen veelal naar zoeken in Google. Hierdoor kun je bezoekers gaan krijgen via de Google zoekmachine.

Aan het einde van elk artikel link je door naar het affiliate product dat je promoot. Je kunt dus 24/7 geld bijverdienen, omdat je een website en artikelen eenmalig online hoeft te zetten waarna dag en nacht op gratis wijze bezoekers op je website kunnen komen via Google.

Als je een beetje handig wordt met affiliate marketing is het mogelijk binnen enkele maanden een inkomen van duizenden euro’s per maand te realiseren. Als het eenmaal staat, verdien je passief geld en hoef je weinig tijd in je business te steken.

Bijverdienen student? Ontdek GRATIS alles wat je moet weten!

Je weet nu dat bijverdienen als student goed mogelijk is met affiliate marketing. Misschien ben je nog sceptisch of jij ook veel affiliate verkopen kunt realiseren. 

In het ‘Affiliate Marketing Revolutie’ webinar vertelt Jacko Meijaard alles wat je moet weten om razendsnel en eenvoudig een affiliate business uit de grond te stampen. Je kan letterlijk vandaag nog je eerste passieve inkomsten genereren.

Door hiermee aan de slag te gaan mis jij binnenkort geen enkel feestje meer en kun je jouw medestudenten eens trakteren op een drankje.

Het mooie van affiliate marketing is dan ook dat je geld verdient terwijl je staat te feesten. Jouw affiliate business loopt namelijk altijd door.

Schrijf je via de blauwe button gratis in voor het “Affiliate Marketing Revolutie” webinar van vandaag om 20.00 uur en kom alles over affiliate marketing te weten.

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij geld verdienen op internet dankzij de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is één van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen!

Ja! Ik wil geld verdienen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *