Flexibel werken vanuit huis

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
Flexibel vanuit huis werken

Flexibel werken vanuit huis lijkt me een stuk aantrekkelijker dan 5 dagen per week op kantoor te werken. Het feit dat je toestemming moet krijgen van je werkgever om naar de tandarts te gaan vind ik ook niet zo flexibel. Ik verdien honderden euro’s per dag, 7 dagen per week, gewoon vanuit huis achter mijn laptop. Het mooie is dat wanneer jij besluit met mijn methode aan de slag te gaan en je business opbouwt, flexibel kunt werken en eigen baas wordt.

5 dagen per week op kantoor werken is naar mijn inzicht ‘het oude werken’. Tegenwoordig hoef je echt niet meer voor een werkgever te werken om geld te verdienen. Dankzij het internet heb jij de mogelijkheid zelf een online inkomen te genereren.

Passief inkomen is perfect om flexibel thuis geld te verdienen.

Waarom flexibel vanuit huis werken

In deze blog ga ik je dus vertellen hoe je flexibel vanuit huis kunt werken. Laat ik je eerst even vertellen waarom je flexibel kunt werken door met een online verdien methode aan de slag te gaan.

Sinds de komst van het internet heb je zelf de mogelijkheid een passieve inkomstenbron te creëren, die jou elke maand meer geld oplevert. 

Het enige wat je nodig hebt zijn een werkende laptop en een internetverbinding. Alleen met deze benodigdheden kun je al flexibel vanuit huis werken.

In vergelijking tot vroeger kun je veel eenvoudiger een business opstarten. Je hebt geen hoge opstartkosten meer nodig voor bijvoorbeeld een pand of voorraad. Online geld verdienen is zo flexibel, dat jij overal ter wereld kunt werken, zolang je je laptop bij je hebt.

Dankzij het internet kan je flexibel vanuit huis gaan werken. Internet is namelijk altijd online. Jij hoeft enkel een website of social media kanaal in te zetten om inkomsten te blijven verdienen. Alles wat je op internet plaatst, blijft altijd toegankelijk voor bezoekers.

Flexibel vanuit huis werken: hoe werkt het?

Goed, ik zal je nu vertellen hoe je daadwerkelijk flexibel vanuit huis kunt werken. Begrijp wel dat je het verdienmodel moet leren kennen en er een beetje handig in moet worden om een hoog inkomen te verdienen.

Echter, als jij aan de slag gaat en doorzet, gaat het jou lukken ultieme vrijheid en flexibiliteit in je leven te ervaren.

Iedereen kan beginnen met mijn verdien methode en in een redelijk korte periode succesvol worden.

Ik raad je dan ook aan om met affiliate marketing aan de slag te gaan. Simpelweg is affiliate marketing dat je producten van anderen promoot in ruil voor een deel van de winst.

Elke keer dat jij succesvol een product promoot, en dus een verkoop realiseert, krijg je een percentage van de verkoopprijs uitbetaald.

Je kunt dus flexibel vanuit huis gaan werken als affiliate:

  • Je hoeft zelf geen voorraad op te slaan
  • Je hoeft zelf geen producten op de post te doen
  • Je hoeft zelf geen klantenservice te doen

Je krijgt gewoon betaald wanneer je een product succesvol promoot en that’s it. De affiliate partij regelt de lastige zaken zoals de verzending en de betaling van het product.

Hoe werkt affiliate marketing?

Ik zal je een voorbeeld geven hoe affiliate marketing werkt.

Stel: je start een website over afvallen en plaatst regelmatig artikelen over afvallen.

Je gaat op deze manier gratis website bezoekers via Google krijgen. Mensen zoeken in de zoekmachine van Google naar termen als: ‘afvallen door gezond eten’ of ‘afvallen zonder moeite’ en komen zo op je website terecht.

Aan het einde van elk artikel plaats jij je affiliate link, en een korte tekst waarom mensen op je affiliate link zouden moeten drukken.

In het geval van een website over afvallen zal je het product ‘de afslank receptenbijbel’ kunnen promoten.  Dit eboek bevat recepten die helpen bij afvallen.

Als mensen na het klikken op je link binnen 100 dagen besluiten het eboek te kopen, ontvang jij 15 euro commissie.

Flexibel thuis werken

Flexibel werken dankzij passief inkomen 

Wanneer ook bij jou de knop omgaat, en je dus besluit geld te gaan verdienen met affiliate marketing, kun je eindelijk flexibel vanuit huis gaan werken.

Websites en artikelen die jij online zet, blijven voor altijd online staan. Naarmate je dus meer affiliate websites opzet en artikelen schrijft, krijg je een stijgend inkomen.

De websites hoef je eenmalig op te zetten, waarna ze in de toekomst dag en nacht passief geld blijven opleveren.

Je verdient dus ook geld op de momenten dat je niet aan het werken bent. Terwijl je op bezoek bent bij familie of in het buitenland bent, kun je automatisch commissies blijven verdienen.

Google en je websites gaan nooit op vakantie, slapen nooit en worden nooit ziek, ideaal dus voor passieve inkomsten.

Op de automatisch piloot geld verdienen met je website, hoe flexibel is dat? Je hoeft enkel nieuwe websites op te zetten en nieuwe content te plaatsen.

Automatiseren van je websites voor meer flexibiliteit

Als je een website opzet heb je als doel de website te laten werken voor jou. Je moet voorkomen dat je zelf veel tijd besteed aan het maken en updaten van je websites.

Door content te laten schrijven hoef je zelf de teksten alleen maar in te plannen. Hierna hoef je letterlijk niks meer te doen.

In principe kun je artikelen, weken of zelfs jaren vooruit plannen, waardoor jij geen tijd hoeft te besteden aan de onderhoud van je website.

Andere manieren om flexibel vanuit huis te werken 

Als affiliate kun je op allerlei manieren geld verdienen vanuit huis. Naast websites kun je bijvoorbeeld ook affiliate links delen op Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest en YouTube.

Je wilt flexibel werken, daar past continu aanwezig moeten zijn op social media niet bij.

Sociale media dien je op de juiste manier in te zetten om flexibiliteit te ervaren. Een goede manier is om te gaan adverteren. Jouw affiliate product zal dan direct zichtbaar worden voor duizenden mensen op Facebook en Instagram.

Ik raad je aan om het gratis webinar van Sebastien Debaenst te volgen als je wilt leren hoe je sociale media en websites op organische en betaalde wijze kan laten groeien. Op de pagina ‘ultieme methode‘ lees je wat ik aan de training heb gehad en hoe je ook kunt beginnen.

Flexibel werken vanuit huis: nu beginnen

Om je op weg te helpen om ook geld te verdienen op het internet heeft Sebastien Debaenst een gratis te volgen training in elkaar gezet waarin hij exact onthult hoe hij succesvol is geworden als affiliate.

En nog belangrijker: hoe jij dit ook kunt doen.

Je hebt geen technische kennis of (voor)opleiding nodig en je kunt gelijk van start!

Klik hier om je gratis aan te melden voor Sebastien zijn webinar en zelf te beginnen met geld verdienen >>

Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *