Werken voor je geld

Nee: laat geld voor jou werken!

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
werken voor je geld

Werken voor je geld? Als je de oude generatie en de massa moet geloven, dien je hard te werken voor je geld. Volgens velen is de enige manier om geld te verdienen dan ook: 5 dagen per week van 8 tot 5 werken voor een werkgever. Echter, tegenwoordig hoef je niet meer te werken voor een baas. Je kan simpelweg geld voor jou laten werken in plaats van zelf te moeten werken voor je geld.

Voordat ik ga vertellen hoe je geld voor je kunt laten werken, wil ik eerst meegeven dat je altijd enige moeite moet doen om geld te verdienen. Echter, wanneer alles staat, hoef je niet meer (hard) te werken voor je geld.

Hard werken voor je geld is niet nodig

De oude generatie denkt dat de enige manier is om geld te verdienen: een diploma halen en daarna levenslang werken voor een werkgever.

Deze misvatting vind ik vrij zonde. Je leeft maar 1 keer. Waarom zou je dan super hard gaan werken en altijd naar het weekend toeleven terwijl er zoveel mooie dingen te doen zijn in het leven?

Ik verdien al jaren geld op het internet. Mijn online business heb ik op een speciale manier ingericht, zodat ik nooit hard hoef te werken.

Het businessmodel en de methode waarmee ik geld verdien, maken het mogelijk vrijheid te ervaren van werktijden, locatie-onafhankelijk te werken en hoge inkomsten te genereren.

Het internet geeft ons allen de mogelijkheid geld voor ons te laten werken. Waarmee je dit kunt realiseren is online marketing, en dan met name affiliate marketing.

Affiliate marketing: de ultieme vrijheid methode

Bij affiliate marketing ga je andermans producten en/of diensten promoten in ruil voor commissies.

Elke keer dat iemand een product koopt via jouw affiliate linkje, ontvang je een deel van de winst.

Aangezien jij enkel producten hoeft te promoten wordt het “harde werken” verricht door de partij achter het affiliate product.

Affiliate marketing is ideaal als je niet hard wilt werken voor je geld. Je hoeft namelijk geen eigen producten te hebben of te maken, je hoeft geen producten te verzenden en je hoeft ook geen klantenservice te doen.

Kortweg: jij brengt de juiste mensen naar de juiste plek en hiervoor krijg je een commissie uitbetaald.

Hoe kun je als affiliate geld voor je laten werken?

Als affiliate zijn er meerdere kanalen die je kunt gebruiken om geld voor je te laten werken.

Denk aan de volgende kanalen die je kunt inzetten bij het promoten van affiliate producten:

 • Blogs/websites
 • Advertenties
 • Funnels
 • Facebook
 • Instagram
 • Twitter
 • LinkedIn
 • YouTube
 • TikTok
 • Pinterest
 • Snapchat
 • Webinars
 • WhatsApp
 • Groepen
 • Emails
 • Challenges

Zo kan ik nog wel even doorgaan met het opnoemen van kanalen om affiliate producten op te promoten. Echter raad ik je aan met 1 kanaal te beginnen en je hier 100% op te focussen.

Als je momenteel al veel geld en/of tijd hebt, kun je actief worden op alle kanalen door de MVP (most valuable player) methode toe te passen. Simpelweg maak je een video, en uit deze video haal je allerlei stukjes content om te plaatsen op je overige kanalen. Zo kun je met 1 stuk content, actief zijn op heel het internet. Ideaal dus als je niet hard wilt werken voor je geld.

Hieronder ga ik je vertellen hoe je websites en advertenties kunt inzetten om geld voor jou te laten werken.

Werken voor je geld: websites

Een goede manier om niet hard te hoeven werken voor je geld is door een website op te zetten over een affiliate product. Je kunt blogartikelen (laten) schrijven en publiceren op je site.

De bedoeling hiervan is dat je op gratis wijze bezoekers gaat krijgen via Google. Een percentage van de bezoekers zal daadwerkelijk je affiliate product gaan kopen waardoor je geld verdient.

Als je je website hebt opgezet, hoef je alleen maar nieuwe artikelen te laten schrijven en te plaatsen op je site.

Zo gaan je websites en artikelen steeds hoger scoren in Google en zal je dus steeds meer bezoekers op je website krijgen. Websites opzetten is een goede manier om niet hard te hoeven werken voor je geld.

Werken voor je geld: advertenties

Betaald adverteren kan op bijna alle sociale media netwerken en kranten. Het is voornamelijk interessant om te adverteren op Facebook en Instagram.

Facebook geeft je de mogelijkheid nauwkeurig een doelgroep in te stellen die aansluit bij je affiliate product, bijvoorbeeld door advertenties weer te geven aan personen met relevante interesses.

Je kunt het op de volgende manier aanpakken: 

Stap 1: Via Facebook en Instagram advertenties doorlinken naar je lead magnet.

Stap 2: Bezoekers vullen hun naam en emaildres in op de “opt-in pagina” om toegang te krijgen tot de lead magnet.

Stap 3: Op de “bedankt pagina” krijgen bezoekers toegang tot de lead magnet en kun je al beginnen met promoten.

Stap 4: Als laatste ga je via emails je affiliate producten promoten.

Een lead magnet is iets van waarde wat in lijn staat met je affiliate product, denk aan een gratis e-boek of een gratis video met waarde.

Als de advertenties lopen, hoef je er alleen maar meer geld in te steken om meer mensen te bereiken en dus meer verkopen te realiseren. Zo kun je geld laten werken voor jou dankzij advertenties.

Volg de gratis affiliate training voor meer duidelijkheid!

Je hebt nu kort gelezen over manieren om geld voor je te laten werken als affiliate.

De mogelijkheden hierin zijn tegenwoordig extreem. In mijn beleving kan iedereen dit. En je kunt er echt veel geld mee verdienen zonder dat het je perse veel tijd hoeft te kosten.

In Jacko Meijaard zijn gratis “Affiliate Marketing Revolutie” webinar onthult hij exact hoe hij een succesvolle “Super Affiliate” is geworden.

Relatief korte training, maar absoluut “eye opening”. Kijk maar of je erbij kunt zijn. Kan een groot verschil voor je maken wanneer de knop ook bij jou omgaat.

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij geld verdienen op internet dankzij de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is één van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen!

Ja! Ik wil geld verdienen!

Ps. Laat een reactie achter als je nog vragen hebt over ‘werken voor je geld’. Ook kun je tips delen om geld voor je te laten werken.

Één reactie op “Werken voor je geld

 1. Ik heb onlangs een verzoek gekregen van iemand om een gastblog op mijn site te plaatsen. Ik heb het toch niet gedaan, omdat ik daarmee mensen van mijn site wegleid. Terwijl de bedoeling is dat ze op mijn site blijven rondstruinen. Hoe sta jij daar in?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *