Review: Affiliate Formule van Sebastien Debaenst

Gemiddelde leestijd: 14 minuten
Review Affiliate Formule van Sebastien Debaenst

In deze Affiliate Formule review ontdek je mijn ervaringen met de cursus van Sebastien Debaenst. Misschien zit je er zelf ook aan te denken om de training aan te schaffen. Het is dan begrijpelijk dat je op zoek gaat naar reviews en ervaringen van anderen.

Ik ben nu zo’n 5 maanden een cursist van Sebastien Debaenst, en kan je dus mijn eerlijke mening geven in deze review. Is de Affiliate Formule het geld waard? Gaat het je lukken om dankzij de training modules en coaching van Sebastien een succesvolle, winstgevende affiliate business op te zetten?

Wie is Sebastien Debaenst?

Ik zal je eerst kort vertellen over de maker en eigenaar van de Affiliate Formule, namelijk Sebastien Debaenst.

Sebastien ging zo’n 4 jaar geleden aan de slag als video editor bij top internet ondernemer Eelco de Boer, maar na enkele weken was Sebastien al  “de rechterhand” in de business. In al die jaren heeft hij Eelco geholpen met zijn bedrijven, maar ook eigen online programma’s ontworpen.

Nu heeft Sebastien zich verdiept in affiliate marketing, en verdient daar sinds anderhalf jaar een flinke boterham mee.

Door het succes heeft Sebastien besloten anderen te leren over het verdienmodel en te helpen bij het opzetten en verbeteren van hun affiliate business.

In zijn training genaamd “de Affiliate Formule” leer je dus hoe je geld kunt verdienen met affiliate marketing.

Naast de Affiliate Formule training heeft Sebastien ook verschillende online marketing programma’s gemaakt. Hij heeft een YouTube kanaal, podcast en een actieve Instagram pagina met zo’n 2000 volgers.

Sebastien Debaenst en Eelco de Boer
Zie rechts Sebastien Debaenst en in het midden Eelco de Boer
Sebastien Debaenst review
Sebastien Debaenst

Het gratis “Upside Only” webinar van Sebastien Debaenst

In de Affiliate Formule leer je geld te verdienen met affiliate marketing. Het doel van Sebastien is om jou een “Super Affiliate” te laten worden, maar wat is affiliate marketing nou eigenlijk?

Kort gezegd ga je bij affiliate marketing andermans producten en/of diensten promoten in ruil voor een deel van de winst. Als affiliate krijg je een unieke link die je kunt promoten. Elke keer dat iemand via jouw linkje koopt, krijg je een commissie. 

In het “Upside Only” webinar vertelt Sebastien hoe affiliate marketing werkt, hoe je hier vandaag nog je eerste passieve inkomsten mee kunt verdienen, en hoe hij je kan helpen om een succesvolle affiliate te worden.

In de bovenstaande video vertelt Sebastien Debaenst wat affiliate marketing is.

Affiliate Formule review en ervaringen

Hieronder zal ik je mijn ervaringen en review vertellen met betrekking tot de Affiliate Formule. Ik zal je ook vertellen welke resultaten ik heb behaald door het volgen van de cursus.

Voordat ik begon met de Affiliate Formule, was ik al enkele jaren bezig met affiliate marketing. Echter, Sebastien heeft mij geholpen om hogere inkomsten te verdienen. Je leest het allemaal in mijn review.

Wat ga je leren in de Affiliate Formule?

In de Affiliate Formule komt het er op neer dat jij een succesvolle affiliate business op gaat zetten.

Dit houdt in dat jij gaat leren hoe je succesvol affiliate producten kunt promoten via verschillende marketing methodes, zoals een website of Instagram pagina.

De mogelijkheden in affiliate marketing zijn tegenwoordig extreem. En je kunt er echt veel geld mee verdienen zonder dat het je perse veel tijd hoeft te kosten.

In de Affiliate Formule ga je bijvoorbeeld leren:

 • Hoe je een goede affiliate product/niche uitkiest
 • Wat goede nationale en internationale affiliate netwerken zijn
 • Hoe je affiliate producten kunt promoten op social media
 • Hoe je een affiliate website bouwt
 • Hoe je een funnel bouwt
 • Hoe je super converterende Facebook en Instagram advertenties maakt
 • Hoe je psychologische marketing kunt toepassen als affiliate
 • Wat magische marketing methodes zijn
 • Wat de winning affiliate mindset inhoudt
 • Hoe je jouw business kunt blijven opschalen om steeds meer geld te verdienen.

In de Affiliate Formule vertelt Sebastien Debaenst van A tot Z hoe je aan bezoekers komt voor je affiliate producten door marketing methodes toe te passen. Je leert onder andere de skills om succesvolle Facebook/Instagram advertenties op te zetten, super converterende (web)teksten te schrijven en alles wat er bij komt kijken.

Affiliate Formule inhoud
Inhoud Affiliate Formule

Naast de Affiliate Formule krijg je ook nog eens toegang tot een stuk of 15 bonussen. Het zijn complete programma’s die Sebastien in het verleden heeft gemaakt, en ook erg handig zijn voor affiliates. 

 1. Cashflow Challenges
 2. Creating A Signature Experience
 3. Email Marketing Mastery
 4. Facebook en Instagram Ads Mastery
 5. Facebook Mastery
 6. Funnel Vision
 7. Instagram Mastery
 8. M.V.P. Method
 9. SEO Supremacy
 10. Wealthy With Webinars
 11. Weatlthy With Words
 12. Winnen Met Instagram Ads
 13. Winning Mindset
 14. Wordt Een Instagram Master
 15. YouTube Mastery
 16. 365 dagen social content dat je zo kunt overnemen
 17. Alle mails die Eelco en Sebastien afgelopen jaren hebben gebruikt
 18. Bij de modules vind je Swipe Files, tools en templates
Affiliate Formule inhoud review
Bonus: wordt een Instagram master

Bovendien krijg je persoonlijke hulp van Sebastien Debaenst bij het opzetten en laten groeien van je affiliate business. Elke 2 weken vindt een “Affiliate Formule sessie” plaats met Sebastien. Dit is een live webinar waarin je vragen kunt stellen over affiliate marketing. Je kunt ook altijd contact opnemen met Sebastien via Instagram en per email.

Mijn resultaten van de Affiliate Formule

Ik ben enkele weken bezig geweest met het volgen van de gehele training en bonussen. De resultaten die ik heb geboekt tijdens en na het volgen van de training zijn groot. 

 • Dankzij nieuwe kennis over SEO heb ik mijn huidige affiliate websites flink kunnen laten groeien op organische wijze.
 • Binnen enkele weken had een nieuwe website ongeveer 2000 gratis bezoekers per maand. En nu – 1 maand later – al 4000 bezoekers per maand.
 • Super veel kennis opgedaan over marketing, copywriting en marketing kanalen.
 • De huidige marketing kanalen in mijn affiliate business ben ik gaan verbeteren, waardoor ik nog meer klanten en sales haal uit Facebook en Instagram.
 • Door het inzetten van een lead magnet funnel en succesvol te leren adverteren op Facebook en Instagram heb ik aanzienlijke bedragen verdiend.
 • Sebastien heeft mij tijdens de sessies tips gegeven om websites/advertenties te kunnen laten groeien en te verbeteren. Een tip was bijvoorbeeld om virale marketing toe te gaan passen. Sebastien denkt dus graag mee om je affiliate business naar een hoger niveau te tillen.

Daarnaast deelt Sebastien op zijn socials en tijdens Affiliate Formule sessies regelmatig andere ervaringen en resultaten van zijn cursisten.

ervaringen met Sebastien Debaenst
Enorme organische groei op een nieuwe affiliate website van mij

Podcast en YouTube interview met Eelco de Boer

Ik volg Sebastien Debaenst en Eelco de Boer al een tijdje, en heb dan ook al enorm veel video’s en podcasts van hun bekeken. Een waardevol interview vind ik het interview met Eelco de Boer.

Hierin vertellen Sebastien en Eelco over de tijden die zij samen hebben doorgebracht in de businesses.

De onderstaande video geeft enorm veel inzichten en is zeker waardevol om te bekijken.

Interview Sebastien en Eelco

Review conclusie + Affiliate Formule kopen?

Zoals je hebt kunnen opmaken uit mijn Affiliate Formule review ben ik erg positief.

De cursus is zeer compleet; je krijgt dan ook alle informatie, tools en templates om aan de slag te gaan om jouw affiliate business op te zetten. Door passieve inkomsten te genereren als affiliate hoef je je nooit in je leven meer zorgen te maken over geld en vrijheid.

Via de knop hieronder ga je naar het gratis “Upside Only” webinar. Tevens krijg je hier de mogelijkheid de Affiliate Formule te kopen. Wil je liever direct toegang krijgen, Sebastien zijn verhaal lezen en zien wat je allemaal krijgt, dan kun je via deze link de directe verkooppagina bezoeken!

Pluspunten Affiliate FormuleMinpunten Affiliate Formule
Alle marketing methodes worden behandeldEnkele bonussen zijn engelstalig
Complete, A tot Z strategien6 maanden toegang tot de Q&A sessies
1 op 1 coaching

Affiliate Formule
Review door Thuis-Inkomsten.nl op 2020-05-18
Review beoordeling: 5

3 reacties op “Review: Affiliate Formule van Sebastien Debaenst

 1. En wie is ik??? Ik denk zo maar Sebastien Debaenst zelf!! Thuis inkomsten. nl… Hmmm.. Van wie zou die site zijn? Sebastien?

  1. Dit is een reviewwebsite (affiliater). Dit is iemand die de cursus Affiliate Formule aan het promoten is aan de hand van een review.

  2. Hallo Idris,
   Zoals je duidelijk kunt zien aan alle gebruikte afbeeldingen heb ik de cursus van Sebastien zelf ook aangeschaft. Ik ben namelijk ook een affiliate en wilde graag meer kennis opdoen. Het is dus zeker een eerlijke review!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *