Geld verdienen met geld

Ontdek 6 lucratieve manieren!

Gemiddelde leestijd: 12 minuten
Geld verdienen met geld

Op de term “geld verdienen met geld” wordt maandelijks zo’n 100 keer gezocht in Google. In deze bijzondere tijden willen meer mensen beginnen met geld verdienen. Misschien ben je je baan kwijtgeraakt of wil je extra geld verdienen voor de aankomende crisis.

Ik wil je graag helpen om geld te verdienen met geld. Op deze pagina vind je dan ook meerdere manieren om zelf geld te verdienen. Het zijn allemaal manieren die je kunt gaan gebruiken bij het investeren van geld.

Waarom geld verdienen met geld?

Geld verdienen wordt nog makkelijker als je momenteel al geld hebt. Met geld maak je immers geld. Ook al verdien je nu nog niet zoveel geld: je kunt ook met weinig geld meer geld maken.

Met de verdien methodes op deze pagina kun je geld verdienen door eerst geld te investeren. Je kunt echter op meerdere manieren je geld investeren en bezig gaan met de methodes. 

Het is namelijk mogelijk geld te steken in de benodigdheden om zelf te beginnen met geld verdienen, maar je kunt ook zaken gaan uitbesteden. Zo verdien je geld met geld terwijl je er zelf niks voor hoeft te doen, behalve het aansturen van freelancers.

Zelf heb ik ook meerdere websites en online business waarvan ik zaken uitbesteed tegen betaling. Ik laat bijvoorbeeld teksten schrijven, sociale media onderhouden, en e-mails beantwoorden. Ik doe alleen nog de dingen die ik leuk vind, ik verdien namelijk geld met geld.

geld met geld
Met geld maak je meer geld

Geld verdienen met geld op 6 manieren

Ik wil je dus over 6 manieren vertellen om geld te verdienen met geld. De manieren zijn voor iedereen toegankelijk. Je hoeft geen speciale opleiding te volgen en kunt werken hoeveel en waar je zelf wilt. De enige vereiste om hiermee geld te verdienen is dat je momenteel al geld hebt.

Natuurlijk dien je wel te weten waar je mee bezig bent als je geld wilt investeren. Investeer daarnaast alleen geld dat je echt kan missen. Echter, als je het goed doet, kost geld investeren eigenlijk geen geld.

Dit zijn de methodes waarmee je geld kunt verdienen met geld.

 1. Bol.com verkoper worden
 2. Handelaar worden
 3. Handelen in cryptocurrency en aandelen
 4. Dropshipping
 5. Websites en blogs
 6. Adverteren op Facebook en Instagram

#1: Bol.com verkoper worden

De eerste manier om geld te verdienen met geld is door een Bol.com verkoper te worden. E-Commerce via Bol.com is ontzettend kansrijk en lucratief.  Simpelweg ga je goedkope spullen inkopen vanuit China (AliExpress) en deze verkopen op Bol.com.

Bol.com is enorm, elke maand zijn er weer miljoenen mensen actief op het platform. Zeer geschikt dus om producten op aan te bieden en geld te verdienen met geld. Klanten zitten namelijk klaar om te kopen bij het vertrouwde Bol.com.

Het is eenvoudig om zelf een Bol.com verkoper te worden. De bestelde producten uit China kun je rechtstreeks laten verzenden naar een warenhuis van Bol.com. Vervolgens regelen zij de klantensupport, de verzending en het opslaan van je producten.

Om veel geld te verdienen met geld als Bol.com verkoper dien je zo veel mogelijk winstgevende producten te vinden. Dit kan bijvoorbeeld door de huidige vraag en aanbod op Bol.com te bekijken. Dit zijn enkele vragen die je kunt stellen bij marktonderzoek:

 • Hoeveel andere aanbieders zijn er actief?
 • Kan ik mij onderscheiden van de andere aanbieders?
 • Is er een categorie/product met weinig  andere aanbieders?
 • Welke producten verkopen goed in Amerika?

#2: Handelaar worden

De tweede manier om geld te verdienen met geld is door een handelaar te worden. Je kunt bijvoorbeeld een Marktplaats handelaar worden en op het platform producten inkopen en verkopen.

Er valt veel geld te verdienen op advertentiesites, Marktplaats, Facebook groepen als je momenteel al geld hebt om te investeren. Misschien heb je zelf wel eens wat gekocht op Marktplaats. Je weet dan waarschijnlijk wel dat er veel mensen actief zijn die niet weten hoe ze producten moeten verkopen.

Er worden dan ook veel spullen ver onder de marktprijs te koop aangeboden. Hierop kun je inspelen door de spullen bij mensen op te halen of de producten te laten verzenden. Vervolgens plaats jij opnieuw het product in een advertentie op Marktplaats en verkoop je het voor de juiste prijs. Zo verdien je geld met geld als handelaar.

Marktplaats biedt verschillende advertentiemogelijkheden aan. Hiermee komt je advertentie bovenaan de gewenste rubriek te staan, en zal je product dus meer opvallen. Het is een kwestie van de verkoop opschalen om steeds meer geld te verdienen met geld.

#3: Handelen in aandelen en cryptocurrency

Een andere manier om geld te verdienen met geld is door te gaan handelen in aandelen en/of cryptocurrency. Deze methode is alleen aan te raden als je genoeg kennis hebt vergaard rondom het handelen op de beurs. Anders ga je geld weg gooien, omdat je niet weet wat je doet.

Aandelen kun je zien als “stukjes van een bedrijf” die je kunt kopen zodat je een aandeel in een bedrijf krijgt. Cryptocurrency kun je zien als “digitale munten” die je kunt kopen zodat je een online betaalmiddel krijgt.

Er zijn twee manieren om geld te verdienen met aandelen en cryptocurrency.

 1. Dividend: de aandeelhouders krijgen dividend uitbetaald. Dividend is een gedeelte van de gemaakte winst door het bedrijf.
 2. Koersschommelingen: personen handelen in aandelen en cryptocurrency om geld te verdienen met geld. Verkoop je aandelen en crypto voor een hogere waarde dan dat je het inkocht? Dan maak je winst.

Handelen in aandelen en cryptocurrency kan interessant zijn om geld te verdienen met geld. Er zijn veel verhalen te lezen en video’s te bekijken over gasten die van de ene op de andere dag miljonair zijn geworden door de handel ervan.

#4: Dropshipping

De vierde manier om geld te verdienen met geld is door een eigen dropshipping business op te starten. Simpelweg start je een webshop waarop klanten producten kunnen kopen. Jij laat de producten vanaf de leverancier rechtstreeks opsturen naar de eindklant. Je bent dus eigenlijk een tussenpersoon.

Het fijne van geld verdienen met dropshipping is dat je zelf geen eigen product hoeft te maken, in hoeft te kopen of hoeft op te slaan. Je hoeft alleen maar een webshop op te starten, klanten te krijgen door te adverteren. Vervolgens kan je op alle plekken ter wereld geld verdienen met geld.

Start jouw eigen dropshipping business rondom een product dat je leuk vindt. Het is mogelijk om producten van AliExpress en Nederlandse leveranciers te dropshippen. Mijn tip is om ook eens creatief na te gaan denken over producten waar je minder snel aan denkt, zodat de concurrentie lager is en jij meer geld kunt verdienen.

#5: Websites en blogs

Een lucratieve manier om geld te verdienen met geld is door een website en blog te gaan beheren. Aangezien je geld wilt verdienen met geld, kun je ook een bestaande website overnemen. Deze website levert al een X bedrag per maand op, waarna jij na een tijdje de investering er weer uit haalt, en nog jaren pure winst blijft maken.

Tevens kun je blogartikelen laten schrijven door freelancers en tekstschrijvers. Door artikelen op je website te plaatsen, zal je website hoger scoren in Google. Op ten duur krijg je allemaal gratis bezoekers via Google op je website.

Een goed verdienmodel dat je kunt toepassen op je website is affiliate marketing. Simpelweg plaats je in je blogs een affiliate linkje naar een product dat mensen kunnen kopen. Voor elke verkoop die jij realiseert, ontvang je een hoge vergoeding.

Affiliate marketing op blogs toepassen is ook de manier hoe ik zelf geld verdien met geld. Ik zet eenmalig een website op, laat artikelen schrijven en krijg steeds meer bezoekers/verkopen.

#6: Adverteren op Facebook en Instagram

De laatste manier om geld te verdienen met geld is adverteren op Facebook en Instagram. Ook hier kun je weer gebruik maken van affiliate links, zodat je betaald krijgt voor elke verkoop die jij tot stand brengt.

Met Facebook en Instagram advertenties kun je heel gericht targeten op doelgroepen en interesses. Je kunt dus een passende doelgroep instellen voor je affiliate product, waardoor de kans groter wordt dat je veel geld gaat verdienen als affiliate

Op deze manier kun je vandaag nog duizenden mensen bereiken en dus klanten krijgen voor je affiliate producten. Een snelle manier om geld te verdienen met geld.

Hulp en instructies om geld te verdienen met geld

Je hebt nu gelezen over 6 manieren hoe je geld kunt verdienen met geld.

De methode waarmee ik zelf geld verdien, en ik je ook aanraad geld mee te gaan verdienen is affiliate marketing. De kansen zijn enorm en je hoeft er niet veel tijd aan uit te besteden.

In Jacko Meijaard zijn “Affiliate Marketing Revolutie” webinar vertelt hij hoe je vandaag nog je eerste inkomsten kunt verdienen als affiliate marketeer.

Klik op de onderstaande knop om de gratis training te volgen:

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij geld verdienen op internet dankzij de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is één van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen!

Ja! Ik wil geld verdienen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *