1 dag per week werken

Gemiddelde leestijd: 14 minuten
1 dag per week werken

1 dag per week werken: hoogstwaarschijnlijk wilt iedereen dit wil. De meeste mensen verlangen echter enkel naar het hoeven werken van 1 dag per week. De realiteit is dat zij nog altijd 5 dagen per week hard werken en geen actie ondernemen om hun dromen te verwezenlijken.

Ik wil je op deze pagina vertellen over een bijzonder verdienmodel waarmee ik al enkele jaren een geheel passief maandelijks inkomen verdien. Ook jij kunt hier vandaag nog mee starten zodat je binnenkort nog maar 1 dag per week hoeft te werken!

Wie ben ik om je dit te vertellen?

Laat ik je eerst even vertellen waarom ik de juiste persoon ben, die jou kan gaan helpen om 1 dag per week te hoeven werken.

Sinds ongeveer 4 jaren verdien ik mijn volledige inkomen via het internet. Het is mij dus gelukt om in een redelijk korte tijd duizenden euro’s per maand te gaan verdienen.

Nu heb ik verschillende grote online platformen in mijn bezit waarmee ik geld verdien. Het verdienmodel wat ik hieraan heb gekoppeld om geld te verdienen, wil ik jou ook gaan aanleren.

Ik ben de aangewezen persoon om jou te helpen 1 dag per week te hoeven werken. Onthoud wel dat ik alle nodige informatie geef om succesvol te worden, maar dat je zelf actie moet ondernemen om te realiseren 1 dag per week te hoeven werken.

1 werkdag per week
Vrijheid is erg belangrijk voor mij

Hoe kun je 1 dag per week werken?

Het verdienmodel waarmee ik aanzienlijke bedragen verdien, en jou ook aanraad om mee te beginnen is affiliate marketing.

Bij affiliate marketing ga je andermans producten en/of diensten promoten in ruil voor commissie.

Je krijgt kort gezegd geld betaald voor elke keer dat iemand een product koopt via jouw affiliate linkje.

Het promoten van affiliate producten kun je op allerlei manieren gaan aanpakken. Ik vertel je op deze pagina over enkele manieren, die je kunt gebruiken om weinig te werken en veel geld te verdienen.

Affiliate marketing: het perfecte verdienmodel voor vrijheid

Het verdienmodel affiliate marketing is ideaal voor mensen die niet hard willen werken of zelfs maar 1 dag per week willen werken.

Je hoeft namelijk zelf geen producten te hebben of te maken, geen vervelende klantensupport te doen en ook geen pakketten naar het postkantoor te brengen.

Het enige wat je moet doen is mensen doorsturen naar het product of dienst dat je promoot. Vervolgens krijg je geld betaald wanneer mensen het product kopen binnen 100 dagen na het klikken op je link.

Naar mijn gevoel krijg je enorm veel vrijheid door affiliate marketing. Ik hoef namelijk nooit echt te werken en doe alleen maar dingen die ik leuk vind om te doen.

Ik werk zelf 1 uurtje per dag, dit komt eigenlijk neer op 1 dag per week werken. Echter vind ik het zelf fijn om elke dag aan mijn business te bouwen.

De affiliate processen heb ik geoptimaliseerd en besteed veel taken uit waardoor ik deze vrijheid heb kunnen realiseren.

Hoe kun je veel geld verdienen met affiliate marketing?

Goed, het is natuurlijk de bedoeling zoveel mogelijk geld te verdienen met affiliate marketing zodat je het kunt permiteren om nog maar 1 dag per week te hoeven werken. 

Daarnaast wil je waarschijnlijk weten hoe je bepaalde zaken goedkoop kunt uitbesteden om zelf nog maar 1 dag per week werkzaam te hoeven zijn in je bedrijf.

Eigenlijk kun je affiliate marketing op tal van manieren toepassen, zoals:

 • Een website aanmaken en hierop artikelen publiceren.
 • Betaald adverteren op Facebook of Google om direct grote aantallen bezoekers en klanten te krijgen.
 • Funnels bouwen om op korte termijn geld te verdienen
 • Facebook groepen en pagina’s gebruiken om je product snel onder de aandacht te brengen.
 • Instagram pagina’s aanmaken om naamsbekendheid te krijgen en direct kliks naar je affiliate product te krijgen.
 • Twitter aanmaken om gerichte kopers voor je affiliate producten te krijgen door middel van de handige zoekfunctie.
 • LinkedIn profiel en pagina’s gebruiken om connecties te maken en je affiliate product te promoten.
 • YouTube kanaal aanmaken om review video’s te maken of video’s te maken voor je site.
 • Emails versturen naar e-mailadressen van potentiële klanten die je hebt verkregen via funnels en websites.
 • Webinars geven om 1 op 1 contact te krijgen met potentiële klanten en hogere kans op hoge commissie.

Zoals je hierboven kunt zien is het mogelijk te starten met affiliate marketing zonder eigen inleg. Je hoeft namelijk geen geld te hebben om een succesvolle social media pagina te maken en organisch flink te groeien.

Ik wil je echter vertellen over de naar mijn mening 2 beste manieren om veel geld te verdienen met affiliate marketing. Hierdoor hoef je op korte termijn nog maar 1 dag per week te werken.

1 dag per week werken door bloggen

Een van mijn favoriete methodes die het voor ons mogelijk maakt 1 dag per week te werken is bloggen. Bloggen houdt in dat je artikelen plaatst op je website.

Het fijne van deze methode is dat je eenmalig blogartikelen hoeft te publiceren en deze daarna voor altijd toegankelijk blijven in Google voor potentiële klanten.

Je begrijpt waarschijnlijk wel dat je alleen maar hoeft op te schalen om nog maar 1 dag per week te hoeven werken.

Je hoeft namelijk enkel meer blogs te publiceren, om meer gratis bezoekers via Google te krijgen, en dus ook meer affiliate verkopen te realiseren.

Een website opzetten

Succesvol bloggen begint bij het opzetten van je eigen affiliate website. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van Jouwweb of WordPress. Hiermee kun je ontzettend snel een website opzetten zonder moeilijk gedoe als codes en veel tijd te besteden.

Op je website voeg je een “home” en “blog” pagina toe. Op de homepage ga je een inleiding geven over je website en op de blogpagina komen alle linkjes naar je blogartikelen te staan.

Kies een of meerdere producten uit die je wilt gaan promoten op je website en blogs. Houd je website wel beperkt aan 1 onderwerp. Zo weten Google en bezoekers beter waar je website over gaat. 

De keuze aan affiliate producten is eindeloos. Simpelweg kun je alles wat je maar kunt bedenken promoten als affiliate. Het is dus ook mogelijk 1 dag per week te werken en dan ook nog eens geld te verdienen met jouw hobby’s of interesses.

Zoekwoorden vinden

Om bezoekers te krijgen en affiliate producten te gaan verkopen dien je dus te gaan bloggen. Per blog ga je focussen op 1 zoekterm waar mensen veel naar zoeken in Google.

De blog die je nu leest gaat bijvoorbeeld over “1 dag per week werken“. Mensen zoeken zo’n 50 keer per maand in Google naar deze zoekterm.

Gebruik de gratis tools Google zoekwoordplanner, answerthepublic.com en neilpatel.com om relevante zoekwoorden te vinden. Je hoeft enkel het onderwerp van je site in te vullen waarna er duizenden zoekwoorden tevoorschijn komen om blogs over te maken.

Scoren in Google

Om daadwerkelijk met geld te verdienen met affiliate marketing en 1 dag per week te werken dien je de blogs hoog te laten scoren in de zoekmachine van Google.

Dit doe je door je blogs te optimaliseren voor Google. Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om blogs hoog te laten ranken, bijvoorbeeld door het focus zoekwoord te verwerken in kopteksten, afbeeldingen en video’s. Maak je blog ook minimaal 750 woorden lang.

Als je elke week een nieuwe blogartikel publiceert, kun je op ten duur gaan scoren in Google. 

Het werkt eigenlijk simpel: hoe meer blogartikelen je plaatst, hoe meer bezoekers je krijgt via Google en hoe sneller je nog maar 1 dag per week hoeft te werken.

1 dag per week werken door advertenties

Een andere manier waar ik enorm fan van ben om snel en passief geld te verdienen als affiliate is door betaald te adverteren op Facebook en Instagram.

Op deze manier kun je op eenvoudig wijze in allerlei markten actief zijn en geld verdienen. Je hoeft namelijk alleen even een advertentie aan te maken en te linken naar het affiliate product. Hierna is de advertentie te zien voor duizenden of zelfs tienduizenden mensen, afhankelijk van je budget en gekozen interesses.

1 dag per week werken kan al op zeer korte termijn werkelijkheid voor je worden door te gaan adverteren.

Voorbeeld: advertentie proces

Je kunt bijvoorbeeld een website opzetten en 2 pagina’s aanmaken, namelijk een “opt-in pagina” en een “thank you pagina”. Je kunt dan als volgt geld verdienen:

 1. Facebook advertentie doorlinken naar je optin pagina.
 2. Op de opt-in pagina vullen bezoekers hun naam en e-mailadres in.
 3. Bezoekers worden doorgestuurd naar de thank you pagina en kunnen een gratis e-boek downloaden.
 4. Op de thank you pagina kan tevens het affiliate product al worden gepromoot
 5. De verkregen e-mails ga je opvolgen en het affiliate product promoten.
 6. Je hoeft maar 1 dag per week te werken, omdat je het budget verhoogt van goedlopende campagnes en niks hoef te doen voor de gerealiseerde verkopen.

Als je een affiliate wordt van een product vind je in de meeste gevallen klant en klare lead magnets die je zo kunt gebruiken. Je krijgt dus gewoon een gratis e-boek die je kunt gebruiken en hoeft zelf niets te maken. Het is een goede manier om 1 dag per week te hoeven werken, omdat je veel geld verdient met een makkelijk proces. Door een gratis e-boek, dat in lijn staat met je affiliate product weg te geven kun je veel geld verdienen aan gerichte personen.

Opschalen naar een fulltime inkomen en 1 werkdag

Om daadwerkelijk 1 dag per week te werken ga je natuurlijk niet zelf hele dagen blogs schrijven en goedlopende Facebook campagnes creëren.

Beter is om de dingen die je niet leuk vindt, en de dingen die erg veel tijd kosten uit te gaan besteden.

Je kunt bijvoorbeeld tekstschrijvers inhuren bij texbroker.nl, goed zoekwoord onderzoek laten doen, en gespecialiseerde bedrijven je Facebook campagnes laten draaien.

Aan het begin kun je nog alles zelf doen. Zelf begon ik na enkele maanden al geld te investeren in tekstschrijvers om zo snel mogelijk naar 1 werkdag per week te gaan.

A tot Z instructies om zelf 1 dag per week te werken

Als je nu zelf vrijheid wilt realiseren en nog maar 1 dag per week wilt werken, heb ik 1 ding te zeggen: begin zo snel mogelijk met affiliate marketing.

Aangezien ik me kan voorstellen dat je nog niet helemaal begrijpt hoe je een echte succesvolle affiliate marketeer wordt, raad ik je aan om de gratis affiliate training van Sebastien Debaenst te bekijken.

Tijdens het affiliate webinar leer je over de verschillende affiliate marketing processen, en hoe je hier vandaag nog je eerste passieve inkomsten mee kunt verdienen.

Klik op de onderstaande knop om de volgende gratis training te volgen:

Heb je nog vragen, suggesties of tips naar aanleiding van “1 dag per week werken”? Laat dan een reactie achter onder deze blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *