Eigen geld maken

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
eigen geld maken

Eigen geld maken? Natuurlijk wil je jouw eigen geld maken! Het is logisch dat je zelf geld wilt verdienen in plaats van altijd naar werk te moeten gaan. Je verdient immers vrij weinig geld bij een werkgever.

Enkele jaren geleden was ik nog werkzaam in de Albert Heijn als vakkenvuller. Ik vond het niks en besloot net als jou te gaan zoeken naar online verdien methodes. Het is mij na veel pogingen gelukt om een riant inkomen te verdien dankzij het internet.

Op deze pagina ga ik je dan ook vertellen over de beste manieren om online je eigen geld te maken.

Je eigen geld maken

Zelfstandig je eigen geld maken is veel slimmer dan hard gaan werken voor weinig geld bij een werkgever. Om je eigen geld te maken, kun je bijvoorbeeld gebruik maken van het internet.

Op het internet heeft iedereen de mogelijkheid succesvol te worden en veel geld te maken. Er wordt namelijk geen onderscheid gemaakt tussen leeftijd, geslacht of opleiding. Je kunt gewoon zelf iets opzetten, en dat vind ik zo ideaal aan geld verdienen met internet.

Wat je wel nodig hebt om te beginnen zijn een werkende laptop en internetverbinding. De totale opstartkosten om een methode in werking te kunnen stellen hangen af van de methode waarmee je begint. Reken op een paart tientjes om te beginnen.

Je kunt kiezen je eigen geld te maken of je leven lang te werken voor een werkgever. Veel mensen zijn je voor gegaan en hebben ook geprobeerd geld te verdienen met een methode. Een klein gedeelte lukt het hiervan echt succesvol te worden, omdat zij doorzetters zijn.

Hoe kun je dan zelf geld verdienen?

Maar hoe maak je geld?

Als je op internet gaat zoeken naar methodes om online je eigen geld te maken, kom je van alles tegen. Er zijn dan ook letterlijk honderden, zo niet duizenden methodes om geld te verdienen.

Je kunt kiezen een makkelijke methode in werking te stellen en daarmee enkele honderden euro’s per maand te verdienen. Voorbeelden van dergelijke simpele methodes zijn enquêtes invullen en chatten voor geld.

Ik ga je echter vertellen over 3 methodes om zelf veel geld te maken. De methodes zijn zeer schaalbaar. Je kun helemaal zelf bepalen hoeveel geld je gaat verdienen.

Hieronder kun je beginnen met je eigen geld te maken.

1: Eigen geld maken door te handelen

De eerste manier om je eigen geld te maken is door te handelen op Marktplaats. Ik ben hier zelf ook een tijdje mee bezig geweest, en het heeft mij laten inzien dat er meer mogelijk is dan hard werken voor een baas.

Enkele jaren geleden besloot ik namelijk mijn zolderkamer op te ruimen. Ik vond allerlei spullen zoals een grote berg met Pokémon kaarten. Deze verkocht ik in een advertentie op Marktplaats. Zo ontdekte ik bij toeval dat dit een winstgevende markt is. Tot op heden valt er ontzettend veel geld te maken met een Pokemon kaarten handel zonder veel moeite te hoeven doen.

Jij kunt hetzelfde gaan doen om snel geld te maken. Kijk simpelweg welke spullen je thuis hebt liggen en wat je weg wilt doen. In een dagje kun je makkelijk enkele honderden euro’s verdienen, en wellicht vind je een interessante markt om spullen in te gaan verhandelen.

Mensen weten niet wat hun spullen waard zijn, maar zetten het direct op Marktplaats. Speel hier op in door de goedkope advertenties in te kopen. Nadat je de spullen hebt opgehaald of laten opsturen, zet je dezelfde spullen opnieuw online in een nieuwe, aantrekkelijke Marktplaats advertentie. Dit keer natuurlijk wel voor de juiste prijs.

2: Eigen geld maken door dropshipper te worden

Een populaire methode om geld te maken op het internet is dropshipping. Simpelweg is dropshipping dat je online producten verkoopt zonder dat je deze zelf op voorraad hoeft te houden.

Gebruik het volgende stappenplan om zelf geld te maken met dropshipping:

  1. Een webshop opzetten
  2. Een Facebook advertentie aanmaken
  3. Mensen betalen jou voor het product in je webshop
  4. Jij laat het product opsturen door de leverancier
  5. Jij betaalt de inkoopprijs aan de leverancier
  6. Je hebt je eigen geld gemaakt

Moeilijker dan hierboven besproken is geld verdienen met dropshipping eigenlijk niet.

3: Eigen site maken en geld verdienen

Een andere manier om eigen geld te maken is door een website op te zetten. Je kunt een eigen website gaan opzetten over een onderwerp dat je leuk vindt of interesse in hebt.

Vervolgens ga je blogs maken en publiceren op je website. Google gaat deze artikelen opnemen in haar zoekmachine waardoor je gratis website bezoekers gaat krijgen.

Het is dus een kwestie van een eigen site maken en hier zo veel mogelijk artikelen op plaatsen. Zo ga je op steeds meer zoekwoorden gevonden worden en dus steeds meer bezoekers krijgen.

Om daadwerkelijk je eigen geld te maken met je website dien je een verdienmodel te koppelen. Een goed verdienmodel hiervoor is affiliate marketing.

Zelf beginnen met affiliate marketing

Affiliate marketing houdt in dat je andermans producten en/of diensten promoot in ruil voor een deel van de winst. Je hoeft dus zelf geen eigen producten te maken of aan klantensupport te doen.

Het enige wat je hoeft te doen is jezelf gratis aan te melden bij een affiliate netwerk zoals Paypro, Daisycon of Bol.com. Op de zogeheten affiliate programma’s vind je namelijk je unieke affiliate link.

In de blogartikelen op je website ga je de affiliate links plaatsen. Als er nu bezoekers op je website terecht komen, op je affiliate link klikken en het product kopen, ontvang je zo’n 50% van het betaalde bedrag.

Reken maar dat je hier veel geld mee gaat maken.

Instructies om vandaag je eerste eigen geld te maken

Je hebt nu gelezen hoe je eigen geld kunt maken met internet.

In de videotraining van Jacko Meijaad, de Affiliate Marketing Revolutie, laat Jacko je stap voor stap zien hoe je een passief inkomen via het internet kunt opbouwen.

Dit is by far de makkelijkste manier om je eigen geld te maken

Klik op de groene knop hieronder om naar de video’s van Jacko te gaan.

Ps. Er zijn vele manieren om zelf geld te maken. Heb jij nog tips om veel geld te verdienen met een online methode? Deel deze in de comments onder dit artikel, zodat iedereen hiervan kan profiteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *