Werken vanuit huis voor moeders

Gemiddelde leestijd: 12 minuten
werken vanuit huis voor moeders

Werken vanuit huis voor moeders? Als moeder kan het erg fijn zijn om vanuit huis te werken. Waarschijnlijk heb je het namelijk al druk genoeg met het huishouden. Wanneer je besluit te gaan werken bij een bedrijfje, is de kans groot dat je een oppas moet regelen voor de kinderen. Dat lijkt me zelf niet zo ideaal. In deze blog ga ik dan ook vertellen over werken vanuit huis, speciaal voor moeders. Ik licht meerdere methodes toe, zodat jij zeker thuis geld kunt verdienen met iets waar je plezier uit haalt.

Werken vanuit huis voor moeders: de mogelijkheden

Je kunt natuurlijk op verschillende manieren vanuit huis gaan werken. Er zullen vast en zeker baantjes beschikbaar zijn voor moeders, zodat je gewoon vanuit huis kunt werken.

Er zijn echter ook mogelijkheden waarmee je meer geld kunt verdienen, en niet hoeft te solliciteren. Om op het internet geld te verdienen, heb je namelijk geen grote opstartkosten, diploma of vooropleiding nodig.

Ook kun je zelf je werktijden inplannen. Je hebt dus altijd vrijheid in werktijden en kunt elke dag zelf de kinderen naar school toe brengen.

Hieronder vertel ik je over de methodes om vanuit huis te werken. Deze lijken mij allemaal geschikt voor moeders die thuis willen werken, vooral de laatste methode is interessant.

#1: Enquêtes invullen voor geld

De eerste mogelijkheid voor moeders om te werken vanuit huis is simpelweg het online invullen van enquêtes. Je krijgt dan geld betaald voor elke enquête die je invult.

Er zijn genoeg enquête panels die je op de pagina ‘enquêtes invullen‘ kunt vinden. Door je aan te melden bij alle panels kan je makkelijk enkele honderden euro’s per maand bijverdienen.

De enquêtes kun je invullen vanaf je telefoon, tabblad of pc. Je krijgt vragenlijsten over allerlei soorten onderwerpen zoals: tv reclames, supermarkt producten en nog veel meer.

Werken vanuit huis door enquêtes in te vullen is dus redelijk geschikt voor moeders. Het nadeel is dat je niet super veel geld verdient met vragenlijsten invullen.

werken vanuit huis moeders enquêtes invullen
Werken vanuit huis voor moeders: enquêtes

#2: Chatten met vreemden voor geld

Een andere makkelijke manier, waarmee je een stuk meer geld kunt verdienen dan het invullen van enquêtes is gaan chatten en/of cammen op chatplatformen.

Op de platformen zijn veel mensen actief die willen praten. Een deel hiervan wilt mogelijk erotisch chat contact. Jij bepaalt echter zelf hoe ver je hier in mee gaat.

Je kunt ervoor kiezen alleen te chatten, maar kunt ook de webcam aanzetten om het dubbele te verdienen. Door een maskertje op te zetten, kun je alsnog anoniem blijven.

Op de pagina ‘geld verdienen met chatten‘ lees je meer hoe je jezelf kunt aanmelden, hoeveel je verdient en of dit wel past bij jou. Ik kan me namelijk voorstellen dat veel moeders het niet fijn vinden om online te chatten. Echter komt het veel voor, waarom ik het toch heb toegelicht.

thuis werken moeders chatten
Werken vanuit huis voor moeders: chatten

#3: Social media baantjes

Een andere verdien methode die populair is bij veel moeders is het nemen van een baantje rondom social media. Aangezien veel moeders al op social media zitten, is het een goed idee hier je werk van te maken.

Social media is leuk en lonend. Je kunt dit natuurlijk gewoon vanuit huis doen, gezien alles op social media online gaat. De bedoeling is dat je de social media gaat bijhouden van een bedrijf. Taken zijn bijvoorbeeld nieuwe posts maken en klantensupport doen.

Ik zie vaak in Facebook groepen, aanbiedingen van baantjes in social media. Het is op deze manier vaak al gauw mogelijk 1000,- euro per maand te verdienen vanuit huis.

Het kan echter nog slimmer zijn om zelf een social media account op te zetten over een onderwerp wat je interessant of leuk vindt. Facebook, Instagram en YouTube kun je bijvoorbeeld gratis opzetten. Vervolgens hoef je alleen een verdienmodel te koppelen om geld te verdienen.

werken vanuit huis voor moeders social
Werken vanuit huis voor moeders: social media

#4: Aanrader voor moeders: affiliate marketing

De methode die ik zelf gebruik, en mij ook zeer geschikt lijkt voor moeders is affiliate marketing. Simpelweg is affiliate marketing dat je producten en/of diensten van anderen promoot in ruil voor commissie.

Je hoeft dus zelf geen producten te hebben of te maken, geen producten op voorraad te houden of te verzenden en ook geen klantensupport te doen.

Letterlijk alle categorieën producten en diensten die je kunt bedenken, kun je promoten als affiliate.

Affilate marketing kun je op allerlei kanalen gaan toepassen, zoals social media, emails, websites en blogs. Het enige wat je hoeft te doen is een afiliate linkje plaatsen op je gekozen kanaal. Als mensen dan klikken op je link en het product kopen, ontvang je een bepaalde commissie.

Je eigen blog opstarten

Een goede manier om affiliate marketing toe te passen is het opzetten van je eigen website/blog. Hierop kun je namelijk artikelen gaan plaatsen over je producten en de affiliate links gaan promoten.

Binnen enkele minuten kun je al je website online zetten met bijvoorbeeld Jouwweb of WordPress. Dankzij het handige ‘drag and drop’ systeem hoef je alleen maar de elementen op de gewenste plek te zetten.

Houd je van sporten? Ga blogartikelen maken over jouw favoriete sport. Ben je graag bezig met voeding? Ga blogartikelen schrijven over gezonde voeding en afvallen. Het is mogelijk over alles te gaan bloggen en dus te werken vanuit huis.

Je kunt ook een blog voor moeders opstarten. Je gaat dan blogartikelen maken over alles waar moeders mee te maken kunnen krijgen, zoals baby slaap problemen, voeding voor baby’s, gezond blijven als moeder etc.

Zoekwoorden vinden en scoren in Google

Om veel geld te verdienen met je blog dien je natuurlijk veel bezoekers te krijgen. Het is daarom de bedoeling met je blogartikelen hoog in Google te gaan scoren.

Vul het onderwerp van je gekozen product in op de gratis tools Neilpatel.com, Google zoekwoordplanner en Answerthepublic.com. Er zullen dan allemaal relevante zoektermen uitkomen waar mensen dus naar zoeken in Google. Hierover ga je artikelen schrijven om gratis bezoekers te krijgen via Google.

Het blogartikel dat je nu leest is bijvoorbeeld gericht op het zoekwoord ‘werken vanuit huis voor moeders’. Mensen zoeken hier zo’n 320 keer naar per maand in Google.

werken moeders bloggen

Het mooie is dat je blogartikelen eenmalig hoeft te schrijven waarna deze voor altijd online staan in Google. Je kunt dag en nacht passieve inkomsten blijven verdienen met je blog!

Opschalen om veel geld te verdienen

Je website kun je oneindig blijven opschalen. Simpelweg blijf je elke week of zelfs elke dag 1 nieuw artikel plaatsen. Zo krijg je steeds meer bezoekers op je website via Google. Affiliate marketing is enorm schaalbaar. 

Een gedeelte van je bezoekers zal op je affiliate links klikken, en de producten kopen waardoor je geld verdient . Je hoeft zelf verder niks te doen om vanuit huis te werken.

Ook kun je social media kanalen gaan aanmaken, betaald gaan adverteren en YouTube video’s gaan maken om nog meer bezoekers te trekken naar je website.

Werken vanuit huis voor moeders is dus mogelijk dankzij affiliate marketing.

Werken vanuit huis voor moeders: direct starten!

Na het lezen van deze tekst over werken vanuit huis voor moeders kan ik begrijpen dat je zelf aan de slag wilt met een verdienmodel.

Het beste verdienmodel voor moeders vind ik affiliate marketing.

De affiliate marketing expert Jacko Meijaard wilt jou graag helpen bij het opzetten van je eigen winstgevende affiliate website.

In zijn gratis video legt hij je uit hoe je nu zelf kunt beginnen:

Jonge moeders die vanuit huis werken

Bekijk de onderstaande video van Adrie Kroon.

Zij helpen jonge moeders om vanuit huis een inkomen op te bouwen zodat ze voor zichzelf kunnen zorgen, zonder hun kindjes naar de oppas te brengen.

PS. Heb jij zelf nog een super tip voor moeders die vanuit huis willen werken? Deel dan jouw tips en ervaringen hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *