Geld verdienen zonder inleg

Gemiddelde leestijd: 7 minuten
Geld verdienen zonder inleg

Geld verdienen zonder inleg? Veel mensen willen het wel. Dit blijkt uit de cijfers van het aantal zoekopdrachten in Google. Veel mensen zijn echter te bang om eigen geld in te leggen, en investeren daarom geen geld. Het kan dan ook interessant zijn op zoek te gaan naar een manier om geld te verdienen zonder inleg, en dus ook zonder risico. Daarvoor ben je hier op het juiste adres. In deze blog ga ik je namelijk vertellen hoe je makkelijk geld kunt verdienen zonder inleg, zodat je geen risico loopt geld kwijt te raken. Als jij met mijn verdien methode aan de slag gaat, kan je op ten duur zelfs tienduizenden euro’s per maand gaan verdienen zonder inleg!

Waarom geld verdienen zonder inleg?

Allereerst wil ik je kort vertellen waarom het interessant voor je is om geld te verdienen zonder geld te hoeven inleggen.

Simpelweg loop je bij bepaalde verdienmodellen een groot risico om je geïnvesteerde geld nooit meer terug te zien. Bij investeringen loop je nou eenmaal risico geld te verliezen in plaats van geld te verdienen.

Een bekende methode van investeren is bijvoorbeeld het handelen van aandelen op de beurs. Mocht je hierop geld inleggen en dus aandelen kopen, kunnen twee dingen gebeuren, namelijk:

  1. De waarde van het aandeel zakt (je verliest geld)
  2. De waarde van het aandeel stijgt (je verdient geld)

Op internet staan genoeg verhalen van personen die enorme successen behaalden met inleg in aandelen, maar op de een op de andere dag alles kwijtraakten door het flinke risico dat gepaard gaat met het investeren in aandelen.

Het is dus zeker mogelijk veel geld te verdienen met aandelen. Echter is het ook een risicovolle manier die ik alleen aanraad als je daadwerkelijk weet waar je mee bezig bent.

Hoe kun je geld verdienen zonder eigen inleg?

Ik ben zelf enkele jaren geleden begonnen met geld verdienen zonder inleg. Ook al had ik geen inleg, nu verdien ik toch duizenden euro’s per maand.

Je kunt dan ook makkelijker en sneller geld gaan verdienen met inleg, maar het is ook goed mogelijk zonder inleg rijk te worden.

Het online verdienmodel waarmee ik mijn volledige inkomen verdien is affiliate marketing. Dit verdienmodel geeft mij al jaren alle vrijheid die ik wil.

Het enige wat je nodig hebt qua inleg zijn een werkende laptop en een internetverbinding. Ik neem aan dat je dit wel hebt, anders was je tenslotte niet op deze internet pagina terecht gekomen.

Succesvol worden met affiliate marketing zonder inleg is dan ook voor iedereen mogelijk, en niet zo moeilijk als dat vaak wordt gedacht. Bovendien wordt er geen onderscheid gemaakt tussen geslacht, afkomst, leeftijd, opleiding of wat dan ook.

Goed, laat ik je wat meer vertellen over geld verdienen met affiliate marketing.

Affiliate marketing toepassen op internet

Simpelweg ga je als affiliate andermans producten en/of diensten promoten in ruil voor een percentage van de verkoopprijs.

Het mooie van dit verdienmodel is dus dat je geen eigen producten hoeft te maken, geen voorraad hoeft aan te houden, geen klantensupport hoeft te doen en dus ook geen producten naar het postkantoor hoeft te brengen.

Affiliate marketing werkt simpel in de praktijk.

Stel dat jij een website opzet over televisies. Op je website ga je prijzen van televisies vergelijken bij verschillende aanbieders (dit hoef je niet zelf te doen, maar wordt geautomatiseerd met handige programma’s).

Vervolgens zoeken mensen in Google naar de goedkoopste televisie of een televisie die je makkelijk kunt ophangen aan de muur en komen zo op jouw website terecht. Na het lezen van je artikel over een bepaalde televisie klikken ze door naar Bol.com.

Als de bezoeker dan binnen 100 dagen een televisie koopt bij Bol.com, dan krijg jij zo’n 50,- euro commissie en daar hoef je verder geen zaken meer voor te regelen. Sterker nog: de koper weet niet eens dat jij er als affiliate tussen zat! De koper betaalt dus ook geen extra bedrag om via jou te kopen.

Geen inleg, 100% zonder risico

Je kunt op deze manier erg veel geld verdienen, zonder grote inleg en groot risico. Het risico is eigenlijk ontzettend laag; je betaalt hooguit 20,- euro per jaar voor een website.

De exacte kosten zijn een domeinnaam (2,- euro per jaar) en een hosting (15,- euro per jaar). Alleen met deze inleg kun je al beginnen met je eigen affiliate website.

Aangezien je amper geld hoeft in te leggen, loop je amper risico. Daarnaast kun je grof geld verdienen, met weinig geld.

Nadat je door hebt hoe het werkt, kun je beginnen uitbreiden door meer websites te maken en meer artikelen op je huidige websites te plaatsen. Super simpel en schaalbaar!

Wat als je echt 0 euro hebt om in te leggen?

Mij lijkt dat iedereen wel 20,- euro op een jaar kan missen voor een website. Echter, misschien ben je nog heel jong of enorm sceptisch om een paar euro in te leggen.

Je kunt dan ook gewoon beginnen met affiliate producten promoten zonder enige inleg. Het aanmelden als affiliate is namelijk kosteloos en er zijn gratis kanalen om in te zetten.

Het is mogelijk affiliate links te delen op gratis kanalen, zoals: Instagram, Facebook, YouTube, LinkedIn, WhatsApp etc.

Waarom geld verdienen met inleg als het ook zonder kan?

Kijk, jij bent op deze pagina terecht gekomen omdat je geld wilt verdienen zonder inleg. 

Op deze pagina heb ik je verteld, dat je daadwerkelijk veel geld kunt verdienen zonder een cent in te hoeven leggen.

In de kosteloze affiliate training van Sebastien Debaenst leer je nog eens alles wat je moet weten om succesvol te worden met affiliate marketing.

Het enige wat jij hoeft te doen is keihard actie ondernemen en er voor te gaan.

Klik hier om je gratis aan te melden voor de affiliate training van Sebastien Debaenst >>>

Ga ervoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *