10 euro per uur verdienen

Dit is beter dan hard werken!

Gemiddelde leestijd: 11 minuten
10 euro per uur verdienen

10 euro per uur verdienen? Op internet zijn genoeg vacatures te vinden van bedrijven waar je direct aan de slag kunt gaan en 10 euro per uur kunt verdienen. Maar waarom zou je voor een werkgever gaan werken voor een tientje per uur, als je ook zelf veel hogere inkomsten kunt genereren?

In deze blog ga je dan ook geen saaie vacatures vinden om voor een baas te werken. Ik wil je wel graag vertellen over een verdienmodel waarmee jij makkelijk 10 euro per uur kunt verdienen. Je hoeft niet op een kantoor te zitten en kunt gewoon werken op de plekken waar je zelf wilt!

Sinds enkele jaren verdien ik aanzienlijke bedragen via het internet. Hetzelfde is mogelijk voor jou. Je hebt alleen een werkende laptop en internetverbinding nodig om te starten met thuis geld verdienen!

Hoe ik met 1-2 uur “werk” per dag minimaal 10K per maand verdien

Bekijk de gratis introductievideo

10 euro per uur verdienen met dank aan het internet

Zoek in Google naar ’10 euro per uur verdienen’ en de vacaturesites schieten je om de horen. Bedrijven als Indeed, Jobbird en Youngcapital willen je graag een baantje aanbieden. Echter raad ik je sterk af om werkzaam te gaan zijn voor een werkgever.

Waarom dan?

Door een simpel baantje te nemen word enkel de baas rijk, terwijl jij hard moet werken om 10 euro per uur te verdienen. Beter is om zelfstandig 10 euro per uur te verdienen met internet.

Bij veel mensen gaan de alarmbellen af als je praat over ‘geld verdienen op internet‘. Op zich kan ik dat begrijpen, want er bestaan veel accounts en sites met allerlei ongeloofwaardige teksten. Het is alleen jammer voor de mensen die denken dat alles op het internet onzin is.

Het is logisch dat niemand je vandaag al 2000,- euro gaat geven. Vooral niet als je nog nooit geld heb verdient op internet en vanaf 0 begint.

Blijf in ieder geval weg van de volgende verdienmodellen:

Er zijn genoeg verhalen te vinden op internet van mensen die aanzienlijke bedragen hebben verloren, in plaats van geld hebben verdient. Je kunt je dus beter bezig gaan houden met risicoloze methodes, en waarbij je zelf bepaalt hoeveel geld je per uur verdient.

10 euro per uur

Hoe kun je wel 10 euro per uur verdienen?

Het kan lukken met de voorgaande methodes 10 euro per uur te verdienen. Echter kun je beter met een betrouwbare methode aan de slag gaan om 10 euro per uur te verdienen.

Bekijk de onderstaande methodes eens om op veilige wijze 10 euro per uur te verdienen. Later op deze pagina zal ik je vertellen over de methode waarmee ik zelf een fulltime inkomen verdien.

Dit zijn voorbeelden van een aantal goede methodes om 10 euro per uur te verdienen. Hierbij is het risico om geld te verliezen laag of zelfs nihil. Je hebt het simpelweg allemaal in eigen handen.

Mijn favoriete methode voor 10 euro of meer per uur

Je weet nu wat risicovolle en risicoloze manieren zijn om 10 euro per uur te verdienen met internet.

Ik wil je nu vertellen over de methode die ik zelf gebruik om geld te verdienen. Zelf verdien ik behoorlijk meer dan 10 euro per uur, maar ben wel al enkele jaren bezig. Ook al ben je betrekkelijk nieuw: jij kunt op korte termijn minimaal 10 euro per uur verdienen.

Het verdienmodel waarmee je dit kunt realiseren is affiliate marketing. Het mooie van deze methode is dat je op de automatische piloot geld gaat verdienen. Je kunt makkelijk opschalen naar 10 euro per uur en ook in de toekomst passieve inkomsten blijven verdienen zonder er veel voor te doen.

Hoe pas je affiliate marketing toe?

Kort gezegd is affiliate marketing dat je andermans producten en/of diensten promoot in ruil voor commissie. Je hoeft dus zelf geen producten te maken, geen producten naar het postkantoor te brengen en ook niets aan klantensupport te doen.

Het enige wat je moet doen is zo veel mogelijk bezoekers laten klikken op je affiliate link. Je krijgt namelijk geld betaald wanneer iemand op je link klikt en besluit het product te kopen. Het promoten van affiliate producten kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door een website, Instagram pagina, Facebook pagina of YouTube kanaal op te zetten.

Voorbeeld:

Stel dat je een website opzet over het krijgen van buikspieren. Op deze website ga je dan een e-boek promoten waarin wordt uitgelegd hoe mensen hun buikspieren kunnen trainen. Ook plaats je blogartikelen waarin je relevante zoekwoorden verwerkt omtrent het krijgen van buikspieren.

Vervolgens gaan mensen zoeken in Google, komen op je website terecht, klikken op je affiliate link en worden doorgestuurd naar het e-boek. 

Wanneer de bezoeker dan binnen 100 dagen het e-boek aanschaft, ontvang jij hier zo’n 25,- euro commissie over. De hoogte van de commissie is natuurlijk afhankelijk van de verkoopprijs. Bij digitale producten zoals e-boeks krijg je meestal 50%.

Een affiliate marketing product uitkiezen voor je eigen kanaal

In dit voorbeeld gebruikte ik een e-boek over buikspieren trainen. Er zijn echter nog talloze producten en onderwerpen om zelf iets over op te zetten. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken of er is wel een affiliate product om te promoten.

Er zijn vele affiliate netwerken en programma’s waar je affiliate producten kunt vinden. Ik maak zelf bijvoorbeeld gebruik van PayPro en Daisycon. Op de affiliate programma’s van Bol.com, Wehkamp en Booking.com vind je ook nog miljoenen affiliate links.

Om te beginnen raad ik je aan een product of dienst te kiezen dat goed bij je past. Bedenk wat je passies zijn en waar je graag mee bezig bent en zoek een relevante campagne. Zo zal je een hogere energie krijgen om bezig te gaan en bezig te blijven met affiliate marketing.

10 euro per uur? Of wil je nog meer verdienen?

Op korte termijn kun je makkelijk 10 euro per uur verdienen. Het ligt eigenlijk aan jouw eigen inzet hoe snel en hoe veel geld je gaat verdienen.

De website die je eenmalig hoeft te maken staat voor altijd online in Google. Je kan dus elk uur en elke minuut van de dag geld verdienen zonder dat je zelf aanwezig hoeft te zijn.

Het aantrekkelijke van deze blog methode is dat je gratis gerichte bezoekers via Google gaat krijgen. Uiteindelijk zal een percentage van de bezoekers op je affiliate link klikken en het product kopen waardoor je geld verdient. Het is dus een kwestie van opschalen en uitbreiden om zo veel mogelijk bezoekers te krijgen en meer dan 10 euro per uur te verdienen.

Na het opzetten van je eerste succesvolle affiliate website, kun je het trucje gaan herhalen op andere websites in andere niches. Probeer wel je eerste website succesvol te maken alvorens je een nieuwe site start.

Natuurlijk moet je actie ondernemen en ga je niet vanzelf 10 euro per uur verdienen. Maar als je er een beetje mee bezig gaat, en wanneer je het grote idee er achter begrijpt, is the sky the limit.

10 euro per uur verdienen: begin vandaag nog!

Kijk, jij bent op zoek naar een methode of bijbaantje om 10 euro per uur te verdienen.

Affiliate marketing is dan perfect. Je krijgt betaald wanneer je succesvol een product promoot, en er zijn geen grote opstartkosten. Je moet rekenen op ongeveer 10,- euro per jaar aan kosten voor een hosting en domeinnaam. Als je affiliate links deelt op social media hoef je zelfs geen kosten te maken.

Je hebt dus niks te verliezen en alleen maar te winnen!

Als je nu zo snel mogelijk 10 euro per uur wilt verdienen raad ik je aan het gratis “Affiliate Marketing Revolutie” webinar van Sebastien Debaenst te volgen.

Je leert tijdens het webinar namelijk stap voor stap een winstgevende affiliate business op te bouwen waardoor je sneller 10 euro per uur zult verdienen.

Klik op de onderstaande knop om je aan te melden:

affiliate marketing revolutie cursus

Bezoek eens de pagina van de Affiliate Marketing Revolutie. Hierop wordt verteld hoe je op het internet minimaal zo’n 250,- euro per dag kunt verdienen!

Ja, ik wil ook veel geld verdienen!

Succes!

PS: heb je nog vragen over de methode om 10 euro per uur te verdienen? Laat dan hieronder een reactie achter. Ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden!

PPS: Lees ook eens: ‘15 euro per uur verdienen‘.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *