Weinig werken veel verdienen

Gemiddelde leestijd: 7 minuten
weinig werken veel geld verdienen

Weinig werken veel verdienenWeinig werken voor veel geld is iets wat bijna iedereen graag wilt.

Ik ga in dit artikel dan ook toelichten waarom ik minder ben gaan werken, maar juist meer geld ben gaan verdienen. Ook ga ik je vertellen dankzij welke bijzondere verdien methode jij het kunt waarmaken weinig te werken en onbeperkt geld te verdienen.

Waarom weinig werken en veel geld verdienen?

Je zou denken dat door minder te werken, minder geld in het laatje terecht komt. Weinig werken heeft echter verschillende voordelen, waaronder dat je tamelijk veel geld kunt verdienen.

Sinds enkele maanden geleden heb ik besloten enkel nog in de ochtenden te werken in mijn bedrijf. In de middag rond 13:00 uur stop ik dus met werken en neem ik vrij.

In de ochtenden werk ik gewoon vanaf mijn laptop vanuit huis. Na de lunch stop ik volledig met werken “in” mijn bedrijf. Hierna ga ik namelijk werken “aan” mijn bedrijf en aan mezelf.

Nu doe ik elke middag dingen zoals het lezen van mindset en business gerelateerde boeken, naar de sportschool gaan of een strandwandeling maken. 

Velen denken dat weinig werken en veel verdienen onmogelijk is

Veel mensen zullen geloven dat het onzin is als ik zeg dat het mogelijk is weinig te werken en veel geld te verdienen. Mijn directe omgeving dacht dat ik miljonair was geworden en tijd te veel had wegens de beslissing om enkel nog in de ochtenden te werken. Ik kreeg natuurlijk ook genoeg goede reacties van andere ondernemers die de gedachtegang wel begrepen.

Zolang jij een goed businessmodel uitkiest en slim met tijd omgaat, is het mogelijk weinig te werken en veel te verdienen. Uiteraard blijft het belangrijk om niet lui te worden en dagelijks te blijven werken in je bedrijf. Hierdoor kun je namelijk processen blijven opschalen en je bedrijf verder laten groeien.

In de middag ga ik weg van huis en naar een andere plaats om daar verder te werken. Er zijn genoeg aangename, mooie en/of rustige plekken waar je vanaf je telefoon/laptop kunt werken of gewoon een boek kunt lezen.

Kortere werkdagen maken mij enorm productief waardoor ik meer dingen afgerond krijg in een kortere tijd. Ik weet namelijk dat ik in de ochtend alle content moet maken en inplannen en emails moet beantwoorden om in de middag vrij te zijn en echt kan genieten. Lees ook eens “veel geld verdienen in korte tijd“.

Wat heeft dit voor mij betekent?

Sinds ik heb besloten om weinig te werken, heb ik de statistieken van mijn internet business enorm zien stijgen. Ik pak steeds meer de aantallen commissies waar ik vroeger alleen maar van durfde te dromen.

Het mooie van deze enorme groei in mijn business is dat ik niet eens harder of meer ben gaan werken. Ik ben juist minder gaan werken en minder taken zelf gaan doen door meer uit te besteden aan de juiste personen. Ook groei ik momenteel enorm als persoon. Dat komt hoogstwaarschijnlijk door de rust in mijn hoofd en het lezen van boeken over persoonlijke ontwikkeling.

Bovendien heb ik besloten een aantal websites weg te doen. Sommige onderwerpen passen niet zo bij mij, waardoor het een sterk demotiverend effect geeft.

Je begrijpt wel dat 2020 tot nu toe een positief jaar voor mij is op zowel persoonlijk als zakelijk gebied. Het jaar is nog niet voorbij, en kan dus zelfs nog beter worden.

Wordt succesvol door aparte dingen te doen

Wanneer mensen iets apart of raar vinden, biedt het juist kansen om geld te verdienen. De projecten die enorm veel geld opleveren zijn immers vaak uniek, en niet veel mensen doen hetzelfde.

Het kan dus juist goed zijn weinig te werken, vrij te nemen, naar het strand te gaan, vroeg op te staan en op vreemde tijdstippen of plekken aan je business te gaan werken. Het is erg belangrijk om te doen wat je leuk vindt. Ik vind het bijvoorbeeld heerlijk om in een hotelbar te werken of op het strand te ontspannen.

De rust en energie die je hier van gaat krijgen, kun je gaan gebruiken om je huidige of nieuwe projecten te laten groeien.

Doe dus wat voor jou goed voelt en neem keuzes die bij jou en je business passen. Voor mij heeft dit ervoor gezorgd dat ik nu minder werk, maar veel meer geld verdien.

Het perfecte verdienmodel om weinig te werken en veel te verdienen

Nu je weet dat het mogelijk is weinig te werken en veel te verdienen, wil je waarschijnlijk zelf ook aan de slag met een online verdien methode.

Het verdienmodel dat ik gebruik om veel geld te verdienen is relatief onbekend in Nederland en België:

  • Het is niet nodig een eigen product te hebben of te maken
  • Technische kennis is geen vereiste
  • Het is niet nodig een groot budget te hebben
  • Je moet niet zelf producten of diensten verkopen
  • Je loopt 0% risico
  • Je kunt ontzettend veel geld verdienen door mooie marges

Jacko Meijaard vertelt in zijn gratis video alles over dit bijzondere verdienmodel.

Klik hier om de exclusieve video te bekijken en zelf veel geld te gaan verdienen >>

Je ontdekt alle geheimen achter dit verdienmodel en leert van A tot Z hoe je weinig kunt werken en veel geld kunt verdienen. Je kunt je aanmelden door hier te klikken.

Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *