Anders geld verdienen

Gemiddelde leestijd: 7 minuten
anders geld verdienen

Wil je anders geld verdienen? Wil jij iets anders doen dan wat de meesten doen om geld te verdienen? Dan ben je op de juiste website belandt! Ik verdien namelijk geld op een andere manier dan het grootste gedeelte van Nederland.

Werken voor een werkgever hoeft tegenwoordig niet meer. Er zijn nu veel meer mogelijkheden. Lees snel verder om zelf te beginnen met een methode om anders geld te verdienen.

Waarom anders geld verdienen?

Anders geld verdienen is zeer lucratief. Aangezien jij anders geld wilt verdienen, ga je namelijk iets doen wat bijna niemand doet. Dit maakt je uniek en levert dus kansen op om ontzettend veel inkomsten te creëren.

Als je anders geld wilt verdienen, kun je natuurlijk solliciteren voor een aparte functie (wat niet veel mensen doen). Je gaat dan echter werken voor een werkgever, wat het niet winstgevend maakt.

Je kunt beter starten met een online verdien methode. Zo kun je een eigen business opstarten en anders geld verdienen dan de meeste. 

Het mooie van een internet business is dat je deze voor jou kunt laten werken. Ook kun je gewoon geld verdienen met wat je leuk vindt!

Ik zal je er meer over vertellen.

Hoe kun je anders geld verdienen?

Als je anders geld wilt verdienen heb ik 1 tip voor je, namelijk: start met affiliate marketing.

Bij affiliate marketing ga je andermans producten en/of diensten promoten in ruil voor commissie. Simpelweg krijg je geld betaald per product dat via jouw affiliate link wordt gekocht.

Je hoeft dus zelf geen klantensupport te doen, producten naar het postkantoor te brengen of eigen producten te maken of te hebben om anders geld te verdienen.

Ik zal je vertellen wat de stappen zijn om zelf geld te verdienen met affiliate marketing:

  1. Het uitkiezen van een niche waarin je een business wilt opstarten
  2. Het maken van een website omtrent je onderwerp
  3. Het maken van unieke, interessante content voor je doelgroep
  4. Het plaatsen van affiliate links en call to actions in je content
  5. Het herhalen van stap 3 en 4 om een grote, waardevolle website te creëren waar je bezoekersaantallen en commissies blijven stijgen.

Het is niet moeilijk om anders geld te verdienen als affiliate. Het is wel belangrijk om doorzettingsvermogen te hebben als je veel geld wilt verdienen.

Hieronder zal ik de 5 stappen kort toelichten.

1. Kies een niche

De eerste stap om anders geld te verdienen is door een niche uit te kiezen. In principe kun je alle soorten producten en diensten gaan promoten.

Op affiliate netwerken en programma’s vind je honderden miljoenen producten en diensten om te promoten. Je kunt bijvoorbeeld eens kijken op PayPro of het affiliate programma van Bol.com.

Als je betrekkelijk nieuw bent met affiliate marketing raad ik je aan een product of dienst te kiezen waar je zelf affiniteit mee hebt. Wanneer je namelijk bezig bent met iets wat je leuk vindt, is het makkelijker om het werken vol te houden.

2. Maak een website

Het opzetten van een website gaat tegenwoordig erg makkelijk. Er zijn simpele en goedkope systemen zoals Jouwweb, WordPress en Marketheme waarmee je zonder technische kennis binnen enkele minuten je website online kunt zetten.

Na het registeren van je domeinnaam (voorbeeld.nl) maak je 2 pagina’s aan, namelijk een homepagina en een blogpagina.

Op de homepagina ga je informatie geven over je onderwerp. Op de blogpagina ga je de content en artikelen plaatsen.

3. Publiceer content

Om daadwerkelijk anders geld te verdienen, en dus veel geld te verdienen met je gekozen affiliate product dien je natuurlijk veel bezoekers op je website te krijgen.

De manier om gratis bezoekers op je website te krijgen is door content te publiceren op je blogpagina. In de content ga je relevante zoektermen verwerken waar veel naar wordt gezocht in Google.

Hoe meer artikelen je publiceert, hoe meer bezoekers op je website terecht zullen komen via Google. Je zal dus ook meer geld verdienen met affiliate marketing wanneer je meer bezig gaat met je site.

4. Plaats affiliate links

De vierde stap om anders geld te verdienen is het koppelen van een verdienmodel aan je site en blogs. Simpelweg doe je dit door je affiliate linkje te plaatsen.

Wanneer mensen nu op je website terecht komen, op een affiliate linkje klikken en het product kopen wat je promoot, ontvang je een commissie.

Ga niet je hele website vol gooien met affiliate linkjes. Het is beter om 1 duidelijke call to action per pagina te plaatsen. Beschrijf bijvoorbeeld aan het einde van je content in 100 woorden waarom mensen op je affiliate link zouden moeten klikken.

5. Verdien anders geld

Het mooie van deze methode is dat je een website en blogartikelen eenmalig hoeft te publiceren. Daarna blijven je artikelen voor altijd online staan in Google.

Je begrijpt dus dat je hiermee een passief inkomen kunt opbouwen: jij hoeft niks te doen op de momenten dat je geld verdient.

Na het opzetten van je eerste succesvolle site kun je meerdere websites gaan opzetten om je inkomen te vergroten naar wens.

Anders geld verdienen: hoe je nu kunt beginnen!

Je begrijpt nu hoe je anders geld kunt verdienen dan voor een werkgever te werken. Het is al op korte termijn mogelijk hier volledig van rond te komen.

In de videotraining van Jacko Meijaard, de Affiliate Marketing Revolutie, laat Jacko je stap voor stap zien hoe je een stijgend passief inkomen met affiliate marketing kunt opbouwen.

Dit is by far de makkelijkste en meest lucratieve manier om anders geld te verdienen.

Klik op de onderstaande knop om naar de video’s van Jacko te gaan.

Heb jij nog een super tip om anders geld te verdienen? Laat het ons dan hieronder weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *