Van 1000 euro 10000 maken

Neem mijn methode over!

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
van 1000 euro 10000 maken

Van 1000 euro 10000 maken? Van geld meer geld maken is mogelijk op verschillende manieren. Vooral op het internet is het vrij makkelijk om van 1000 euro 10000 te maken.

Gewoon thuisblijven of in het buitenland verblijven en ondertussen meer geld maken. Wil je dat ook? Lees dan snel verder in mijn blogartikel. Je gaat namelijk ontdekken hoe je van 1000 euro 10000 kunt maken met een eenvoudige, maar zeer lucratieve online verdien methode.

Hoe ik met 1-2 uur “werk” per dag minimaal 10K per maand verdien

Bekijk de gratis introductievideo

Het is eenvoudig van 1000 euro 10000 te maken

Het is voor velen een droom om wakker te worden in een strandbungalow en te zien dat je alweer honderden euro’s passief hebt verdiend. Dit valt echter goed te realiseren, mits je met een schaalbare methode aan de slag gaat welke passief geld oplevert.

Wanneer je besluit dat je van 1000 euro 10000 euro wilt maken kun je simpelweg kiezen te gaan freelancen. Echter bepaal je dan zelf een uurloon. Je verdient dus alleen geld als je aan het werk bent. Dit is niet echt lucratief en totaal niet passief.

Als jij echter besluit online producten te gaan promoten of te verkopen, kun je dag en nacht geld blijven verdienen. Websites en andere online kanalen zijn namelijk 24/7 open voor bezoekers. Hierdoor kun je gemakkelijk bijvoorbeeld een sabbatical nemen, omdat je inkomsten blijven doorstromen. Lees hier meer over in “sabbatical nemen regel je zo“.

Je hebt natuurlijk wel enige doorzettingsvermogen nodig om van 1000 euro 10000 euro te maken. Ook dien je te weten hoe je een methode goed aanpakt.

Onthoud dat het voor ieder individu mogelijk is online geld te verdienen, zolang je maar ergens begint en niet te snel opgeeft. Je hebt in ieder geval al 1000 euro waarmee je het een en ander kunt opzetten. Ook kun je zelfs al taken uitbesteden wat het nog eenvoudiger maakt 10000 euro te verdienen.

Hoe kun je van 1000 euro 10000 euro maken?

Zoals ik je zojuist vertelde kun je het beste producten gaan promoten of verkopen op het internet om van 1000 euro 10000 te maken. Producten inkopen en online verkopen kun je doen met verschillende verdien methodes, zoals handeldropshippingBol.com en affiliate marketing.

Het verdienmodel dat ik van harte aanraad om van geld meer geld te maken is affiliate marketing. Simpelweg houdt affiliate marketing in dat je producten van anderen promoot in ruil voor een deel van de winst.

Om affiliate marketing toe te passen heb je dus zelf geen eigen producten nodig, hoef je geen producten op de post te doen en ook geen klantensupport te doen.

Het verdienmodel is ideaal om van 1000 euro 10000 te maken. Ik zal je uitleggen waarom het zo schaalbaar is en laten inzien dat er zoveel kansen voor het oprapen liggen!

Hoe ik met 1-2 uur “werk” per dag minimaal 10K per maand verdien

Bekijk de gratis introductievideo

Het verdienmodel om geld keer op keer te verdubbelen

Je gaat dus affiliate marketing inzetten om van 1000 euro 10000 te maken. Deze verdien methode kun je op meerdere manieren inzetten om je geld te verdubbelen.

Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld het opzetten van een website en betaald adverteren op social media. Je kunt ook denken aan het aanmaken van pagina’s op Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, Pinterest, TikTok en LinkedIn.

Bij alle manieren geldt het doel zoveel mogelijk bezoekers te krijgen die mogelijk klikken op je affiliate links. Voor elke verkoop via jouw link, krijg je namelijk geld uitbetaald.

Hieronder ga ik je enkele vormen van affiliate marketing nader toelichten om zelf van 1000 euro 10000 te maken.

#1: Website opzetten die 10000 euro oplevert

De eerste mogelijkheid om van geld meer geld te maken is het opzetten van een affiliate website. Dankzij het eenvoudige WordPress systeem kun je voor een tientje per maand een goede website bouwen.

Vervolgens ga je SEO teksten publiceren op je website. Dat zijn simpelweg teksten die zijn geoptimaliseerd voor Google, zodat je hoog gaat scoren in de zoekmachines en gratis bezoekers via Google krijgt.

Aangezien je al 1000 euro hebt, kun je ook een tekstschrijver inschakelen. Op Textbroker betaal je slechts 13,- euro voor een tekst van 1000 woorden.

Het is de bedoeling om heel veel waardevolle teksten op je website te publiceren. Op deze manier krijg je namelijk steeds meer bezoekers en verdien je steeds meer geld.

Het voordeel van deze manier is dat je eenmalig een tekst of website online hoeft te zetten waarna je hier 24/7 en de rest van je leven passieve inkomsten uit kunt halen. De artikelen blijven namelijk geïndexeerd in de zoekmachine van Google.

#2: Advertenties aanmaken die 10000 euro opleveren (top)

De tweede mogelijkheid is betaald adverteren op Facebook en Instagram. Je kunt gerichte bezoekers bereiken voor je affiliate product door middel van relevante interesses in te stellen bij je Facebook campagne.

In de advertentie kun je een directe affiliate link plaatsen, zodat mensen gelijk uitkomen bij het product dat je promoot. Ik raad je echter aan om door te linken naar je eigen website of een funnel te bouwen.

Simpelweg bestaat een funnel uit 2 pagina’s en een emailmarketing systeem. Je kunt hier als volgt geld mee verdienen:

  1. Maak een nieuwe Facebook campagne aan
  2. Stel relevante interesses in en verdeel deze onder meerdere doelgroepen
  3. Plaats een linkje in je advertentie naar je optin pagina (hier kunnen bezoekers bijvoorbeeld een gratis e-book downloaden in ruil voor het achterlaten van hun emailadres)
  4. Na het inschrijven komt de bezoeker op de bedankt pagina terecht (hier kunnen bezoekers het e-book downloaden en kun je beginnen met het promoten van je affiliate product)
  5. Deel waarde en promoot je affiliate producten via de verkregen emailadressen

Je hoeft dus alleen maar een funnel te bouwen en enkele emails te schrijven. Hierna kun je geld betalen aan Facebook om je advertentie(s) te maken en weer te geven onder Facebook gebruikers. Vervolgens kun je het ingestelde budget van de winstgevende doelgroepen gaan verhogen waardoor je vanzelf van 1000 euro 10000 maakt.

Opschalen, uitbreiden en heel veel geld maken

Als je een beetje begrijpt hoe een vorm van affiliate marketing werkt en er mee bezig gaat, kun je op korte termijn al van 1000 euro 10000 maken.

Wanneer je eenmaal 10.000 euro hebt verdiend, kun je flink gaan opschalen om hier zelfs 100.000 euro van te maken

Opschalen en uitbreiden kan simpelweg doen door meer affiliate producten te gaan promoten, en dus meer websites en funnels op te zetten.

Bovendien kun je taken gaan uitbesteden, zodat jij alleen nog maar dingen hoeft te doen die je leuk vindt. Tevens kan je hierdoor nog sneller x10 gaan.

Begin vandaag van 1000 euro 10000 te maken!

Je hebt nu gelezen hoe je van 1000 euro 10000 kunt maken, namelijk met affiliate marketing.

De persoon die mij heeft geïntroduceerd aan dit verdienmodel, Jacko Meijaard, wilt jou ook graag introduceren aan dit bijzondere verdienmodel.

In de videotraining “de Affiliate Marketing Revolutie” van Jacko leer je hoe je vandaag nog je eerste passieve inkomsten kunt verdienen.

Je leert dus exact hoe je winstgevende websites, advertenties, social media kanalen en nog veel meer opzet!

Klik op de onderstaande button om je direct aan te melden:

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij geld verdienen op internet dankzij de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is één van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen!

Ja! Ik wil geld verdienen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *