Slimme manieren om geld te verdienen

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
slimme manieren om geld te verdienen

Dus jij bent op zoek naar slimme manieren om geld te verdienenSlim geld verdienen kan op meerdere manieren. Misschien heb je momenteel een baan en heb je meer geld nodig. Het is dan beter om slimmer te gaan werken in plaats van harder en meer te gaan werken.

Als je nu zelfs helemaal geen inkomsten hebt, kun je alsnog beginnen met een aantal slimme manieren om geld te verdienen. Op deze pagina ga ik dan ook toelichten met welke verdien methodes iedereen op een slimme manier geld kan gaan verdienen.

Waarom slimme manieren om geld te verdienen?

Het is als eerste even goed om te weten waarom je eigenlijk met slimme verdien methodes aan de slag zou moeten gaan.

Het tegenovergestelde van slim geld verdienen is werken bij een werkgever. Tegenwoordig zijn er namelijk zoveel meer slimmere kansen die je kunt pakken.

Door een slaaf te worden van je werkgever of eigen bedrijf, krijg je geld uitbetaald per uur. Bij ziekte of vakantie krijg je in de meeste gevallen geen geld betaald.

Werken voor anderen, ‘uurtje factuurtje’ of een verkeerd businessmodel kiezen is niet slim.

Slim geld verdienen betekent voor mij het creëren van een (semi-)passieve inkomstenbron. Een passief inkomen is een inkomen waar jij eenmalig iets voor hoeft te doen, en vervolgens elke maand geld oplevert.

Nieuwe kansen dankzij het internet

Slimme manieren om geld te verdienen zijn dus methodes waarbij je inkomen gelijk blijft of groter wordt, terwijl je zelf weinig tijd en moeite hoeft te investeren.

Maar wat zijn slimme manieren om geld te verdienen? Manieren voor inkomsten op internet!

Door het internet in te zetten kun je slim geld verdienen. Jij hoeft namelijk eenmalig iets op het internet te plaatsen waarna het dag en nacht wordt bezocht door internet gebruikers. Voor deze eenmalige projecten kun je vervolgens inkomsten blijven verdienen.

Er zijn veel verdien methodes en platformen op het internet die je kunt gaan inzetten om geld te verdienen, denk bijvoorbeeld aan websites, webshops en social media kanalen.

Na het uitkiezen en opzetten van een eigen platform kun je hier een methode op toepassen zodat je geld verdient met de bezoekers van je platform. Ik vertel je zo meer over de goede platformen en verdienmodellen.

Het behalen van succes

De methodes die ik ga toelichten zijn slimme manieren om geld te verdienen. Je moet echter niet denken dat je morgen al duizenden euro’s op je bankrekening gestort krijgt.

Zonder hulp duurde het mijzelf een maand om mijn eerste commissies te verdienen. Toen ik nog bij Albert Heijn als vakkenvuller werkte, had ik meer geld verdiend in een maand.

Als ik echter niet voor mezelf durfde te werken en bij AH bleef werken had ik nu nog steeds iets van 2000,- euro per maand verdient. Nu verdien ik veel meer geld dankzij het internet.

Ik wist dat als ik 1x 27 euro passief kon verdienen, kon het ook 10x, 100x of zelfs duizenden keren. Ik zou hier miljoenen euro’s mee kunnen verdienen. 

De eerste verkoop laat zien dat het mogelijk is.

Je dient dus ergens een begin te maken, en niet te snel de handdoek in de ring te gooien. Waar 99% van de mensen stopt, moet jij durven doorzetten.

De slimme manieren om veel geld te verdienen

Op het internet zijn natuurlijk genoeg verdien methodes te vinden waarmee je veel geld kunt verdienen. Er zijn echter maar enkele slimme methodes.

Ik ga je vertellen over de volgende slimme methodes om geld te verdienen:

  1. Slim verdienen met handel
  2. Slim verdienen met Bol.com
  3. Slim verdienen met dropshipping
  4. Slim verdienen met affiliate marketing

Lees verder om meer te weten te komen over de manieren en zelf te beginnen.

Manier #1: Slim handelen op Marktplaats

De eerste slimme manier om geld te verdienen is door producten te gaan verhandelen op advertentiesites zoals Marktplaats. 

Je kunt slim inspelen op de vraag en aanbod op Marktplaats door goedkope producten in te kopen. Veel mensen zetten namelijk van alles te koop voor een veel te lage prijs.

Het is dus de bedoeling om een markt te vinden waar veel producten worden verkocht. Zelf heb ik ook een tijdje gehandeld in producten, en weet daarom dat verzamelproducten het goed doen.

De ingekochte producten zet je simpelweg opnieuw te koop op bijvoorbeeld Marktplaats, Facebook Marketplace en andere handelssites. Natuurlijk vraag je een hogere prijs dan de inkoopprijs van het product. Zo verdien je geld met een slim handeltje.

Manier #2: Slim verdienen met Dropshipping

Een andere slimme manier om makkelijk geld te verdienen is het dropshippen van producten. Simpelweg ga je producten verkopen alvorens deze in te kopen. Pas wanneer je een product verkoopt, betaal je de leverancier een afgesproken bedrag.

Het slimme van dropshipping is dat je de producten verkoopt zonder voorraadrisico. Daarnaast regelt de leverancier veel zaken, zoals de klantensupport en de verzending van producten.

Het is vrij makkelijk om te beginnen, en dus erg geschikt voor mensen die betrekkelijk nieuw zijn met online geld verdienen. Je hoeft niet veel opstartkosten te hebben en ook geen opslagruimte te hebben.

Een dropshipping leverancier kun je vinden via AliExpress, maar je kunt ook een deal sluiten met een Nederlandse leverancier (deze verzendt de producten sneller). Zoek een leverancier met unieke producten en hoge marges. Zo kun jij je makkelijk onderscheiden van concurrerende webshops.

Manier #3: Slim inspelen op het platform Bol.com

Om ingekochte producten uit bijvoorbeeld China (van AliExpress) met veel winst te verkopen, hoef je niet per se een webshop te maken. Je kunt namelijk ook gewoon slim zijn en gebruik maken van het bestaande platform Bol.com

Op Bol.com zijn maandelijks zo’n 10 miljoen mensen actief. Het is dus een heel geschikt platform om je goedkope ingekochte producten voor een hogere prijs te verkopen. Voordelen van deze manier zijn dat je bijvoorbeeld zelf geen klanten hoeft aan te trekken met advertenties of dergelijke, en geen eigen webshop hoef te maken.

Je kan het nog slimmer aanpakken door producten vanuit China regelrecht op te sturen naar een warenhuis van Bol.com. Na het aanbieden van je listing, regelen zij het verkopen, de klantensupport, de verzending en natuurlijk de opslag van je producten. Zo makkelijk is geld verdienen met Bol.com.

Je kunt van alles te koop aanbieden op Bol.com. Winstgevende producten kun je makkelijk vinden door te kijken naar webshops in Amerika en de goedlopende producten ervan. Kijk ook goed naar het huidige aanbod en de concurrentie op Bol.com.

Manier #4: Slim verdienen met affiliate marketing

We zijn al aangekomen bij de laatste, maar ook de slimste manier om geld te verdienen. Ik raad je namelijk sterk aan om met affiliate marketing aan de slag te gaan.

Simpelweg houdt affiliate marketing in dat je andermans producten en/of diensten gaat promoten in ruil voor een deel van de winst.

Ook hier geldt dat je geen eigen producten hoeft te hebben of te maken. Echter hoef je ook zelfs geen producten in te kopen of achteraf te betalen. Je promoot namelijk producten digitaal met je affiliate linkje, en krijgt betaald voor elke verkoop die je realiseert.

Producten kun je op allerlei online platformen gaan promoten. Het kan slim zijn blogs, websites, Facebook, Instagram, advertenties, emailmarketing en YouTube in te zetten. Je hoeft enkel een linkje te plaatsen naar het product dat je promoot, waarna je geld verdient per verkoop.

De keuze aan producten en diensten om te promoten is onbeperkt. Letterlijk alles wat je kunt bedenken valt wel te promoten. Kies echter een product dat je zelf ook leuk vindt om te promoten. Zo kun je er meer over vertellen en vind je het leuker om er mee bezig te blijven.

Slimme manieren om geld te verdienen: recap en nu beginnen

Je hebt nu gelezen over enkele slimme manieren om veel geld te verdienen.

Ik kan goed begrijpen dat je nu zo snel mogelijk wilt beginnen met het slimste verdienmodel, namelijk affiliate marketing.

De affiliate marketing expert Jacko Meijaard heeft een eigen videotraining opgezet die ik je aanraad. Je leert namelijk exact hoe je affiliate marketing slim kunt toepassen op platformen om een hoog inkomen te creëren.

Klik op de onderstaande knop om direct de eerste video te bekijken en zelf veel geld te verdienen:

Afsluiter

Ben jij al begonnen met één of meer van deze slimme manieren om geld te verdienen? Heb jij nog andere manieren om slim geld te verdienen die je met mij en andere bezoekers wilt delen? 

Of wil je juist vragen stellen over de hiervoor besproken manieren?

Laat dan even hieronder een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *