Waar verdien je het meeste geld mee?

Gemiddelde leestijd: 6 minuten
waar verdien je het meeste geld mee

Als je veel geld wilt gaan verdienen, heb je best wat mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een standaard baan, een bijbaantje, of een online verdienmodel zoals dropshipping of affiliate marketing. Maar waar verdien je het meeste geld mee? Ik ga je op deze pagina globaal vertellen hoeveel je verdient per mogelijkheid. Zo kun jij een goede beslissing maken en toewerken naar waar je het meeste geld mee verdient.

Veel mensen denken dat je alleen rijk kunt worden met een hoogopgeleide baan. Echter hebben de meeste miljonairs niet eens een diploma en zijn niet werkzaam voor een baas.

Natuurlijk zal je in de meeste gevallen meer geld verdienen met een hogere opleiding, maar om echt veel geld te verdienen maakt het niet uit of je een laag niveau hebt.

Waar verdien je het meeste geld mee als baan?

Waar verdien je het meeste geld mee als baan? Kun je überhaupt veel geld verdienen met een normale baan?

Natuurlijk zijn er baantjes waarmee je een redelijk hoog inkomen kunt verdienen. Na jarenlang bij een bedrijf te werken kun je jezelf namelijk omhoog werken.

Voorbeelden van beroepen waar je het meeste geld mee verdient:

 • Medisch specialist (60,- euro per uur)
 • Piloot (53,- euro per uur)
 • Advocaat (50,- euro per uur)
 • Technisch tekenaar (48,- euro per uur)
 • Bedrijfseconoom (35,- euro per uur)

Bekijk de onderstaande video over de top 10 best betaalde banen:

Met een normale baan kun je dus hooguit iets van 10,000,- euro per maand verdienen.

Waar verdien je het meeste geld mee als bijbaan?

Het lijkt bijna een sport onder de jongeren om naar bijbaantjes te zoeken die het meeste geld opleveren. Er zijn dan ook meerdere bijbaantjes waarmee je misschien wel meer kunt verdienen als dat je dacht.

Zowel jongeren als ouderen kunnen een bijbaantje nemen.

Voorbeelden van bijbaantjes waar je het meeste geld mee kunt verdienen:

 • Verkopen op straat (25,- euro per uur)
 • Deliveroo of UberEATS bezorger (25,- euro per uur)
 • Mc Donalds (13,- euro per uur)
 • Kranten bezorgen (30,- euro per uur)
 • Hiker (10,- euro per uur)

Let wel op dat de meeste bijbaantjes gepaard gaan met enorm hard werken voor veel te weinig geld. Ik zal je dan ook niet aanraden om bijvoorbeeld in de horeca als afwasser te gaan werken.

Lees verder op de pagina ‘veel geld verdienen bijbaan‘ als je hier meer informatie over wilt.

Waarmee verdien je het meeste geld online?

Naast het nemen van een baan of bijbaantje kun je er ook voor kiezen om online te gaan werken. Online kun je namelijk veel meer geld verdienen dan hiervoor besproken.

Het voordeel van online geld verdienen is dat er in de meeste gevallen een stuk meer mogelijk is. Ik zal je wat voorbeelden geven:

 • Om te starten met een online verdienmodel heb je geen diploma nodig
 • Je hebt ook geen werkervaring nodig
 • Je hoeft geen stage te lopen voordat je wordt aangenomen
 • Je hoeft niet te solliciteren, en kunt direct beginnen met geld verdienen
 • Je hebt geen vaste werktijden, en dus alle vrijheid

Er zijn verschillende online verdienmodellen waarmee je veel meer geld kunt verdienen dan een normale baan. Denk aan verdien methodes, zoals: affiliate marketing, dropshipping, verkopen op Bol.com, aandelen handel, inspelen op de Bitcoin koers. Hiermee kun je oneindig veel geld verdienen. Het zijn namelijk zeer schaalbare methodes en levert geen uren in voor geld.

Pak jij deze kans om zelf veel geld te verdienen?

Het feit dat je op deze pagina ‘waar verdien je het meeste geld mee’ terecht bent gekomen, geeft aan dat jij veel geld wilt verdienen.

Ik raad je dan ook aan om te starten met affiliate marketing. In mijn ogen kun je hier het meeste geld mee verdienen, op de makkelijkste manier.

De affiliate marketing expect Jacko Meijaard verdient zo’n 100,000,- euro per maand dankzij het internet. Hij kan jou dus als geen ander helpen om een hoog inkomen te vergaren. 

Via de ‘ultieme methode‘ pagina kun je gratis meer ontdekken over dit bijzondere verdienmodel en zelf beginnen geld te verdienen.

Pak je kans!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *