Manieren om online geld te verdienen

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
manieren om online geld te verdienen

Als je op zoek gaat naar manieren om online geld te verdienen kom je de gekste dingen tegen. Het internet staat dan ook vol met manieren om online een inkomen te gaan verdienen.

Aangezien veel mensen niet goed weten wat nou de beste verdien methodes zijn, heb ik besloten meer duidelijk te geven in dit blogbericht. Lees dus snel verder en ontdek de verschillende manieren om veel geld te verdienen online.

Waarom beginnen met manieren om online geld te verdienen?

Je bent op zoek gegaan naar manieren om online geld te verdienen. Dat kan verschillende redenen hebben. Misschien heb je momenteel helemaal geen inkomstenbron, of wil je gewoon meer geld gaan verdienen.

Online geld verdienen is in beide gevallen een goede optie. Je hebt namelijk geen bijzonderheden als een opleiding of werkervaring nodig om zelf een inkomen te vergaren online. 

Veel mensen beginnen nooit met een online verdienmodel, omdat zij betwijfelen of online geld verdienen betrouwbaar is. Dat kan ik ergens wel begrijpen. Er worden namelijk een hoop mensen opgelicht op het internet.

De manieren die ik ga bespreken om online geld te verdienen zijn echter zeker betrouwbaar. Ik ben zelf al jaren actief met online verdien methodes en spreek dus uit ervaring.

Welke manieren om online geld te verdienen zijn er?

Enkele jaren geleden begon ik met Thuis-Inkomsten.nl waarop ik 26 verschillende verdien methodes besprak. Op de pagina’s en blogs van Thuis-Inkomsten heb ik inmiddels al honderden manieren toegelicht om online geld te verdienen. 

Je kunt dus met allerlei betrouwbare manieren aan de gang gaan.

Het makkelijkste is om enquêtes in te vullen of jezelf aan te melden bij een spaarprogramma. Echter zijn dit manieren waarmee je slechts enkele tientjes per maand gaat verdienen.

Om het je makkelijker te maken vertel ik je over de (naar mijn mening) 5 beste manieren om online geld te verdienen. Je kunt ook alvast de onderstaande video bekijken om er meer over te weten te komen.

Lees hieronder verder om meer te lezen over de methodes en zelf te beginnen met online geld verdienen.

#1: Online geld verdienen met dropshipping

De eerste manier om online geld te verdienen is dropshipping. Bij dropshipping ben jij een tussenpersoon die producten verkoopt op jouw eigen webshop.

Je maakt vooraf afspraken met een groothandel of leverancier om de producten direct te versturen naar de eindklant. Jij hoeft dan dus zelf geen opslagplaats te regelen voor (rest)partijen.

Om online geld te verdienen met dropshipping is het dus de bedoeling een goede leverancier te vinden, een webshop op te zetten en veel klanten op je webshop te krijgen.

Klanten kun je bijvoorbeeld krijgen door te gaan adverteren op Facebook. Het enige wat je hoeft te doen is interesses instellen die relevant zijn aan je product. Adverteren is al mogelijk voor enkele euro’s per dag.

  • Voordeel: Je hoeft zelf geen voorraad aan te houden. Het risico is dus ontzettend laag om een eigen dropshipping business te starten.
  • Nadeel: Je hoeft zelf geen producten te versturen, maar omdat de klant zaken doet met jou, blijf jij verantwoordelijk voor het hele proces.

#2: Traden

De tweede manier om online geld te verdienen is traden in financiële markten. Traden houdt simpelweg in dat je inkoopt en verkoopt, met als doel zoveel mogelijk winst te maken.

Je kunt bijvoorbeeld gaan handelen in markten zoals: aandelen, grondstoffen, valuta en crypto. Koop in voor een lage prijs en verkoop (op het juiste moment) voor een hogere prijs.

Aangezien er continu schommelingen zijn in de markten kun je op korte termijn geld verdienen. Door vraag en aanbod in de markten worden de prijzen bepaald. 

Het verschil tussen traden en beleggen is dan ook dat traden veel sneller geld kan opleveren. Je kunt letterlijk binnen enkele seconden geld verdienen door in te kopen en te verkopen.

  • Voordeel: Dankzij hefboom effecten kun je ook met weinig opstartkosten relatief veel online geld verdienen met traden. 
  • Nadeel: De kans is groot dat je geld gaat verliezen als je weinig verstand hebt van daytraden. Het is daarom verstandig jezelf in te gaan lezen over traden in financiële markten.

#3: Social media marketing agency

Een andere goede winstgevende manier om online geld te verdienen is het opstarten van een social media marketing agency.

De bedoeling is dat je andere bedrijven gaat helpen bij het beheren van hun social media pagina’s. Ook kun je bedrijven helpen bij het runnen en/of opzetten van hun Facebook advertenties.

Je kunt winstgevend adverteren voor de bedrijven door een Facebook of Instagram campagne aan te maken gebaseerd op locaties, interesses en doelgroepen.

Ga simpelweg op zoek naar klanten door zoveel mogelijk bedrijven te banaderen. Als jij hun omzet kan laten stijgen met 2500,- euro zullen zij al gauw 1000,- euro betalen voor jouw werkzaamheden.

  • Voordeel: Je hebt 0,- euro opstartkosten nodig om te beginnen, omdat je andere bedrijven gaat helpen bij hun social media marketing.
  • Nadeel: Je moet zelf potentiële klanten gaan benaderen om daadwerkelijk veel online geld te verdienen met je SMMA business.

#4: Verkopen op Bol.com

Verkopen op Bol.com behoort tevens tussen de beste manieren om online geld te verdienen. Je kunt namelijk producten gaan verkopen op het grote, actuele platform Bol.com.

Op Bol.com zijn dagelijks miljoenen mensen actief waardoor het interessant kan zijn hiermee online geld te gaan verdienen. Je hoeft namelijk zelf geen klanten te zoeken voor je ingekochte producten.

Wat je gaat doen is goedkope producten inkopen uit bijvoorbeeld China en deze vervolgens voor meer geld te koop aanbieden op Bol.com.

Dankzij goed marktonderzoek kun je winstgevende producten vinden om te verkopen. Zoek ook naar unieke producten(bundels) op AliExpress om de huidige aanbieders op Bol.com overstijgen.

  • Voordeel: Je hoeft niks te doen met advertenties of SEO. Bol.com heeft namelijk al een enorm klantenbestand waar je gebruik van kunt maken.
  • Nadeel: Gezien je producten verkoopt op Bol.com, help jij Bol.com groeien. Je bouwt dus geen eigen merk en eigen klantenbestand op.

#5: Online geld verdienen met Affiliate marketing

De laatste manier om online geld te verdienen is affiliate marketing. Van de besproken manieren op deze pagina is affiliate marketing het meest laagdrempelig.

Affiliate marketing houdt in dat je producten en/of diensten van anderen gaat promoten in ruil voor een deel van de winst. Je krijgt dus geld betaald voor elke succesvolle verkoop die jij realiseert.

De producten kun je bijvoorbeeld gaan promoten op Instagram, Facebook, Twitter en YouTube. Ook kun je een eigen website gaan opzetten om gratis bezoekers via Google te krijgen. In de artikelen op je site kun je dan de producten promoten.

Het bedrijf achter een affiliate product kan zien dat jij verantwoordelijk bent voor de verkoop, omdat je promoot met een uniek affiliate linkje. De commissie per verkoop verschilt van 10-50% van de verkoopprijs.

  • Voordeel: Je hoeft zelf geen producten te hebben of te maken en aan klantensupport te doen. Zo kun je allerlei producten promoten, en dus een business opzetten in een markt die jij zelf leuk vindt.
  • Nadeel: Je promoot andermans producten, en bent dus deels afhankelijk. Als een producteigenaar besluit de affiliate campagne te stoppen, is er een kans dat er geen goede producten meer zijn om te promoten.

Geef niet op en schaal op!

Het belangrijkst dat ik kan meegeven bij deze manieren om online geld te verdienen is dat je 1 methode uitkiest, hiermee begint en vervolgens hiermee door blijft gaan.

Er zijn heel veel mensen die beginnen met online geld verdienen. Echter wordt hiervan een enorm klein percentage werkelijk succesvol.

De meeste mensen geven dan ook al op na enkele dagen. Besef goed dat de meeste methodes en processen nou eenmaal wat tijd nodig hebben om het winstgevend te maken.

Als je business eenmaal loopt, kun je de processen gaan automatiseren, opschalen en uitbesteden om nog meer online geld te verdienen en zelf minder te werken. Dit geldt voor alle bovenstaande manieren.

Manieren om online geld te verdienen: recap en zelf starten

Je hebt nu meer gelezen over 5 verschillende manieren om online geld te verdienen.

Als je het mij vraagt, zal ik je aanraden te beginnen met affiliate marketing. Simpelweg is dit de meest laagdrempelige manier om te beginnen met online geld verdienen.

Daarnaast kun je als affiliate super veel geld verdienen en liggen de kansen om veel geld te verdienen voor het oprapen. Je moet alleen wel even de moeite nemen om ze op te rapen ;-).

Druk op de onderstaande groene knop om de video over affiliate marketing te bekijken en zelf te beginnen met het opbouwen van hoge passieve online inkomsten.

Ps. Ontdek hier de beste manier om online geld te verdienen. Laat hieronder ook even een reactie achter als je zelf nog goede manieren kent om online geld te verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *