1 dag per week bijverdienen

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
1 dag per week bijverdienen

1 dag per week bijverdienen? Aangezien je slechts 1 dag per week wilt bijverdienen, heb je het waarschijnlijk al best druk. Misschien heb je zelfs al een fulltime baan of studeer je nog. Het kan dan alsnog lekker zijn om wat extra’s te verdienen.

Wanneer mensen op internet gaan zoeken naar manieren om geld bij te verdienen, komen ze op websites terecht waar ze de mogelijkheid krijgen enquêtes in te vullen en te chatten voor geld. Ik wil je echter vertellen over een methode die lucratiever is om 1 dag per week te verdienen. Je hoeft namelijk vrij weinig tijd te besteden om hiermee hoge inkomsten te creëren.

Ik ga je dan ook vertellen over een methode waarmee je al vanaf 1 dag per week aan de slag kunt gaan. Wanneer je enkele uurtjes per week vrij hebt, is dat dus al genoeg om te beginnen met deze eenvoudige methode en op korte termijn 1000,- euro per week extra te verdienen.

Doe dit niet als je 1 dag per week wilt bijverdienen!

Het is mooi dat je op mijn website bent belandt. Anderen die 1 dag per week willen bijverdienen, zoeken namelijk een simpel bijbaantje en gaan nooit aan de slag met mijn online verdienmodel.

Er zijn uiteraard naast jou nog veel meer mensen op zoek naar bijbaantjes. Echter zullen de meeste beschikbare bijbaantjes veel tijd in beslag nemen en vrij weinig geld opleveren.

Het is zonde van je kostbare tijd om veel meer te gaan werken dan je nu al doet. Ik kan me voorstellen dat 40 uur per week werken en een extra bijbaan veel stress veroorzaakt

Bovendien kun je niks doen met het verdiende geld als je altijd maar aan het werk bent. Ik raad je dan ook aan om verder te lezen en te beginnen met mijn veel betere methode.


Andere bezoekers vonden deze artikelen ook interessant: 


Waarom kan bijverdienen veel geld opleveren?

Ok, je wilt weten hoe je 1 dag per week kunt bijverdienen en wilt geen standaard bijbaantje bij AH.

Ik ben al jaren bezig met het maken en onderhouden van websites. Hierdoor kan ik gewoon geld verdienen vanuit mijn slaapkamer, op vakantie of terwijl ik aan het sporten ben.

De inkomsten op het internet lopen namelijk altijd door. Dat maakt het ook zo’n ideaal verdienmodel voor extra inkomsten: er kunnen altijd bezoekers op je website terecht komen via zoekopdrachten in Google.

Er bestaan geen openingstijden voor websites en je kunt zelf bepalen wanneer je aan je business werkt. Zolang je een PC hebt en verbonden bent met internet kun je een eigen website opzetten en dag en nacht geld blijven verdienen.

De vrijheid die dit met zich mee brengt, betekent dat jij alles kunt gaan doen wat je wilt. Er is namelijk geen manager die om je heen hangt, je hoeft niemand verantwoording af te leggen en kunt hoge passieve inkomsten verdienen.

Het lukte mij een inkomen te realiseren van ongeveer 1000,- euro per week in enkele maanden. Je snapt wel dat ik direct gesent met mijn ‘parrtime job’ bij AH en nu mijn volledige inkomen haal uit websites.

Hoe kun je dan beginnen met 1 dag per week bijverdienen?

Zoals ik je al vertelde is de methode om geld te verdienen op het internet vrij eenvoudig.

Je kunt namelijk 1 dag per week bijverdienen door te beginnen met affiliate marketing.

Kort gezegd ga je producten en/of diensten van anderen promoten in ruil voor een percentage van de verkoopprijs. Het promoten kun je bijvoorbeeld via websites en sociale media doen. Denk aan producten zoals e-books, trainingen, tassen, televisies, iPhone’s, games en abonnementen om te promoten.

Letterlijk alles wat je maar kunt bedenken, kun je gaan promoten als affiliate. Zo kun je dus ook nog eens bijverdienen met de dingen, interesses en hobby’s die je echt leuk vindt.

Je wordt dus een promoter van een product. Dat betekent ook dat je geen eigen producten hoeft te hebben of te maken. Ook hoef je niks aan klantensupport te doen. Alles wordt voor je gedaan: jij hoeft alleen maar producten te promoten en krijgt een mooie vergoeding per gerealiseerde verkoop.

Kort affiliate marketing stappenplan

Je kunt dit onderstaande stappenplan gebruiken als je 1 dag per wilt bijverdienen:

  1. Kies een affiliate product waarmee je geld wilt bijverdienen
  2. Maak een website aan met WordPress of Marketheme
  3. Schrijf artikelen en optimaliseer deze voor Google
  4. Promoot je affiliate product in de website artikelen
  5. Verdien dag en nacht geld met maar 1 dag per week ‘werk’

Moeilijker is het niet! Je moet echter wel de stap durven nemen om te beginnen en door te blijven gaan. Het kan namelijk enkele weken voordat Google je website begint te indexeren in de zoekopdrachten. Vanaf dat moment ga je dus ook pas bezoekers op je website krijgen die op je affiliate links klikken en de affiliate producten kopen.

1 dag bijverdienen
Eenvoudig bijverdienen met een website en affiliate marketing

Een voorbeeld van een affiliate website ter verduidelijking

Gezien ik al jaren bezig ben als affiliate zijn de processen voor mij erg simpel. Echter kan ik begrijpen dat het voor jou nog niet helemaal duidelijk is, omdat je betrekkelijk nieuw bent.

Daarom wil ik je even een voorbeeld geven:

Stel dat je een website opzet over afvallen. Hierop kun je artikelen over afvallen gaan plaatsen. Personen gaan dan zoeken naar relevante termen in Google en komen zo op de artikelen van je website terecht.

Bezoekers lezen je artikel en klikken aan het einde van het artikel op je affiliate link. Deze linkt bijvoorbeeld naar een e-book met recepten of een videotraining over gezond afvallen.

Wanneer de bezoeker besluit een product te kopen binnen 100 dagen na het klikken op je link, ontvang jij de bijbehorende commissie. In het geval van een e-book over afvallen, is de commissie ongeveer 20 tot 50%. De klant betaald dus bijvoorbeeld 35,- euro voor een e-book waarover jij 17,50,- euro commissie krijgt.

De kopers betalen niks extra om via jouw affiliate link te kopen. Sterker nog: ze we weten niet eens dat jij de tussenpersoon was.

1 dag per week bijverdienen start vandaag

Je kunt jezelf nu allerlei excuses geven om niet met affiliate marketing te beginnen, maar het feit dat je nog steeds deze tekst aan het lezen bent, geeft aan dat je echt 1 dag per week wilt bijverdienen.

Het verdienmodel is de #1 methode voor mensen die willen bijverdienen.

Je hoeft namelijk weinig te doen en kunt veel geld bijverdienen. Misschien besluit je zelfs over een tijdje je werkgever te ontslaan en helemaal voor jezelf te gaan.

De affiliate marketing expert Jacko Meijaard kan jou als geen ander helpen bij het opzetten van een winstgevende affiliate website.

Door op de onderstaande knop te drukken kom je van A tot Z te weten hoe je zelf start met affiliate marketing. Je kunt dan dus eindelijk beginnen met een goede manier voor 1 dag per week bijverdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *