Werk voor een paar uur per week

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
werk voor een paar uur per week

Waarschijnlijk ben je op zoek naar werk voor een paar uur per week. Je bent tenslotte op deze relevante pagina terecht gekomen.

Als je gaat zoeken in Google naar “werk voor een paar uur per week” zie je vooral vacatures als schoonmaakmedewerker, vulploegmedewerker, receptionist en oppasser. Bij dergelijke bijbaantjes moet je minimaal 4 uur per week beschikbaar zijn.

Gelukkig zijn er meer mogelijkheden dan alleen bijbaantjes om enkele uurtjes per week te werken. Methodes die ik hier met je bespreek, kom je dan ook niet snel tegen.

Waarom werken voor een paar uur per week?

Wellicht heb je al een baan, ben je nog student, heb je geld nodig of heb je gewoon elke week wat tijd over om een paar uurtjes extra te werken. 

Het is in sommige situaties fijn om meer te werken en dus meer geld te verdienen. Als je echter momenteel al 40 uur per week werkt, raad ik je aan niet veel meer uren te gaan werken.

Slim werken is namelijk een stuk lucratiever dan hard of veel werken. In de overige uurtjes kun je een mooi extra vast inkomen opbouwen, waar je in de toekomst zelfs helemaal van kunt leven.

Jij wilt weten waar en hoe je een paar uurtjes per week extra kunt werken. Ik zal je dan ook niet langer laten wachten en je vertellen over enkele manieren om een paar uur per week te werken.

Online werken en zelf je werktijden indelen

Als je online gaat zoeken naar werk voor een paar uur per week, kom je ineens veel meer mogelijkheden tegen dan alleen vacatures van simpele (bij)baantjes.

Het voordeel van dergelijke online verdien mogelijkheden is dat je zelf mag bepalen hoeveel uur je per week gaat werken. Online hoef je namelijk geen contract te tekenen voor een bepaald aantal uren per week.

Maak je ook geen zorgen of jij wel wordt aangenomen. Op het internet kan iedereen namelijk geld verdienen. Je hebt geen diploma/vooropleiding/werkervaring nodig om te beginnen met online werken.

Dat vind ik ook zo mooi aan online geld verdienen: iedereen heeft dezelfde mogelijkheden om geld te verdienen. De vraag is echter wie de kansen pakt en er daadwerkelijk geld mee gaat verdienen.

Voorbeelden van werk voor een paar uur per week

Online kun je letterlijk duizenden mogelijkheden vinden van werk waarmee je slechts enkele uurtjes per week hoeft bezig te zijn. Sterker nog: je mag ook 0 uur per week werken.

Ik snap dat je geen zin hebt om zelf te gaan zoeken naar de beste online methodes. Daarom wil ik je een aantal goede voorbeelden geven van werk voor een paar uur per week. Daarna vertel ik je ook kort over de methode die ik zelf gebruik. Dankzij dit werk hoef ik nog maar enkele uurtjes per week te werken.

Dit zijn enkele mogelijkheden van legaal werk op internet voor een paar uur per week:

  • Teksten schrijven: Online zijn er genoeg platformen te vinden, zoals textbroker.nl waar je teksten kunt schrijven in ruil voor loon. Het fijne is dat je zelf mag bepalen waarover je schrijft. Je kunt dus kiezen alleen over de onderwerpen te schrijven die je zelf leuk vindt.
  • Teksten vertalen: Fiverr en Upwork zijn voorbeelden van platformen waar je opdrachten kunt vinden om bestaande teksten te vertalen in ruil voor geld. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je de betreffende taal goed beheerst. Denk aan web artikelen, emails en promotieteksten die vertaald moeten worden.
  • Help desk agent: Als help desk agent ga je klanten helpen via de telefoon. Dit werk kun je gewoon vanuit huis doen. Je hoeft namelijk alleen via de telefoon te werken voor een paar uur per week. 
  • Klantenservice medewerker: Als klantenservice medewerker is het jouw taak om klanten tevreden te houden en klanten te helpen bij vragen. Bij dit werk ga je de klanten ook per telefoon benaderen.
  • Sociale media marketing: Social media wordt steeds populairder. Er zijn veel mensen om te bereiken via social media waar bedrijven producten aan kunnen verkopen. Jij kunt hier op inspelen door de sociale media en marketing van een bedrijf te runnen voor een paar uur per week.

Dit is veel beter werk voor enkele uurtjes per week

De hiervoor besproken opdrachten zijn voorbeelden van freelance werk. Simpelweg ruil je uren in voor geld en krijgt alleen betaald als je die uren maakt. Zelf ben ik geen fan van ‘uurtje factuurtje’. Vandaar vertel ik je nog even kort over een andere, betere methode.

Sinds enkele jaren hoef ik nog maar een paar uurtjes per week te werken. Dit is mogelijk geworden door het passieve verdienmodel: affiliate marketing.

Als affiliate marketeer promoot je producten van anderen in ruil voor een deel van de winst. Voor elke verkoop die je realiseert, ontvang je dus een bepaalde commissie.

Je hoeft dus geen eigen producten te hebben, geen voorraad aan te houden, geen producten naar het postkantoor te brengen en ook geen klantensupport te doen. Het enige wat jouw werk is, is het doorsturen van bezoekers naar de webshop of verkooppagina van iemand anders.

Volledige vrijheid om een paar uurtjes te werken

Het promoten van de producten kun je online gaan doen, en dus gewoon vanuit huis. Er zijn veel kanalen om producten op aan te prijzen, zoals websites, blogs, YouTube video’s, Instagram, Facebook, webinars en nog veel meer.

Het mooie van deze platformen is dat je op gratis wijze bezoekers krijgt, en dus geïnteresseerden voor de producten die je promoot.

Dit is een ideaal verdienmodel voor mensen die passieve inkomsten willen genereren door maar een paar uurtjes per week te werken.

Je gaat namelijk toewerken naar een online business die een stabiel X/K per maand bedrag oplevert. Het is natuurlijk logisch dat je meer en sneller geld gaat verdienen als je er meer uur per week mee bezig gaat zijn. 

Zelf beginnen met werken

Jacko Meijaard behaalt enorme successen met affiliate marketing en wilt jou ook graag helpen om je eigen affiliate business op te bouwen.

Via de onderstaande tekstlink kun je meer informatie krijgen over Jacko Meijaard en eventueel voor een paar tientjes van A tot Z leren een winstgevende business op te zetten.

Je ziet zijn beeldscherm en kunt alles precies nadoen.

Klik hier om zelf minimaal 250,- euro per dag te gaan verdienen >>

Succes!

PS: Heb je nog vragen over werk voor een paar uur per week of over affiliate marketing, laat het dan zeker even weten in de reacties hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *