Leuke manieren om geld te verdienen

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
leuke manieren om geld te verdienen

Er zijn veel leuke manieren om geld te verdienen. Je moet de manieren wel onder de knie krijgen, voordat je er een leuk, hoog inkomen mee kunt verdienen.

De meeste mensen starten met een verkeerde methode, of stoppen al na enkele dagen. Zij weten simpelweg niet goed hoe je daadwerkelijk veel geld kunt verdienen met een aantal leuke manieren. In deze blog ga ik dan ook toelichten hoe je geld kunt verdienen met wat je leuk vindt.

Wat zijn leuke manieren om geld te verdienen?

Op het internet kun je genoeg manieren vinden om op een leuke manier geld te gaan verdienen. 

Om het je makkelijker te maken zal ik enkele voorbeelden geven van leuke manieren om geld te verdienen. Ook vertel ik over de beste en leukste manier die ik je aanraad.

Maar wanneer is een online verdien methode dan leuk om mee te beginnen? In mijn ogen zijn leuke manieren om geld te verdienen:

  • Manieren om geld te verdienen waarbij je zelf mag bepalen hoeveel en waar je werkt.
  • Manieren waarbij je inkomsten stijgen zonder hier veel voor moeite voor hoeven doen.
  • Manieren om geld te verdienen waarbij je met dingen bezig bent die je leuk vindt, zoals je hobby’s en/of interesses.

Lees snel verder als je de methodes wil ontdekken en op leuke manieren geld wil gaan verdienen.

Voorbeelden van een aantal leuke manieren

Hieronder geef ik je enkele voorbeelden van leuke manieren, daarna zal ik je ook over de beste en leukste verdienmethode vertellen.

Voorbeeld #1: Eigen diensten aanbieden

Het kan leuk zijn om je eigen diensten aan te bieden. Bedenk wat jouw kwaliteiten zijn, wat je leuk vindt om te doen en hoe je andere mensen hiermee kunt helpen.

Je zou bijvoorbeeld kunnen klussen, tuinieren, een service leveren, een advies geven of marketingmaterialen maken. Je kunt eigenlijk allerlei soorten diensten aanbieden.

Het voordeel van eigen diensten aanbieden is dat je geld verdient terwijl je met dingen bezig bent die je leuk vindt. Je bent immers goed in het uitvoeren van de diensten die je aanbiedt.

Om geld te verdienen op deze manier dien je zelf klanten te gaan vinden. Zorg dus voor een goed bedrijfsprofiel, met bijvoorbeeld recensies van vorige klanten. Zo weten de bezoekers waarvoor ze bij jou terecht kunnen. Via Marktplaats en Facebook kun je diensten aanbieden en klanten scoren.

Voorbeeld #2: Eigen producten aanbieden

Misschien maak je graag kunstwerken of andere leuke dingen. Producten die je maakt in de tijd dat je bezig met je hobby, kun je gaan verkopen voor geld.

De producten die je hebt gemaakt, kun je bijvoorbeeld te koop aanbieden op Marktplaats en Facebook Marketplace. 

Tegenwoordig heb je geen groot pand of webshop meer nodig om je eigen producten te gaan verkopen. Er zijn veel meer mensen actief op andere plaatsen op het internet, waar je de spullen goed kunt aanbieden.

Kijk ook eens rond in je garage, de kelder en op zolder of je nog spullen hebt liggen om te verkopen. Misschien vind je zo een winstgevende markt, en kun je beginnen met handelen. Handel is een leuke manier en kan ontzettend veel geld opleveren.

Wat ik een leuke manier vind om veel geld te verdienen

In de afgelopen jaren heb ik meerdere verdien methodes uitgeprobeerd. Hierdoor ben ik tot de conclusie gekomen dat affiliate marketing het leukste verdienmodel is.

Als jij nog op zoek bent naar leuke manieren om geld te verdienen, raad ik je zeker aan jezelf te verdiepen in affiliate marketing. Dit is naar mijn mening de leukste manier.

Affiliate marketeers promoten producten en/of diensten van anderen in ruil voor een deel van de winst. Het is voor iedereen mogelijk hiermee te beginnen.

Je hebt geen diploma, vooropleiding of opstartkosten nodig om hoge passieve inkomsten te verdienen op deze manier.

Het enige wat je hoeft te doen is jezelf gratis registeren als affiliate bij een affiliate netwerk. Vervolgens vind je een affiliate linkje bij ieder product. Het linkje kun je promoten op Instagram, YouTube, Facebook, Twitter, websites, blogs, emails, WhatsApp etc. Vervolgens verdien je geld voor elke gerealiseerde verkoop via jouw link.

Waarom is affiliate marketing de leukste manier om geld te verdienen?

Het mooie van affiliate marketing is dat het voor iedereen toegankelijk is. Je krijgt namelijk alle vrijheid om te bepalen welke producten of diensten je wilt promoten en op welke platformen je deze wilt gaan promoten.

Zo kun je altijd producten uitkiezen waarmee je zelf affiniteit hebt. Het voordeel hiervan is dat je meer over het product kunt vertellen. Je bent namelijk bezig met dingen die je leuk vindt wanneer je content gaat maken om producten te promoten.

Bekijk eens de onderstaande tabel om te zien dat je daadwerkelijk geld kunt verdienen op leuke manieren:

MarktContent voorbeelden voor socials en/of website
Gezondheid10 Tips om snel af te vallen. Schema om spiermassa te kweken.
HobbyLeer gitaar spelen in 5 stappen. Video leren breien en haken.
Geld verdienen5 Manieren om geld te verdienen op het internet. Leer geld verdienen met dropshipping
EducatieVind je ideale baan. Leer Engels spreken.
BusinessLeer winstgevend beleggen en investeren.
MarketingLeer hoog scoren in Google. Leer hoe je social media kunt inzetten voor een hogere omzet.
GelukGenieten van het leven. Stress en angst verminderen.
RelatieVind je ideale man of vrouw. Je ex terug winnen.
EntertainmentBekijk video-on-demand, Disnesy+ en Videoland.
ReizenRondreizen en geld verdienen. Reizen naar Amerika. Backpacken in Azië.

Toelichting: Bij elk stuk content zet je een link naar je affiliate product, zodat je geld verdient op een leuke manier.

Er zijn natuurlijk nog veel meer voorbeelden van markten, niches en content om succesvol affiliate producten te gaan promoten. Kijk eens rond op affiliate netwerken en programma’s om geschikte producten te vinden.

Kies één van de leuke manieren en begin zelf met geld verdienen

Je weet nu wat leuke manieren zijn om geld te verdienen.

Naar mijn mening kun je het beste beginnen met affiliate marketing. Hiermee kun je op een aantal hele leuke manieren aardig wat geld verdienen met de dingen die je leuk vindt.

Als je het wat lijkt om te beginnen met affiliate marketing, raad ik je aan de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Mejaard te bekijken. In zijn gratis video vertelt Jacko hoe je veel geld kunt verdienen.

Klik op de onderstaande knop om zelf te beginnen met geld verdienen op een leuke manier:

Ps. Ken jij nog andere leuke manieren om geld te verdienen? Laat dan hieronder een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *