Miljonair worden met een gewone baan

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
miljonair worden met een gewone baan

Miljonair worden met een gewone baan? In de meeste gevallen lukt het niet. Aangezien jij op mijn blog bent belandt, is de kans groot dat je zoekt naar gewone banen waarmee je miljonair kunt worden.

Misschien denk je er aan om advocaat of piloot te worden. Geloof me, het gaat lang duren voordat je miljonair wordt met een gewone loon. Het lijkt me immers dat je niet op een houtje wilt gaan bijten.

Er zijn gelukkig veel betere manieren dan een gewone baan om miljonair te worden. In deze blog vertel ik je er meer over. 

Wie ben ik, en waarom vertel ik je dit?

Ik ben de eigenaar van Thuis-Inkomsten.nl, 21 jaar oud en verdien mijn volledige salaris op het internet. Hoe ik dat precies doe, vertel ik je zo.

Enkele jaren geleden werkte ik nog bij Albert Heijn. Ook studeerde ik Commerciële Economie aan de Hogeschool Utrecht met als doel een gewone baan te vinden.

Twee dagen na de lancering van mijn eerste online project, verdiende ik al wat ik in één maand bij AH zal verdienen. Uiteraard heb ik mijn baas ontslagen en afscheid genomen van het gewone uurloon.

Met een gewone baan verdien je simpelweg een afgesproken bedrag per uur. In principe kun je dus zelf uitrekenen hoelang het gaat duren om met een normale baan miljonair te worden. De meeste zullen dan echter tot de conclusie komen geen miljonair te worden door een paar honderd euro per maand te sparen.

Het internet kun je tegenwoordig goed inzetten om hoge, stijgende passieve inkomsten te verdienen. Mijn verdien methode is gewoon 100% legaal en levert meer geld op dan een gewone baan. 

Ik ben zelf nog geen miljonair. Echter liggen online de kansen voor op het oprapen waardoor ik op korte termijn miljonair ga worden. En dat is ook voor jou mogelijk, zonder een gewone, standaard 9 tot 5 baan te hoeven nemen.

Kun je miljonair worden met een gewone baan?

Je bent nu wel op deze pagina terecht gekomen. Waarschijnlijk heb je op Google gezocht naar “miljonair worden met een gewone baan” en ben je deze tekst gaan lezen.

Advocaten, artsen en CEO’s kunnen meer dan 10,000,- euro per maand verdienen. Met deze “gewone” baantjes zal je lang moeten sparen om 1 miljoen euro te verdienen.

Geloof me: je wilt niet zuinig moeten leven om miljonair te worden.

Al helemaal niet als je weet dat er veel betere manieren zijn om miljonair te worden, zelfs vanuit je slaapkamer!

Wanneer je miljonair probeert te worden met een gewone baan, loop je het risico lang te moeten sparen en uiteindelijk niet goed te kunnen genieten. Je wordt namelijk steeds ouder, waardoor je minder energie krijgt.

Rust en genieten van het leven is ook veel waard ;-). Veel meer dan een paar duizend euro die je verdient met een gewone baan – met een grote kans dat je het werk niet leuk vindt.

Miljonair worden zonder een gewone baan

Je kunt online dus een stuk sneller miljonair worden dan met een gewone baan.

Om zelf met mijn methode te beginnen, heb je alleen een laptop/pc met een internetverbinding nodig. 

De kans is groot dat je die wel hebt. Met deze benodigdheden heb je de mogelijkheid miljonair te worden en te werken waar en hoeveel je zelf wilt. Je hoeft geen verantwoording meer af te leggen aan de werkgever van je huidige baan en wordt eindelijk baas van je eigen leven

Het verdienmodel waarmee je miljonair kunt worden zonder een gewone baan is affiliate marketing.

Kort gezegd ga je andermans producten (zoals bijvoorbeeld telefoons, laptops, eboeks, cursussen etc.) promoten in ruil voor commissie. Je hoeft dus niet zelf te verkopen, geen eigen producten te hebben en geen klantensupport te doen. 

Vet toch?

Nog mooier is dat je geen budget nodig hebt. Ik zal je er iets meer over vertellen.

Korte uitleg van het verdienmodel

Het is dus de bedoeling dat je producten van anderen gaat promoten. Dit kan bijvoorbeeld via Instagram (advertenties) of een Facebook pagina. Ik raad je echter aan om een website aan te maken.

Stel dat je een website aanmaakt over spieren kweken. Op de website ga je oefeningen toelichten voor meer spieren. Ook promoot je een e-boek over bijvoorbeeld spieren kweken of droog trainen.

Vervolgens gaan mensen in Google zoeken naar relevante termen als “hoe krijg ik grotere biceps” of “snel spieren kweken”, en komen zo op je website terecht.

Wanneer een bezoeker op je affiliate link klikt en dan binnen 100 dagen het eboek koopt, ontvang jij zo’n 20-30 euro commissie.

Als je op deze manier 5 verkopen per dag realiseert, verdien je al gauw 100,- euro PASSIEF per dag. Er kunnen namelijk dag en nacht bezoekers op je website terecht komen.

Op naar miljonairschap zonder een normale baan

Na het opbouwen van 1 succesvolle site, is het een kwestie van opschalen.

Je kunt bijvoorbeeld 20 websites maken die ieder 1000,- euro per maand opleveren om 20000,- euro per maand te verdienen.

Je dient alleen even het ’trucje’ te leren. Daarna kun je nieuwe websites blijven maken.

Daarnaast kun je oneindig content blijven plaatsen op je websites, zodat je steeds meer gratis bezoekers via Google krijgt. Het is dus bijvoorbeeld ook mogelijk 100,000,- euro per maand te verdienen met 1 affiliate site.

Zo kun je eenvoudig miljonair worden en hoef je geen gewone baan te zoeken.

Miljonair worden met een gewone baan is nu geen optie meer.

Recap miljonair worden met een gewone baan

Na het lezen van mijn blog “miljonair worden met een gewone baan” wil je waarschijnlijk zo snel mogelijk beginnen met de methode waarmee je jouw dromen kunt verwezenlijken.

Een gewone baan is nu niet meer nodig: dat snap je wel.

Jacko Meijaard heeft een complete videotraining opgezet, waarin hij alle stappen om een succesvolle website op te zetten exact voordoet. Je hoeft hem alleen maar na te doen om zelf geld te verdienen.

Klik hier om jouw plek te claimen voor deze exclusieve training en zelf veel geld te gaan verdienen >>

Je ontdekt alle geheimen achter dit businessmodel en leert hoe je in een peer simpele stappen zelf miljonair kunt worden zonder een gewone baan. 

Ik zie je daar! 😉

Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *