Nooit meer werken

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
Nooit meer werken

Nooit meer werken? Het klinkt vrij onrealistisch. Er zal namelijk geld moeten binnenkomen om de maandelijkse lasten te kunnen betalen en rond te kunnen komen. Echter is er meer mogelijk dan hard werken voor een werkgever en verdienen van een vast uurloon.

Er zijn dan ook twee goede opties als je besluit nooit meer te willen werken. Je kunt namelijk geld verdienen met wat je leuk vindt, zodat je eigenlijk nooit meer hoeft te werken. Ook kun je een eigen bedrijf starten en deze succesvol maken, zodat mensen voor jou werken en jij zelf nooit meer hoeft te werken.

Is het mogelijk nooit meer te werken?

Het is inderdaad voor iedereen mogelijk nooit meer te werken voor een werkgever. Ook al lijkt het voor veel mensen onhaalbaar, ik ga vertellen hoe je jouw droom om nooit meer ├ęcht te hoeven werken kunt verwezenlijken.

Misschien ben je het zat om elke dag 8 uur te moeten werken, jezelf altijd aan verplichtingen te moeten houden, of kan je zelfs nooit meer werken door arbeidsongeschiktheid. 

Als je nog jong bent, hoef je echt niet te wachten tot je pensioen om te stoppen met werken. Vooral niet als je weet dat er veel betere manieren zijn dan 40-urige werkweken om geld te verdienen.

Door met een bijzondere verdien methode aan de slag te gaan, hoef je nooit meer te werken. Je mag dan namelijk helemaal zelf bepalen hoeveel en waar je werkt. Ook ben je bezig met dingen die je leuk vindt, zodat je voor je gevoel niet meer hoeft te werken.

Nooit meer werken dankzij een bijzondere verdien methode

Als je nooit meer wilt werken, is mijn tip om van je hobby of passie je werk te maken.

De kans is groot dat jij momenteel ergens werkt wat niks te maken heeft met dingen die je leuk vindt. Je bent immers niet voor niks op deze pagina terecht gekomen.

Veel mensen vinden het eng om van een hobby hun werk te maken. Daarvoor kunnen natuurlijk verschillende redenen zijn, zoals: een te groot risico, lage verdiensten, geen beschikbare vacatures of slechte invloed van familie/vrienden.

Hoe kun je wel geld verdienen met leuke dingen?

Het is zowel online als offline mogelijk om van je passie je werk te maken. Je dient echter wel geduld en doorzettingsvermogen te hebben om succesvol te worden. Doorzettingsvermogen en discipline kun je jezelf ook aanleren.

Ik verdien mijn geld enkel nog met hobby’s en interesses die mij interesseren. De rest van de taken in mijn business besteed ik uit, zodat ik geen klusjes hoef te doen waar ik geen zin in heb.

Het verdienmodel waarmee je dit kunt realiseren is affiliate marketing. Kort gezegd is affiliate marketing dat je andermans producten promoot in ruil voor een deel van de winst.

Begin zelf te werken aan leuke dingen

Als je al meerdere banen hebt geprobeerd en het nooit naar je zin hebt gehad door bijvoorbeeld je functie, collega’s of werkgevers, raad ik je aan zo snel mogelijk te beginnen met mijn online verdienmodel.

Nooit meer werken kan namelijk realiteit worden door een eigen online business te starten. Dit werkt simpel, kan iedereen en zorgt ervoor dat je nooit meer ├ęcht hoeft te werken voor een baas.

Kies een onderwerp dat je interesseert

Om te realiseren nooit meer te hoeven werken en te beginnen met mijn verdien methode dien je als eerste een onderwerp te kiezen waarover je een business wilt starten.

Kijk eens kritisch naar jezelf en beslis waarover jij met plezier kunt vertellen. Plezier in je werk krijgen, gaat je namelijk helpen om het gevoel te krijgen niet te hoeven werken.

Mocht je nu ergens werken en het al naar je zin hebben, maar gewoon nooit meer willen werken, dan kun je ook besluiten om je eigen business te starten over het onderwerp van je huidige werk. Het voordeel is dat je met een eigen bedrijf veel meer geld kunt verdienen dan bij je werkgever.

Maak je geen zorgen, want affiliate marketing biedt in alle markten en branches mogelijkheden. Of jij nou een fan bent van afvallen, computers of daten: er zijn duizenden miljoenen beschikbare campagnes.

Nooit meer hoeven werken

Zodra je weet waarover je een business wilt starten, kun je jouw passie gaan delen met anderen. Om veel geld te verdienen heb je wel geduld nodig. Je moet simpelweg ergens beginnen waarna je steeds meer geld gaat verdienen.

Om nooit meer te hoeven werken kun je bijvoorbeeld een website maken en teksten gaan schrijven (zoals ik). Op deze manier ga je gratis website bezoekers krijgen via Google. Een gedeelte van de bezoekers klikt op je affiliate link en koopt een product, zodat je geld verdient.

Ook kun je content gaan maken voor Instagram, Facebook, Twitter, YouTube, TikTok etc. om je producten op gratis wijze te gaan promoten. Social media is echter alleen een aanrader, als je het leuk vindt.

Als je nooit meer wilt werken, is het namelijk van belang alleen dingen te doen rondom je passie. Wanneer jij focus en plezier combineert in je werk, zeg jij ook over een tijdje: “ik hoef nooit meer te werken!“.

Als je merkt dat je minder plezier haalt uit bepaalde dingen die je doet, kun je de koers bijstellen en bijvoorbeeld het schrijven van artikelen uitbesteden. Aan het begin dien je door te zetten. Als er eenmaal geld binnenkomt, krijg je natuurlijk nog meer vrijheid.

Door bezig te gaan met je passie wordt de kans om succes te behalen groter dan wanneer je aan het werken bent en iets doet wat je totaal niet leuk vindt.

Het risico om nooit meer te werken

Je besluit natuurlijk alleen nooit meer te werken als je voldoende geld hebt gespaard om dit te kunnen doen.

Onthoud goed dat je ergens moet beginnen, en je dus vandaag al kunt beginnen met je eigen business. Veel mensen zijn bang voor de bijkomende risico’s, zoals: belastingen en veranderingen in hun dagelijkse leven.

Bedenk daarom wat jij wilt. Wil je afhankelijk zijn van je baas en gekozen uurloon? Wil je alleen maar blijven dromen over een leven om nooit meer te werken?

Of durf je het risico te nemen om een eigen online business te starten? En ben je niet bang wat anderen van je denken. Geloof me: anderen hebben altijd iets op je aan te merken, of je nou kiest voor een gewone baan of 100% gaat voor wat je zelf leuk vindt.

Als je na het lezen van deze tekst hetzelfde blijft doen als je deed, zul je dezelfde resultaten blijven krijgen. Ga dus actie ondernemen en heb de wilskracht om nooit meer te werken.

Wat kies jij?

Het is nu van belang om bij jezelf na te gaan wat je echt wilt. Wil je nooit meer werken? Wil je alleen nog doen waar je zin in hebt? Wil je nooit meer geldproblemen hebben?

Het kan dan goed zijn om het “risico” te nemen. Je kunt echter ook heel goed naast je huidige baan een business gaan opzetten en hier elke dag 1 uurtje aan werken.

De volgende vragen kunnen tevens helpen meer vrijheid te voelen van het nooit meer hoeven werken:

  • Hoe kun je minder geld uitgeven? (geld besparen om minder uren te maken)
  • Hoe kun je weinig werken en veel verdienen? (passieve inkomsten genereren)
  • Hoe kun je een baan vinden die aansluit bij je talenten/ hobby’s? (studeren, doorgroeimogelijkheden, persoonlijke ontwikkelingen, hulp)

Nooit meer werken: recap en conclusie

Je hebt nu gelezen hoe je kunt realiseren nooit meer te hoeven werken.

Naar mijn mening dien je met affiliate marketing te beginnen. Je kunt dan namelijk veel geld verdienen met dingen die je leuk vindt, en in de toekomst hoef je nooit meer te werken.

Jacko Meijaard heeft een video gemaakt waarin hij je uitlegt waarom dit verdienmodel zo geschikt is om nooit meer te hoeven werken.

Ook kun je alle stap-voor-stap video’s bekijken om te bedenken of dit de uitkomst is voor jou om nooit meer te hoeven werken.

Klik hier om de exclusieve video te bekijken en zelf veel geld te gaan verdienen >>

Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *