Geld verdienen met niks doen

Gemiddelde leestijd: 7 minuten
Geld verdienen met niks doen

Geld verdienen met niks doen? Zelf verdien ik al enkele jaren veel geld door niets te doen (behalve het bijhouden van mijn business). Veel mensen denken dat geld verdienen met niks doen alleen kan op illegale wijze. Echter zal je zelfs dan iets moeten doen om geld te verdienen.

Ik wil je graag vertellen over mijn methode waarbij je bijna niks hoeft te doen om hoge inkomsten te vergaren. Als je de basis op gang hebt gezet, kun je beginnen geld te verdienen met niks doen. Lees dus gauw verder!

Kun je echt geld verdienen met niks doen?

Zoals ik je net vertelde is geld verdienen met niks doen bijna onmogelijk.

Je kunt wel in korte tijd veel geld vergaren door het winnen van een loterij of het krijgen van een erfenis, maar je “verdient” het geld dan niet √©cht. Ook zal je in deze gevallen alsnog iets moeten doen om het geld te krijgen, zoals het kopen van een loterij lot.

In de meeste gevallen gaat dan ook niemand geld geven als je er niks voor doet. Ik wil je daarom vertellen over een interessante manier om online geld te verdienen.

Het is wel van belang eerst even te werken om de methode in werking te stellen. Na het opzetten van de basis, hoef je bijna niks meer te doen om geld te blijven verdienen.

Je kunt in de praktijk dus geld verdienen met niks doen door een passieve inkomstenbron op te zetten, en deze voor jou te laten werken.

Vervolgens kun je de overige werkzaamheden uitbesteden aan bijvoorbeeld freelancers, zodat je helemaal niks meer hoeft te doen om geld te verdienen.

Hoe kun je dan geld verdienen met niets doen?

Ik zal kort toelichten hoe je de basis kunt opzetten om uiteindelijk geld te verdienen met niks doen.

Met de basis bedoel ik dat je een website gaat opzetten over een bepaald onderwerp. Een website is ideaal om geld te verdienen en niks te doen.

Een website hoef je namelijk eenmalig op te zetten. Daarna blijven je artikelen online staan en kan je dus dag en nacht gratis, gerichte bezoekers via Google krijgen.

Om daadwerkelijk geld te verdienen met niks doen, dien je vervolgens een zoveel mogelijk “passief” verdienmodel aan je website te koppelen.

Affiliate marketing is bijvoorbeeld zeer geschikt.

Als jij niks wilt doen, wil je namelijk ook niet zelf de producten gaan verkopen, de producten op de post doen of de klantensupport moeten bijhouden

Simpelweg maken affiliates reclame voor andermans producten en/of diensten. Je krijgt dus geld betaald voor elke verkoop die via jouw speciale linkje wordt gerealiseerd.

Er is een zeer ruim aanbod aan producten en diensten om te promoten. Er zijn dus altijd campagnes beschikbaar waarmee jij enige affiniteit hebt.

Stappenplan: geld verdienen door niks te doen

Dankzij een combinatie van een website en het verdienmodel affiliate marketing kun je dus geld verdienen met niks doen.

Je kunt de volgende stappen volgen om geld te verdienen met mijn methode en bijna niks meer te doen:

  1. Een website opzetten
  2. Een homepagina en een blogpagina aanmaken
  3. Blogs publiceren over relevante onderwerpen
  4. Relevante affiliate linkjes plaatsen om geld te verdienen met niks doen
  5. Zaken uitbesteden om helemaal niks meer te hoeven doen

Zo simpel is het eigenlijk om geld te verdienen met niks doen.

Overige manieren om geld te verdienen met niks doen

Naast het bouwen van een website kun je nog meer doen om geld te verdienen met niks doen, zoals het inzetten van: Instagram, Facebook, funnels, advertenties, etc.

Er zijn dus nog tal van andere manieren om affiliate marketing toe te passen en dus geld te verdienen met niks doen. Een website is doch de meest passieve vorm voor inkomsten.

Het is daarentegen goed om een merk rondom je affiliate website te bouwen, en dus ook social media kanalen aan te maken. Als je hier niks voor wilt doen, kun je het werk hiervan natuurlijk ook uitbesteden.

De complete vrijheid die je krijgt

Zolang jij een laptop of pc en een internetverbinding hebt, kun je al starten met affiliate marketing. 

Als je dat hebt, ben je klaar.

Je kunt dan namelijk overal ter wereld geld verdienen en hoeft niks meer te doen. Je websites blijven dan namelijk passieve inkomsten voor je opleveren.

Soms ga ik wandelen op het strand.

Soms ga ik naar het buitenland.

Soms ga ik naar familie.

Waar en wanneer ik ook ben, geldt het volgende: de inkomsten blijven binnenkomen terwijl ik zelf niks doe.

Dankzij het internet kan je dus de complete vrijheid krijgen om niks meer te moeten doen. 

Niks doen en toch veel veld verdienen? Start nu met mijn methode!

Je hebt nu gelezen hoe je geld kunt verdienen door niks te doen.

Ik kan goed begrijpen dat de methode nog wat onduidelijk voor je is. Daarom raad ik je aan de “affiliate marketing revolutie” van Jacko Meijaard te bekijken.

Dit is een online videotraining waarin je voor een paar tientjes kan leren hoe je een website maakt en daar succesvol affiliate marketing op toepast.

Je kunt de stappen gewoon 1 op 1 overnemen en hoeft dus zelf niet veel te doen.

Klik hier om te beginnen met geld verdienen en minimaal 10.000,- euro per maand te verdienen >>>

Succes met niks doen ;-)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *