Ik wil rijk worden maar hoe

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
ik wil rijk worden maar hoe

Ik wil rijk worden maar hoe“? Deze vraag zie ik vaak voorbijkomen in mijn e-mailboxen en sociale media. Veel mensen willen wel rijk worden, maar weten niet goed hoe te beginnen met een verdien methode.

Op deze pagina ga ik enkele voorbeelden geven van manieren hoe je kunt realiseren rijk te worden. Ook zal ik vertellen wat ik persoonlijk een fijne manier vind om rijk te worden. Hiermee kan het je lukken om 10,000,- euro per maand of zelfs nog veel meer geld te verdienen.

Wel dien je zelf actie te ondernemen om het te laten lukken. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: ik wil rijk worden maar hoe?

Wanneer en hoe word je rijk?

Voordat ik vertel hoe je rijk kunt worden, wil ik even bespreken wanneer je nou écht rijk bent. Het is natuurlijk voor iedereen verschillend. Daarom geef ik mijn mening.

Voor mij ben ik al rijk als ik gezond ben.

Er zijn veel mensen ernstig ziek die al hun geld weg zouden doen om uit het ziekenhuis te kunnen komen en gezond te worden. Het is dus belangrijk om dankbaar te zijn met je gezondheid.

Qua financiën vind ik rijk zijn dat je alles wat je maar wilt kunt kopen zonder te kijken naar de prijs.

Met 10,000,- euro per maand voelt het voor mij al als rijk zijn. Ik hoef namelijk geen zorgen te maken om geld, ben financieel vrij en kan gaan en staan waar ik wil.

Als je rijk wilt worden. maar niet weet hoe, onthoud dan dat je geen miljoenen euro’s hoeft te hebben om je rijk te voelen.

Iedereen kan rijk worden maar ze weten niet hoe

Veel mensen weten niet goed hoe zij rijk kunnen worden. Ik wilde vroeger ook rijk worden, maar ik wist ook niet hoe. Daarom ging ik online zoeken naar methodes en lukte mij het zelfs om geld te verdienen.

Het is dus niet waar dat alleen een bepaalde groep mensen rijk kunnen worden.

Op het internet kan iedereen rijk worden.

Je moet alleen niet verwachtten dat je er niks voor hoeft te doen. En ook niet denken dat je na 1 week al 10K per maand verdient. Dat is veel te onrealistisch. 

Je hebt zelf in handen hoe jouw leven eruit ziet en hoe je rijk gaat worden. Wanneer je weet dat alleen jij kunt beslissen en actie kunt ondernemen, dan kom je er wel.

Ik wil rijk worden maar hoe dan?

Er zijn natuurlijk heel veel goede antwoorden mogelijk op de vraag: ik wil rijk worden maar hoe?

Er zijn namelijk super veel manieren hoe je snel rijk kunt worden. Daarbij kan ook nog onderscheid worden gemaakt tussen online en offline manieren om rijk te worden. Sommigen willen een normale baan en anderen beginnen zelf een (online) business.

Dit zijn enkele voorbeelden die je kunt gebruiken om rijk te worden.

  1. Investeren in een nieuw bedrijf
  2. Een website overnemen of zelf maken
  3. Affiliate marketing verstandig toepassen
  4. Webshop bouwen en producten doorverkopen via dropshipping
  5. Beleggen in aandelen om dividend te verdienen en winst te maken met koerswisselingen
  6. Investeren in vastgoed en verhuren van panden
  7. Leven van rente op de bank

Bij de bovenstaande manieren loop je veelal risico om geld te verliezen. Aandelenmarkten kunnen bijvoorbeeld instorten en bedrijven kunnen failliet gaan waardoor je geld verliest. Ook heb je vaak al veel geld nodig om überhaupt te kunnen starten met een methode. 

Ik wilde ook rijk worden, maar hoe lukte mij het?

Ik heb je al enkele voorbeelden geven van manieren hoe je rijk kunt worden. Ik wil je ook even vertellen over de manier om 10,000,- euro per maand te gaan verdienen.

De beste manier hoe je rijk kunt worden vind ik dan ook: affiliate marketing.

Simpelweg ga je producten of diensten van anderen promoten in ruil voor een deel van de winst.

Ik heb bijvoorbeeld een website over buikspieren trainen. Op deze website plaats ik allemaal artikelen over het krijgen van een sixpack, voeding voor een strakke buik en nog veel meer over buikspieren. In de artikelen plaats ik affiliate linkjes naar passende e-boeks en cursussen.

Mensen gaan vervolgens zoeken in Google naar “snel buikspieren trainen” of “hoe krijg ik een strakke buik”. Via relevante zoektermen komen bezoekers op je website terecht. Een gedeelte van de bezoekers klikt op je affiliate link en schaft binnen 90 dagen een product aan, zodat je commissie krijgt.

Voor een e-boek dat je promoot, ontvang je al gauw 25,- euro. Met 4 verkopen per dag zal je dus al 100,- euro verdienen. Let op, want dit is puur passief!

Hoe je rijk kunt worden als affiliate en automatiseert

Het fijne van affiliate marketing is dat je puur passief geld verdient. Alle bijkomende processen zijn geautomatiseerd en heb jij dus geen omkijken naar.

Jij hoeft alleen bezoekers naar je website te krijgen, en verder niets. Je hoeft dus ook niet zelf producten te verkopen/maken, zelf producten op voorraad te houden en klantensupport te doen.

Je krijgt de ultieme vrijheid om te werken waar en wanneer je zelf wilt. 

Er is namelijk alleen een laptop en een internetverbinding nodig om te beginnen met mijn methode. Je kunt dan al een eigen website opzetten.

De bezoekers komen dag en nacht gratis via Google naar je website. Je kan dus zelfs rijker worden als je slaapt. De artikelen en je website blijven bovendien voor altijd online staan.

Door de vrijheid kun je zelf bepalen hoe je dag er uit ziet, en kan je gewoon op vakantie wanneer je wilt.

Ik wil rijk worden maar hoe: conclusie

Na het lezen van deze tekst over “ik wil rijk worden maar hoe” kan ik begrijpen dat je zelf wilt beginnen met het opbouwen van je online business, en ook flink geld wilt gaan verdienen.

Gelukkig kan iedereen beginnen met mijn methode om rijk te worden. Je dient alleen zelf actie te ondernemen om te slagen.

Om je op weg te helpen heeft Jacko Meijaard een stap voor stap videotraining opgezet. In deze videotraining laat Jacko exact zien hoe je een winstgevende affiliate website opzet.

Je kunt de stappen 1-op-1 kopiëren en hebt geen (voor)opleiding of technische kennis nodig.

Klik hier om zelf ook minimaal 10.000 euro per maand te verdienen >>

Ga ervoor!

Heb je nog vragen over ik wil rijk worden maar hoe? Laat dan hieronder een reactie achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *