Meteen geld verdienen

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
Meteen geld verdienen

Meteen geld verdienen? Als je plotseling een rekening moet betalen of gewoon geld tekort komt, wil je het liefst meteen geld verdienen. Echter zal je bijna nooit via het internet meteen geld kunnen verdienen.

Je ziet vast weleens aantrekkelijke advertenties voorbijkomen, maar trap niet in scams, en doe dus altijd zelf onderzoek. Meteen geld verdienen zal in 9 van de 10 gevallen dan ook niet lukken.

In deze blog ga ik je vertellen over een methode waarmee je vrijwel meteen geld kunt verdienen.

Hoe kun je meteen geld verdienen?

Je wilt weten hoe je meteen geld kunt verdienen.

Als je op internet zoekt naar “meteen geld verdienen” vliegen de advertenties en websites je om de oren. Echter zal je bijna nooit dezelfde dag nog geld op je rekening gestort krijgen.

De meeste online verdien methodes zijn slecht en onbetrouwbaar. Je moet bijvoorbeeld punten sparen door enquêtes in te vullen of spelletjes te spelen om in 1 week een magere 10,- euro te verdienen.

Als je meteen geld wilt verdienen, kun je daarom beter methodes bekijken die je op korte termijn al veel geld kunnen opleveren. Meteen geld verdienen kan bijvoorbeeld met chatten en/of webcammenonline marketingaffiliate marketing of online casino spellen.

Persoonlijk vind ik affiliate marketing de fijnste verdien methode. Na jezelf aan te melden als affiliate kun je namelijk meteen geld verdienen.

Meteen veel geld verdienen 

Om meteen geld te verdienen kun je dus beginnen met affiliate marketing.

Simpelweg is affiliate marketing dat je producten en/of diensten van anderen promoot in ruil voor een deel van de verkoopprijs. Je krijgt dus geld uitbetaald wanneer iemand op jouw affiliate linkje klikt en het product koopt.

Er zijn veel kanalen die je kunt gebruiken bij het promoten van affiliate links. Denk aan: websites, Instagram, Facebook, Twitter etc. Aangezien je meteen geld wilt verdienen, dien je goed na te denken over de wijze van je promotie.

Affiliate marketing biedt verschillende mogelijkheden om meteen geld te verdienen, zoals:

  1. Promoten via je eigen netwerk: Stuur simpelweg relevante affiliate links naar personen die je kent via social media kanalen, zoals Facebook, Instagram en WhatsApp.
  2. Promoten via betaalde advertenties: Maak Facebook advertenties aan om meteen super veel gerichte mensen te bereiken voor je affiliate producten.
  3. Promoten via groepen en forums: Meld jezelf aan in groepen en forums. Hier zijn elke dag honderden of zelfs duizenden mensen actief waardoor je meteen geld kunt verdienen.

Starten met promoten in je eigen netwerk

De eerste manier om meteen geld te verdienen als affiliate is om je eigen netwerk te benaderen.

Je kunt simpelweg iedereen die je kent relevante affiliate producten aanbevelen. Je kunt voor iedereen wel wat geschikte producten/diensten uitkiezen om te promoten.

Denk aan platformen, zoals WhatsApp, Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Snapchat en Pinterest waar je vrienden of familie een bericht kunt sturen. Ook kun je emails verzenden of zelfs offline de producten promoten.

Het is een simpele manier om meteen geld te verdienen. In je eigen netwerk zullen namelijk vast en zeker mensen zitten die via jouw link een product willen kopen.

Meteen geld verdienen met WhatsApp

Meteen geld door te adverteren

Adverteren is helaas niet gratis. Als je echter een kleine investering hebt, kun je gaan adverteren op Facebook om meteen “klanten” te krijgen voor de affiliate producten die je promoot.

Als eerste kies je een product uit dat je wilt promoten. Hier zet je een websitepagina over en plaats je jouw affiliate linkje. Vervolgens kun je via het Facebook advertentiecentrum hele gerichte doelgroepen instellen voor je advertentie.

Je advertenties worden dus alleen weergegeven aan mensen die bepaalde interesses, hobby’s of kenmerken hebben ingevuld, en dus potentiële klanten voor je affiliate producten zijn.

Advertenties runnen en funnels maken is een goede manier om meteen geld te verdienen. Je kunt al voor enkele euro’s per dag beginnen adverteren, waarna je kunt opschalen als het winstgevend is.

Promotie via groepen en forums

Een andere manier om vrijwel meteen geld te verdienen als affiliate is actief promoten in groepen en forums.

Er zijn talloze forums en groepen waar jij gratis lid van kunt worden. Vervolgens krijg je de mogelijkheid een nieuw bericht of topic te openen/plaatsen. Je vertelt dan over het product dat je promoot en plaatst natuurlijk je affiliate linkje.

Groepen en forums gaan over allerlei soorten onderwerpen. Beauty, sport, liefde, geld verdienen, marketing: echt alles. Bij alle branches en onderwerpen is een goed affiliate product om te promoten. Zelfs Bol.com, Booking.com en Albert Heijn betalen commissies uit voor het promoten van hun producten.

Dit is hoe ikzelf affiliate marketing toepas

Zelf ben ik al enkele jaren actief met verschillende online geld verdienen methodes. Affiliate marketing is het verdienmodel waar ik de meeste inkomsten uithaal.

Naast adverteren, gebruik ik ook een ander marketingmiddel om klanten te krijgen en dus commissies te scoren. Je kunt hier niet meteen geld mee gaan verdienen, maar op de lange termijn is mijn methode lucratiever.

Ik pas namelijk affiliate marketing toe op websites. Na het uitkiezen van een product zet ik een website op en maak ik een blogpagina aan. In de blogartikelen schrijf ik over relevante onderwerpen. Deze artikelen scoren vervolgens in de zoekresultaten van Google.

Mijn methode is er dan ook op gericht om op gratis wijze veel gerichte bezoekers via Google te krijgen. Je creëert hierdoor een volledig passieve inkomstenbron die dag en nacht geld oplevert.

Meteen geld verdienen: recap + gratis bonus

Na het lezen van mijn artikel kan ik begrijpen dat je meteen geld wilt gaan verdienen als affiliate.

Als jij meer wilt weten over de marketing methodes in combinatie met affiliate marketing die ik heb besproken op deze pagina, raad ik je aan “de Affiliate Marketing Revolutie” te bekijken.

Je leert in deze videotraining exact hoe je meteen een winstgevende affiliate business opzet. Klik op de onderstaande link om zelf te beginnen.

Klik hier om zelf 250,- euro per dag te verdienen en de gratis video te bekijken >>

Succes!

Meteen geld verdienen: video

Ik kwam deze video tegen op YouTube en dacht dat dit wel interessant voor je kan zijn.

In de onderstaande video worden namelijk 5 manieren besproken om meteen wat extra geld te verdienen.

Ps. Laat je hieronder nog even een reactie of vraag achter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *