Zelf geld maken

Gemiddelde leestijd: 11 minuten
zelf geld maken

Zelf geld maken? Wanneer je moeite hebt om rond te komen, dan is het natuurlijk fijn wat extra inkomsten te verdienen. In deze blog ga ik je dan ook een aantal tips geven om geld te maken. Ook zal ik je vertellen over een bijzondere methode die ik zelf gebruik om duizenden euro’s per maand te verdienen via internet. Bovendien kun je een video bekijken die informatie bevat over hoe je zelf geld kunt maken met een zelfgemaakte geld machine. Lees snel verder om te leren hoe je van je laptop een pinautomaat maakt en begin zelf geld te maken!

Waarom wil je zelf geld maken?

Mogelijkerwijs ben je momenteel blut of wil je gewoon zelf meer geld maken naast je huidige baan. Eigenlijk is het nooit verkeerd om meer geld te maken. Met extra verkregen inkomsten kun je bijvoorbeeld investeren, je hypotheek of schulden aflossen en sparen voor de latere momenten dat je echt geld nodig hebt.

Ook kun je met meer geld nog lekkerder gaan leven en meer genieten van het leven. Met geld kun je namelijk op avontuur, naar restaurants en allerlei andere leuke dingen doen of kopen. Als je zelf voldoende geld maakt kun je bovendien jezelf goed verzorgen. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over een rekening van bijvoorbeeld de tandarts.

Je hebt waarschijnlijk wel door dat ik een voorstander ben van financiële onafhankelijkheid, maar hoe kun je dit zelf bereiken en dus zelf veel geld maken?

Voordat ik je vertel hoe je zelf geld kunt maken met een bijzondere verdien methode, geef ik je eerst een aantal tips over geld. Zo leer je beter om te gaan met het geld dat je maakt. Er zijn zoveel mensen die opeens veel geld maken, maar alles ook weer verliezen in een korte tijd. Zij hebben namelijk vaak geen kennis vergaard over geld.

Zelf geld maken en enkele tips

Hieronder geef ik je enkele tips rondom geld, geldproblemen en het creëren van meer inkomsten. Als je de tips gaat toepassen, is de kans groot dat je meer geld gaat maken.

1. Maak je inkomsten en uitgaven overzichtelijk

Beter met geld omgaan begint bij het bekijken van je huidige maandelijkse inkomsten en uitgaven. Maak een overzicht, zodat je voortaan precies kunt nagaan hoeveel geld je te besteden hebt. Het bijhouden van je financiën zal zorgen voor minder problemen en een rustiger gevoel in je hoofd.

Je kunt bijvoorbeeld een tabel maken op papier of op je pc. Simpelweg zet je links de inkomsten en rechts de (vaste) uitgaven voor een duidelijk overzicht.

2. Voorkom grote schulden en bespaar waar mogelijk

Als je zelf geld wilt maken, kijk dan uit met het starten van een verdienmodel. Voor sommige manieren om geld te maken, dien je al grote opstartkosten te hebben. Vaak vragen mensen dan een lening aan om de opstartkosten te kunnen betalen. Schulden oplopen is niet aan te raden. Mocht je toch een lening aanvragen, probeer deze dan ook zo snel mogelijk weer af te lossen. De rentepercentages zijn hoog, en mij lijkt dat je geen geld wilt weggooien.

Het kan goed zijn om te besparen op de vaste lasten. Als je bespaart in de maandelijkse kosten voor de huur, verzekeringen, telefoon, internet, abonnementen, energie en dergelijke kun je een hoop geld overhouden. Bedenk zelf in welke zaken jij geld kunt besparen.

3. Let op je uitgaves

Als je minder geld uitgeeft, houd je meer geld over. Je kunt daarom gaan letten op je uitgaves om te besparen waar mogelijk. Vraag jezelf voor het kopen van een product: af “heb ik dit nodig?” en “maakt dit mij gelukkig”? In veel gevallen is het antwoord “nee”, en kan je dus beter de aankoop overslaan.

Vaak kopen mensen dingen waar zij niet echt gelukkig van worden. Zodra zij beter om gaan met geld en geld besteden aan vrijheid, leuke dingen en gaan sparen voor later, worden zij vaak al een stuk gelukkiger.

Als je vaak los geld in je broekzakken hebt, kun je hier een apart potje voor maken. Het geld kun je gebruiken in tijden dat je het echt nodig hebt. Ook kun je het sparen tot dat je een mooi bedrag hebt om te storten op je bankrekening.

4. Maak zelf meer geld

Geld besparen en zuinig leven kan natuurlijk geld opleveren. Als je er echter erg van houdt om dingen te kopen, dien je simpelweg zelf meer geld te maken.

Er zijn genoeg manieren om zowel online als offline zelf geld te maken. Ik begon bijvoorbeeld met het inkopen en verkopen van fysieke producten via Marktplaats. Later startte ik een eigen website en een blog om geld te maken.

Er zijn letterlijk duizenden manieren om geld te verdienen. Lees verder op deze pagina als je de bijzondere methode wilt ontdekken waarmee ik zelf geld maak, en waar jij ook makkelijk mee kunt beginnen.

5. Discipline

Om zelf geld te maken met een verdien methode is het bijna altijd belangrijk om discipline en doorzettingsvermogen te hebben. Geld maken gaat namelijk nooit vanzelf en je zal er aan het begin altijd voor moeten werken. Zodra je geld verstandige gebruikt en zelf geld maakt, kun je zeker veel geld krijgen. 

6. Geld verdienen en behouden

Als je zelf veel geld maakt, is het de kunst om het geld te behouden. Vooral als je niet gewend bent om veel geld te hebben, en opeens grote bedragen op je rekening ziet verschijnen, kan het verleidelijk zijn om je geld snel op te maken. Het is echter beter om geld te blijven investeren en te blijven sparen voor je toekomst en je dromen.

Het kan slim zijn om elke maand een bedrag op een aparte spaarrekening te zetten. Deze rekening dien je niet aan te raken en alleen te gebruiken in nood.

zelf geld maken en behouden

Ik verdien al enkele jaren geld met een bijzondere methode

Zelf geld maken kan met een bijzondere methode op het internet, namelijk: affiliate marketing. Dit verdienmodel kun je bijvoorbeeld gaan toepassen op websites en social media om geld te maken.

Met affiliate marketing kun je in een fluitje van een cent zelf geld maken.

Er zijn geen hoge opstartkosten nodig en je hoeft ook geen technische kennis te hebben om succesvol geld te maken als affiliate. Iedereen heeft de mogelijkheid te beginnen zonder risico.

Affiliate marketing houdt in dat je producten/diensten van anderen promoot in ruil voor een deel van de winst. Je hebt dus geen eigen product of dienst nodig en hoeft ook geen klantensupport te doen.

De bedoeling is om op gratis wijze bezoekers te krijgen op je website of social media kanaal. Vervolgens maak je geld als mensen klikken op je affiliate link en een product kopen.

Stel dat je een e-boek promoot. Je verdient dan al gauw 20,- euro per verkoop.  Door 1 affiliate website op te zetten kun je makkelijk 5 verkopen per dag krijgen. Dat betekent 100,- euro per dag en 3000,- euro per maand. In principe maak je dan zelf al genoeg geld om je baas te ontslaan. Vervolgens kun je de websites blijven vergroten en nieuwe sites blijven aanmaken om je inkomsten op te schalen.

Makkelijk zat, en snel gemaakt!

Begin nu zelf geld te maken!

Je hebt nu gelezen hoe je zelf geld kunt maken.

Ik kan me voorstellen dat je nu zo snel mogelijk geld wilt maken, maar nog niet precies weet hoe je zelf een succesvolle affiliate website of social media kanaal opzet.

In de stap-voor-stap videotraining van Jacko Meijaard leer je exact hoe je zelf een succesvolle affiliate business opbouwt en opschaalt.

Je hebt geen technische kennis of vooropleiding nodig. Je kunt dus direct zelf geld maken!

Klik hier om zelf geld te verdienen en ook minimaal 7500,- euro per maand te verdienen >>

Als jij echt zelf veel geld wilt maken, is dit je beste kans. Het risico is namelijk nihil.

Succes!

Zelf geld maken: YouTube video

In dit artikel heb ik uitgelegd hoe je geld kunt maken. Sommigen willen echter leren hoe zij zelf briefgeld kunnen maken en knutselen.

Deze YouTube video van Maaike leert je een geld machine te knutselen. Niet interessant dus als je op zoek bent naar manieren om zelf echt geld te maken.

Ps. Laat onderaan deze pagina een reactie achter als je nog vragen hebt over de manier om zelf geld te maken of als je zelf nog tips hebt om geld te maken!

Gerelateerde artikelen aan “zelf geld maken”: 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *