Gratis geld op je rekening

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
gratis geld op je rekening

Wil je gratis geld op je rekening ontvangen? Mij lijkt dat iedereen wel gratis geld op zijn of haar bankrekening wil zien verschijnen. Gelukkig ben je op mijn blog terecht gekomen, en ga je verschillende manieren ontdekken. Met de methodes op deze pagina kun jij namelijk gratis geld op je eigen rekening krijgen.

Natuurlijk moet je wel een klein beetje moeite doen om geld te werven. Gratis geld klinkt te mooi om waar te zijn, en dat is het bijna altijd ook. Niemand gaat je gratis geld geven. Echter kun je wat gratis geld krijgen en naar je bankrekening laten uitbetalen met enkele eenvoudige manieren.

Waarom wil je gratis geld op je rekening?

Laten we eerst even bespreken waarom je gratis geld op je bankrekening wilt.

Aannemelijk heb je geen geld meer, toch zal er geld op je bankrekening moeten komen om de rekeningen te kunnen betalen. Een tekort aan geld is nooit een leuke situatie.

Als jij echter op zoek bent naar manieren om gratis geld op je rekening te krijgen, geeft dat aan dat je te weinig geld verdient of je geld te snel opmaakt. Je wilt tenslotte gratis geld op je rekening.

Mensen die verstandig omgaan met hun geld hebben bijna nooit geld nodig. Zij zorgen namelijk dat er te allen tijde genoeg geld op hun rekening staat, en een extra spaarpotje kunnen openen als het echt nodig is.

Mijn advies luidt dus om beter na te denken over je omgang met geld, inkomsten en uitgaves. Als je dat doet, kun je geld behouden en hoef je in de toekomst geen gratis geld op je rekening te krijgen.

Hoe ga je bedachtzaam met geld om?

Als je gratis geld op je rekening wilt, is het dus als eerste raadzaam om te letten op je hoeveelheden inkomsten en uitgaven.

Na het ontvangen van geld dien je het niet direct aan onnozele dingen uit te geven. Vaak kopen mensen spullen waar ze eigenlijk niks aan hebben en niet echt gelukkig van worden.

Lukt het jou om aan de toekomst te denken? Dan kun je vaak al betere beslissingen maken.

Een 4K-televisie kan leuk zijn, maar als je al weinig geld hebt, is het verstandiger om hem niet te kopen of te wachten.

Je kunt een nieuwe regel voor jezelf opstellen en besluiten dat je 3 keer het bedrag moet hebben voordat je iets koopt. Als je een televisie van 4000,- euro wilt kopen, wacht dan tot dat je 12000,- euro hebt. Als je een auto van 25,000,- euro wilt kopen, wacht dan tot dat je minimaal 75,000,- op je rekening hebt staan.

Zo voorkom je in geldproblemen te komen en dus om gratis geld te moeten vragen of geld te moeten lenen.

Gratis geld op je rekening door 4 methodes

Je weet nu waarschijnlijk al beter hoe je in de toekomst meer geld op je rekening kunt laten staan.

Echter wil ik je ook een aantal manieren geven om gratis geld op je rekening te krijgen. Je krijgt het geld niet volledig gratis helaas, maar je hoeft vrij weinig te doen voor wat geld.

Je kunt namelijk veel geld verdienen met internet. Het fijne is dat je dan niet voor een baas hoeft te werken, gewoon thuis kunt blijven en als het ware gratis geld op je rekening ontvangt.

Dit zijn exempels van goede methodes om gratis geld op je rekening te krijgen:

 1. Enquêtes invullen
 2. Punten sparen op spaarprogramma’s
 3. Chatten en webcammen
 4. Affiliate marketing (aanrader)

Hieronder kun je meer lezen over de methodes en zelf beginnen met geld verdienen.

#1: Enquêtes invullen voor gratis geld

De eerste manier om gratis geld op je rekening te krijgen is het invullen van vragenlijsten via enquête panels. 

De panels betalen jou geld uit naar je bankrekening voor het invullen van enquêtes. Je krijgt bijvoorbeeld vragen over tv-reclames en consumentenproducten.

Je kunt op deze manier eenvoudig wat gratis geld op je rekening krijgen. Houd er wel rekening mee dat je vaak maar enkele euro’s per enquête verdient. Met een vragenlijst ben je soms wel 20 minuten bezig waardoor het niet altijd helemaal gratis geld is.

#2: Punten sparen op spaarprogramma’s

Door punten te sparen op zogenoemde spaarprogramma’s en cashback sites, kan je maandelijks een leuk bedrag op je rekening laten storten.

Het aanmelden is gratis. Vervolgens krijg je gratis geld betaald voor simpele taken, zoals: e-mails openen, klikken op reclame, wedden op voetbal, leden werven etc.

Doorgaans kun je al vanaf 10,- euro laten uitbetalen naar je bankrekening. Punten sparen in de vorm van geld is echter geen goede manier om veel geld te verdienen.

#3: Chatten en webcammen

Een andere manier om gratis geld op je rekening te krijgen is chatten en/of webcammen voor geld

Simpelweg ga je tegen andere mensen praten via een Chatoperator. Daarna krijg je geld betaald voor het versturen van berichtjes en contact via de webcam.

Webcammen kan ontzettend veel geld opleveren, en je kunt ermee stoppen wanneer je zelf wilt. Een Chatoperator betaalt meestal 1 keer per week geld uit naar je bankrekening. Het is dus een ideale manier als je op korte termijn geld op je rekening nodig hebt of tijdelijk veel wilt bijverdienen.

#4: Affiliate marketing en veel geld uitbetalen naar je rekening

De manier waarmee ik zelf geld verdien op internet is affiliate marketing.

Affiliate marketing houdt in dat je producten/diensten van anderen promoot in ruil voor gedeelte van de winst. Je hoeft dus zelf geen producten te hebben, geen producten op voorraad te houden, niet zelf producten te verkopen en ook niets aan klantensupport te doen.

Het enige wat je moet doen is producten promoten, en als je dat succesvol doet, ontvang je een commissie. 

Je kunt letterlijk alle soorten producten en diensten promoten. Zo kun je dus gratis geld krijgen op je bankrekening terwijl je bezig bent met dingen die je leuk vindt.

Het promoten kun je op tal van manieren doen. De meest bekende marketing methodes voor affiliates zijn:

 • Websites
 • Blogs
 • Webshops
 • Instagram
 • Facebook
 • LinkedIn
 • Groepen
 • Forums
 • Advertenties

Wil jij ook gratis geld op je rekening?

Na het lezen van dit artikel, kan ik mij voorstellen dat je ook gratis geld op je rekening wilt.

Affiliate marketing is het meest lucratieve verdienmodel. Je kunt dit gewoon vanuit huis doen en hebt geen opleiding of technische kennis nodig.

Je kunt zelfs vandaag al starten als affiliate en gratis geld op je rekening storten.

Om je op weg te helpen heeft Jacko Meijaard een stap voor stap videotraining gemaakt, waarin hij je van A tot Z laat zien hoe je een winstgevende affiliate business opzet.

Klik hier om zelf ook minimaal 10.000,- euro per maand te gaan verdienen >>

Succes!

Ps. Laat hieronder een reactie achter als je nog vragen hebt over de manieren om gratis geld op je rekening te ontvangen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *