Dropship Academy review

Gemiddelde leestijd: 24 minuten
mm
Dropship Academy review

Na het lezen van de zoveelste Dropship Academy review, besloot ik dat het tijd was om me op te geven voor de Dropship cursus van Joshua Kaats.

Ik had namelijk vanwege de covid-19 pandemie mijn redelijk tot goed betalende baan in de horeca sector verloren, waardoor ik al een paar maanden zonder inkomen zat. In de afgelopen jaren had ik wat geld aan de kant gezet waardoor ik nog in staat was om in de basis behoeften van mijn gezin te voorzien. Ik wist echter dat een bron die niet regelmatig aangevuld wordt opdroogt, en dat wilde ik voorkomen.

Op deze pagina deel ik dan ook mijn volledige Dropship Academy review en ontdek je of Joshua Kaats mij daadwerkelijk heeft kunnen helpen.

Zo hielp de Drobship Academy van Joshua kaats me aan een vast inkomen

Ik had al een aantal jaren een website die ik gebruikte om mijn liefde voor bijzondere drinkglazen te promoten.

Doordat ik in verschillende vijfsterren restaurants werkte, bestond mijn verzameling uit glazen die je als burger normaliter niet zomaar kunt aanschaffen. Via mijn netwerk kwam ik in bezit van originele en vaak authentieke modellen, waarvan ik sommige door verkocht.

Met behulp van Joshua Kaats hoopte ik er een lucratieve business van te maken. Dat dit goed mogelijk was concludeerde ik vooral na het lezen van een Dropship Academy review, met daarin het verhaal over een vijftig plusser die het gelukt was financieel onafhankelijk te worden door het volgen van zijn stappenplan.

Nu enkele maanden verder mag ik met trots zeggen dat ook ik op de goede weg ben. In de volgende alinea’s deel ik daarom mijn eigen Dropship academy review met je, zodat ook jij geïnspireerd raakt tot het deelnemen aan dit unieke traject van Joshua Kaats.

Wie is Joshua Kaats eigenlijk?

Indien de naam Joshua Kaats een belletje bij je doet rinkelen, dan komt dat wellicht vanwege:

 • je belangstelling in het starten van een winstgevende internet onderneming; of
 • omdat je je in het wel en wee van jonge internet entrepreneurs verdiept; of
 • omdat je werd aangeraden om tenminste één keer een Dropship Academy review te lezen, wat je stellig vluchtig hebt gedaan.

Joshua kaats is namelijk de oprichter van The Dropship Academy, een online academy waar hij je de fijne kneepjes van dropshipping aanleert. Hij is een jonge E-commerce ondernemer die zelf een aantal succesvolle internetshops heeft.

Ook is hij een fitness coach die je eveneens via het internet helpt met het trainen van je lichaam. Doordat zijn activiteiten via het internet verlopen, houdt hij voldoende tijd over om de wereld rond te reizen en zijn belevenissen met zijn volgers te delen.

In haast elke Dropship Academy review wordt hij aangeduid als een belangrijke jonge influencer, die al tal van personen geholpen heeft om online een aardig bedrag bij elkaar te verdienen.

Joshua Kaats review
Joshua Kaats review

Veel lofuitingen maar ook kritiek op de werkwijze van Joshua Kaats

Bij het lezen van een Dropship Academy review zal het je opvallen dat de werkwijze van Joshua Kaats of geprezen wordt of wordt bestempeld als een grove vorm van oplichterij.

Zo las ik onder andere dat:

 • hij je beste gids is voor het op poten zetten van een online bussiness;
 • zijn cursussen dé hulpmiddelen zijn voor het starten van een onderneming via het internet;
 • hij de eenvoud zelve is, down to earth en a cool guy ondanks zijn immense succes; 
 • hij je gedurende het proces blijft pushen en altijd beschikbaar is voor zijn cursisten;
 • hij zijn academy heeft onder gebracht in een bij de Kamer van Koophandel geregistreerde besloten vennootschap; en
 • hij zelf dagelijks nog leert en zich niet schaamt voor de keren dat zijn investeringen verlieslatend bleken te zijn.

Anderzijds wordt joshua kaats ook voor oplichter uitgemaakt omdat:

 • zijn werkwijze lijkt op een too good to be true aanbieding;
 • hij geen afgeronde opleiding tot online marketeer e-commerce heeft;
 • hij jongeren zou stimuleren om het officiële pad naar een (internet)carrière te verlaten omdat ze met behulp van zijn cursus eerder in staat zullen zijn om de begeerde financiële onafhankelijkheid, te bereiken;
 • hij eigenlijk zijn geld echt verdiend met het verkopen van een E-book dat vol staat van informatie dat ook online te vinden is; en
 • hij in zijn werkwijze eigenlijk hetzelfde principe van fake online goeroes uit verschillende disciplines volgt.

Stijgend aantal fake online coaches en negatieve reviews

Deze fake coaches doen je namelijk geloven dat je met hun hulp succes boekt. De basis van hun coaching is een E-book dat je voor een gereduceerde prijs aanschaft tijdens een bepaald tijdsbestek. Ze beloven je one on one sessies en trachten je te overtuigen van hun succes door foto’s en video’s te delen van hun bezittingen en reizen.

Zonder verder onderzoek te plegen zou je inderdaad denken dat wat je in een dergelijk Dropship Academy review over Joshua Kaats las, op waarheid berust.

Maar net als alles in dit leven weet je pas of wat beweerd wordt, het zij positief hetzij negatief, over iemand klopt wanneer je jezelf toestaat de andere persoon zelf te ervaren. Iemand negatief bekladden is nou eenmaal tot een dagtaak verworden door de sociaal media platformen. Ik koos er dus zelf voor om mijn eigen ervaring op te doen met deze jongeman.

Vijf redenen waarom ik ondanks de soms negatieve Dropship Academy review reacties toch koos voor het coaching traject van Joshua Kaats

In de alinea hier boven las je reeds dat niet een ieder onder de indruk is van de prestaties van Joshua Kaats. Ik besloot echter om toch zijn expertise te gebruiken voor het professionaliseren van mijn exclusieve drinkglazen bussines. Dit vanwege de volgende vijf redenen:

 1. De beoordelingen van zijn dropship academy cursus waren toch overwegend positief.  Vooral degenen die de cursus echt hebben aangeschaft zijn laaiend enthousiast over zijn begeleiding. Hun successen bewezen ze met cijfermateriaal terwijl je door te browsen naar hun webwinkel zelf kon beoordelen of hun verhaal klopte of niet;
 2. Zijn praktische benadering van het starten en managen van een online webshop sprak me erg aan. De kennis die hij vergaarde door te proberen en te leren van zijn fouten wilde ik me ook eigen maken. Aangezien ik in de praktijk zelf ook meer kennis had opgedaan dan tijdens mijn studie horeca, vond ik het argument dat Joshua Kaats officieel geen gedegen opleiding had, zwak. Doeners winnen eenmaal vaker van degenen die er moeite mee hebben hun handen vuil te maken. Ik ging er dus helemaal voor;
 3. Ik wilde meer uit mezelf en mijn onderneming halen. Dropshipping leek me de ideale manier daartoe omdat ik minder tijd zou besteden aan de logistieke zijde van mijn onderneming terwijl ook mijn zolder en kelder niet meer als opslagruimte hoefden te dienen. En wie kon me daarmee het best helpen dan the dropshipping king himself;
 4. Ik het er voor over had hard te werken om mijn droom te verwezenlijken. In tegenstelling tot wat door negatievelingen beweerd wordt in een Dropship Academy review of twee wijst Joshua Kaats zijn cursisten er wel degelijk op dat ze er met het aanschaffen van zijn E-book niet zijn. Ze zullen zijn video coach sessies moeten volgen en de opdrachten uit zijn cursussen moeten uitvoeren. Een actieve houding is dus essentieel wat ook onderstreept wordt door de overige deelnemers met wie je in een online elkaar ondersteuningsgroep komt te zitten;
 5. Hij een money back beleid hanteert. Deze houdt in dat je na dertig dagen je geld terug krijgt indien je actief hebt deelgenomen aan de sessies, de opdrachten hebt uitgevoerd maar na die dertig dagen niet het beoogt resultaat behaalt. Door me aan te sluiten bij zijn groep had ik dus niets te verliezen. En dat heb ik thans nog steeds niet. Mezelf opgeven voor de training van Joshua Kaats is gewoon het beste wat ik ooit in mijn leven gedaan heb op business gebied.

Dit is dropshipping

Het werd je uit het voorgaande wellicht reeds duidelijk wat dropshipping inhoudt. Het is namelijk niets anders dan het fungeren als tussenpersoon bij de aankoop van een bepaalt artikel door een klant.

In mijn geval geef ik in mijn webwinkel aan dat ik drinkglas A van ondernemer B verkoop. Een consument is in dat glas geïnteresseerd en plaatst zijn bestelling. Ik stuur de offerte door naar de leverancier die er dan voor zorgt dat het glas bij de consument belandt tegen de prijs die ik met hem heb afgesproken. 

Dit proces lijkt veel op fulfilment wat het uitbesteden van de logistieke kant van je onderneming behelst. Je neemt dan de bestellingen aan in je webwinkel en stuurt ze automatisch door naar zo een fulfilment bedrijf. Dit bedrijf heeft de goederen die je verkoopt in voorraad opgeslagen in hun magazijn. Ze verpakken en bezorgen je bestelling bij je klant op een vooraf afgesproken datum en tijd. Ook kunnen zij de klantenservice van je bedrijf op zich nemen waardoor je je slechts te richten heb op de promotie van je goederen. Je stelt dus je eigen misschien wel gevarieerde lijst van producten samen, bepaalt zelf je prijs en kan ook elektronisch zien hoe groot je voorraad nog is.

Bij dropshipping doe je eigenlijk alleen de promotie van de artikelen in je webwinkel en via je netwerk zonder dat je eisen kunt stellen aan de leverancier over de logistieke kant. Ik kan er dus niet voor zorgen dat aan elk via mijn website bestelde glas een visitekaartje wordt bevestigd, wat bij fulfilment wel mogelijk is.

In beide gevallen blijf ik wel verantwoordelijk voor de kwaliteit van het product alsmede voor de juiste afhandeling van de bestelling. Ik ben immers degene die de klant kent.

Zo weet je of Dropshipping iets voor jou is 

Misschien kreeg je na het lezen van de vorige alinea het idee dat het dropshipping coaching traject van Joshua Kaats niets voor jou is. Het kan je tegen de borst stuiten dat je geen overzicht hebt over de echte kwaliteit van hetgeen je ten verkoop aanbiedt, maar dat je daar wel aansprakelijk voor wordt gesteld.

Je bent gelukkig niet de enige die dit een kwalijke bijkomstigheid vindt. Je kunt problemen hieromtrent met je leverancier voorkomen, door voordat je iets in je webwinkel assortiment opneemt het product voor jezelf te bestellen. Je kunt het dan in alle rust keuren waarbij je nagaat of het aan je kwaliteitseisen voldoet. Ook kun je om een reactie vragen over het product binnen je netwerk om zo te bepalen of het wel zal aanslaan bij een groter publiek. 

Joshua speelt hier tevens op in door uitleg te geven over “High Ticket” dropshipping. Bij deze vorm van dropshipping werk je samen met Nederlandse leveranciers, waardoor de kwaliteit hoog is (geen Chinese websites) en de levering snel is. Het mooie is dat bijna niemand deze strategie kent in Nederland. Zo kun je dus de concurrentie een stap voor zijn.

Dropshipping is iets voor jou indien je het niet erg vindt om risico’s te nemen. Je doet weliswaar geen investering in het aanleggen van een voorraad, maar je zult wel moeten investeren in het bouwen van je webwinkel, het doen van marktonderzoek en het branden van je bedrijf. Ook is het vereist dat je je dropshipping onderneming inschrijft bij de Kamer van Koophandel.

Zoveel kun je verdienen aan de Dropship Academy

Je omzet van je dropshipping business hangt af van:

 • het product of de producten die je verkoopt;
 • de afspraken die je over je commissie maakt met de leveranciers;
 • je business mindset;
 • de vraag naar het artikel;
 • de wijze en platformen waarop je je artikel promoot; en
 • de doelen die je voor jezelf en je bedrijf hebt uitgezet.

Owhja, het is ook van belang dat je leverancier betrouwbaar is zodat je geen orders misloopt. Gelet op dit lijstje valt er wel goed te verdienen in deze business als je hard werkt, leert van je fouten, niet op slechts 1 paard wedt en constant blijft sleutelen aan je web presentatie.

In de onderstaande YouTube video praat Joshua met een deelnemer uit de Dropship Academy over zijn behaalde succes met dropshipping. Je ziet hierdoor wat er in een korte termijn mogelijk is als je aan de gang gaan met dropshopping en de Academy.

De Dropshipping Academy van Joshua Kaats

Gelukkig hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden.

Het is ook een geluk dat Joshua Kaats zich geroepen voelt om je door dit proces heen te slepen met behulp van zijn online training en sessies. De Dropshipping Academy beijvert zich er namelijk voor om ook jou verlangen naar financiële vrijheid werkelijk te doen worden met het delen van kennis en vaardigheden over het dropshipping businessmodel.

Dit doet Joshua Kaats al vanaf 2017 op een succesvolle manier waarbij hij vooral jongeren heeft geholpen met het opzetten van een online bedrijf. Dit doet hij met behulp van zijn Dropship Academy 3.0, hetgeen een blueprint van de door hem gebezigde marketingstrategieën en technieken.

Ik vertel je zo meteen hoe deze blueprint mijn onderneming succesvoller maakte. Maar eerst som ik de verschillende onderdelen van het coaching traject voor je op.

Onderdelen van de door Joshua Kaats verzorgde coaching

Tijdens de Dropship Academy 3.0. leer je:

 • te denken als een ondernemer. Dat is belangrijk om je te helpen over je faalangst heen te stappen en de nodige risico’s te nemen bij het investeren in je bedrijf;
 • hoe op een gerichte manier te zoeken naar kansen om online geld te verdienen. Je leert af te stappen van het ik moet uit huis gaan naar een stoffig kantoortje voor mijn dagelijks brood door het internet te herkennen als een plek dat vol unieke kansen zit voor durvers;
 • markt onderzoek doen en een product te vinden die en aanslaat bij consumenten en waarmee je reeds een bepaalde affiniteit hebt;
 • wat dropshipping is, de voor- en nadelen, wat je moet doen en nalaten en hoe je de juiste leveranciers voor je niche kunt vinden;
 • een webwinkel opzetten, inrichten en beheren;
 • diverse online marketingtechnieken om je product onder de aandacht van het publiek te brengen;
 • over het optimaliseren van je webwinkel en eventuele website;
 • Facebook ads en Google als marketingtools;
 • het automatiseren van je webwinkel; en
 • hoe je affiliate marketing effectief inzet.

Wat ook fijn is is dat je deel gaat uit maken van de Dropship Academy familie, een betere supportersgroep kun je je haast niet wensen.

Is Joshua Kaats een oplichter

Factoren voor succes volgens menig Dropship Academy review

Bij het lezen van haast elke Dropship Academy review viel het me op dat geen van de cursisten hebben beweerd dat hun succes het gevolg is van slechts het kopen van de blueprint van Joshua Kaats. Ze geven haast allemaal aan dat het volgen van alle stappen belangrijk is om in deze branche succesvol te zijn. Vandaar dat enkelen ook stellen dat je door de cursus te volgen een goede solide basis legt voor je online succes dat binnen een maand zijn vruchten kan afwerpen.

Ook het product dat je ter verkoop aanbiedt, je niche, is van belang voor het succes dat je met dropshipping kunt hebben. Om deze reden is het plegen van marktonderzoek van belang. Indien je er achter komt dat er reeds genoeg spelers op de markt zijn met het door jou beoogde item, kun je of op zoek gaan naar een ander artikel of er voor zorgen dat je opvalt binnen de markt. Je presentatie zal dan unieker moeten zijn terwijl het ook aan te raden is om de marketingactiviteiten van je concurrenten in de gaten te houden.

Tenslotte moet je je leverancier kunnen vertrouwen, aangezien hij uiteindelijk echt met je klanten in contact komt. Nadat jij het geld van je klant ontvangen hebt, rekent hij er namelijk op dat je product bij hem belandt. Aan het maken van excuses zal hij niets hebben en jij hebt nog minder aan een negatieve review over je dienstverlening van zijn zijde.

Ofschoon dropshipping je van een 9-5 baan ontslaat, zal je je toch voor meer dan honderd procent moeten inzetten. Maar dat dat de moeite waard is, zeg ik je uit ervaring. Lees gauw verder om erachter te komen hoe Joshua Kaats mij hielp om een succesvolle dropshipping ondernemer te worden.

Mijn pad van webwinkel eigenaar naar dropshipping ondernemer (review en ervaringen)

Op de website en Instagram pagina van Joshua Kaats staan al honderden reviews. Echter kan ik mij goed voorstellen dat je liever een persoonlijk verhaal wilt lezen. Daarom deel ik hierbij mijn uitgebreide ervaringen met betrekking tot de Dropship academy:

Zoals ik je in de inleiding vertelde, verloor ik vanwege de huidige corona pandemie mijn baan in de horeca sector. Ik had te zoeken naar een andere manier om een inkomen te genereren wat moeilijk ging door mijn opleiding en leeftijd.

Eigenlijk besloot ik meer uit verveling om meer tijd te besteden, in het onder de aandacht brengen van mijn exclusieve drinkglazen. Ik begon meerdere artikelen over ze te schrijven, plaatste die op mijn website en sociale netwerk profielen en begon ook een webwinkeltje.

Ofschoon ik dus op regelmatige basis glazen verkocht, had ik het gevoel iets niet goed te doen. Vandaar dat ik besloot om via online cursussen mijn kennis over het internet ondernemerschap te volgen.

Een van de eerste video’s die me werden aanbevolen door Google was een gratis workshop van Kaats. De manier waarop hij over een ingewikkeld onderwerp als facebookmarketing sprak, het gemak waarop hij dat deed, sprak me erg aan.

Als van zelf werd ik naar zijn website geleid. Daar besloot ik zijn gratis E-book te downloaden. Onder tussen kwam ook het eerste Dropship Academy review me onder ogen. Na enkele reviews te hebben gelezen en zijn overige video’s te hebben bekeken, kocht ik zijn Dropship Academy 3.0 waarna ik me vol overgave stortte in zijn coachingstraject.

De tips van Joshua Kaats voor mijn business

Een van de belangrijkste dingen die ik moest doen was een dikke streep halen door de webwinkel die ik bezat. Dat was best even slikken omdat ik het als mijn baby beschouwde.

Door de cursus wist ik gelukkig wel dat het allemaal veel beter kon dus verruilde ik mijn WordPress ondersteunde webwinkel voor een die door Shopify wordt ondersteund. Van daaruit benaderde ik de leveranciers van drinkglazen waarmee ik reeds een goede band had opgebouwd en enkele andere die ook interessante ontwerpen verkochten.

Ik leerde mijn producten beter te beschrijven. In deze fase bleek vooral de ondersteuning van Joshua Kaats en de academy familie waardevol vanwege hun welgemeende feedback.

Ook koos ik betere zoektermen uit om hoger en goedkoper in Google te scoren terwijl mijn artikelen over mijn producten en niche qua inhoud waardevoller werden voor mijn volgers. Dit leverde en levert me al geruime tijd de nodige backlinks op. Bovendien startte ik met adverteren aan de juiste doelgroepen op Instagram. Door het volgen van de cursus bij de Dropshop Academy zag ik mijn omzet groeien.

Doordat ik het proces zoveel mogelijk heb geautomatiseerd, hou ik nu ook genoeg tijd over voor andere bezigheden zonder dat ik het gevoel krijg dat ik mijn zaak verwaarloos. Dat kan ik ook niet maken omdat slabakken betekent dat je concurrent weer een voorsprong neemt.

Meld je nu aan voor deze boost voor je online bedrijf!

Na het lezen van mijn review weet je dat ik zeer te spreken ben over de Dropship Academy van Joshua Kaats.

Het is echt een lekker gevoel om ondanks de wereldwijde economische crisis een inkomen te generen. Dat alles dank zij de welwillendheid van Joshua Kaats om zijn kennis te delen met anderen in een poging ze ook financieel sterker te maken. Ik raad je daarom zijn cursus van harte aan.

Meldt je via de onderstaande knop aan om toe te treden aan onze steeds groter wordende Dropship familie!

Ps. Ben je nog niet overtuigd na het lezen van mijn Dropsip Academy review? Via deze link kun je het dropshipping e-boek van Joshua Kaats gratis downloaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *