Joshua Kaats vermogen

Gemiddelde leestijd: 7 minuten

Joshua Kaats vermogen? Is Joshua al (multi)miljonair? Je bent vast benieuwd hoeveel Joshua Kaats exact verdient, anders was je tenslotte niet op deze pagina terecht gekomen.

Joshua is nog maar 23 jaar oud, maar verdient al tonnen per maand met zijn dropshipping- en educatie businesses. Kaats heeft zelfs een heel team om zich heen, die allemaal als doel hebben: mensen helpen bij het generen van een online inkomen met dropshipping. Het vermogen van Joshua Kaats moet dus bijna wel behoorlijk zijn.

Op deze pagina ontdek je alles over zijn vermogen.

Het vermogen van Joshua Kaats

Niemand weet exact hoeveel het vermogen van Joshua Kaats bedraagt. Echter kan er uit de YouTube video’s en Instagram afbeeldingen van Joshua worden geconcludeerd dat hij genoeg geld heeft om van rond te komen.

Joshua Kaats heeft meerdere bolides en een prachtige villa voor zichzelf gekocht. Ook zit een deel van zijn vermogen in het kantoor. Naar schatting is het vermogen van Joshua 4 miljoen euro.

Het verdiende geld is zeker niet aan komen waaien. Joshua heeft er erg hard voor moeten werken. Ook verdient hij zelf nog steeds aanzienlijke bedragen met dropshipping webshops, in tegen stelling tot wat mensen denken.

In 2020 realiseerde Joshua een omzet van 2,5 miljoen euro met zijn dropshipping webshops. Let op, want de uiteindelijk winst is natuurlijk een stuk lager dan de omzet.

Hierboven zie je een resultaat van Joshua’s webshop: 100K in één week. Het is dus logisch dat je bij Joshua moet zijn om over dropshipping te leren. Je kunt immers het beste  leren van iemand die zelf bezig is en goed is in hetgeen wat jij wilt doen. 

Een webshop van Joshua Kaats

Er wordt vaak gevraagd aan Joshua Kaats of hij zijn dropship webshops wilt prijsgeven. Het is echter logisch dat hij dit niet doet. Zijn webshops, teksten en producten zouden anders namelijk massaal worden nagemaakt.

Je kunt echter wel kijken op het YouTube kanaal van Joshua. Regelmaat deelt hij daar waardevolle case studies. Je ziet dan exact om welk product, website en advertentie het gaat.

Joshua Kaats heeft zijn vermogen dus enorm weten laten groeien door zowel de cursussen en coaching trajecten als zijn eigen webshops. 

Dat het vermogen van Joshua Kaats flink is, kunnen we wel stellen na het zien van zijn Lamborghini’s, Ferrari en villa.

Joshua heeft zelfs eens een Lambor gekocht die na 30 minuten al kapot ging. Er was namelijk een cementwagen tegen de gloednieuwe auto aangereden.

Het mooie is dat Joshua het totaal niet erg vond. Zijn vermogen is namelijk groot zat. Daarnaast vindt hij het belangrijker om zelf in leven te blijven, in plaats van zijn auto.

Dit is hoeveel hij verdient met online cursussen en webshops

In de onderstaande video vertelt Joshua wat hij verdient met dropshipping. Uiteraard geeft hij niet alles prijs. Wel krijg je een duidelijk beeld wat de kosten zijn om te beginnen met dropshipping. Denk bijvoorbeeld aan kosten voor de KvK inschrijving, Shopify, Oberlo en Facebook advertenties. Je kunt vervolgens zelf een schatting maken van de winst.

Maar wat verdient Joshua met zijn cursus “The Dropship Academy”? Ook dit is lastig om precies te berekenen. De prijs van de cursus varieerde namelijk van 400,- tot 1197,- euro. Ook is het mogelijk om een jaarabonnement af te sluiten en/of 1-op-1 coaching te kopen.

We weten wel dat Joshua minimaal 3000 cursisten in de Academy heeft. Als we uitgaan van 750,- euro x 3000 cursisten, komen we op een bedrag van 2.250.000 miljoen euro.

Na het bekijken van de video en de gemaakte berekening, kun je begrijpen dat Joshua zijn vermogen behoorlijk is. Naar mijn mening mag dat ook zeker. Je moet namelijk niet vergeten dat er keihard voor gewerkt is om dit vermogen te verwezenlijken.

Wil jij hetzelfde vermogen realiseren als Joshua Kaats?

Naar verwachting zal het vermogen van Joshua Kaats nog lang blijven groeien. Er staan dan ook een hoop nieuwe dingen op de planning van Joshua. Hij wil nog meer waarde bieden aan zijn klanten. Wil een cursist een logo voor een webshop? Dan wilt Joshua, deze dienst (het maken van een logo) aanbieden.

Ik kan me goed voorstellen dat je hetzelfde vermogen als Joshua Kaats wilt bezitten. Ik raad je dan ook aan om te beginnen met dropshipping, of een andere methode om geld te verdienen op internet.

Bekijk anders eens mijn review over de Dropship Academy. Je ontdekt dan mijn pad van webshop eigenaar naar dropship ondernemer. Ook kun je gratis het “Dropship Blauwdruk” e-book downloaden en de eerste stappen leren in het opzetten van een dropshipping store. Het is dan zelfs mogelijk op korte termijn in de buurt te komen van het vermogen van Joshua Kaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *