Miljonair worden is makkelijk

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
miljonair worden is makkelijk

Miljonair worden is makkelijk: je hoort het alleen niet vaak. Toch is het echt waar dat miljonair worden makkelijk is en dit zelfs voor iedereen mogelijk is. Echter hebben veel mensen nog niet de juiste mindset en voeren zij nog niet de juiste acties uit om miljonair te kunnen worden.

Ik wil je een handje helpen door de oorzaken te bespreken waarom jij nog niet miljonair bent. Ook ga ik je vertellen over een methode waarmee je gemakkelijk miljonair kunt worden.

Waarom is miljonair worden makkelijk?

Laten we realistisch blijven: voor mensen met een gewone baan is het niet makkelijk om miljonair te worden. Met een normale job heb je altijd te maken met een plafond, namelijk: je uurloon en de maximale uren die je mag werken elke maand.

Als jij op een makkelijke manier miljonair wilt worden, dien je twee dingen te onthouden. Je gaat niet makkelijk miljonair worden als je (1tijd inruilt voor geld en (2geld op de bank zet in plaats van investeert.

Om makkelijk miljonair te worden, ga je dus niet werken bij een bestaand bedrijf, maar zet je zelf een bedrijf op. Denk hierbij aan een online business, zoals affiliate marketing. Een vastgoed business, zoals het verhuren van huizen of fietsen is ook erg lucratief.

Het is in ieder geval belangrijk dat je een vorm van passief inkomen gaat opbouwen. Je hoeft dan niet meer lange dagen te werken terwijl je ondertussen steeds meer geld verdient. Het verdiende geld kun je in je business steken. Je begrijpt dat het op die manier een stuk makkelijk is om miljonair te worden.

Hoe makkelijk is het om miljonair te worden?

Is miljonair worden dan echt zo makkelijk? Ja en nee, want tuurlijk zal je enige kennis op moeten doen om een succesvolle business te kunnen opstarten. Ook zal je wellicht wat opstartkosten nodig hebben om het bedrijf überhaupt te starten.

Personen zijn op allerlei manieren miljonair geworden. Sommigen miljonairs werkten hard en anderen lieten het werk voor hun doen. Er zijn dan ook verschillende methodes om relatief makkelijk miljonair te worden.

Ik heb een bijzondere methode voor je waarmee het makkelijk is om miljonair te worden. Ik ben hier al een tijdje mee bezig en kan je zeggen dat ik aardig op weg ben naar miljonairschap. 

De methode om makkelijk miljonair te worden is affiliate marketing. Affiliate marketing houdt in dat je producten en/of diensten van anderen promoot in ruil voor een deel van de winst.

Het fijne is dat je alle nodige informatie over affiliate marketing online kunt vinden. Ook zijn er weinig tot geen opstartkosten nodig om hiermee miljonair te worden. Je kunt echter zoveel geld investeren in je affiliate marketing business als dat je zelf wenst. Je weet nu immers dat het makkelijker is om miljonair te worden door geld te investeren.

Gemakkelijk miljonair worden als affiliate marketeer

Stel: je promoot een product van 47,- euro waar je 27,- euro commissie over krijgt voor elke gerealiseerde verkoop. Bekijk de onderstaande tabel om te zien hoe makkelijk het eigenlijk is om miljonair te worden als je 10 keer per dag een bepaalde commissie ontvangt.

Commissie (in euro’s)Commissies in 1 dag (in euro’s)Commissies in 1 week (in euro’s)Commissies in 1 maand (in euro’s)Commissies in 1 jaar (in euro’s)
27,-270,-1890,-7560,-90.720,-
47,-470,-3290,-13.160,-157.920,-
197,-1970,-13.790,-55.160,-661.920,-
297,-2970,-20.790,-83.160,-997.920,-

Hierboven gingen we uit van 10 verkopen per dag. Het is echter makkelijk mogelijk om 100 verkopen per dag te realiseren (hierover vertel ik je zo meer). Je ziet in ieder geval dat het mogelijk is in 1 jaar ontzettend veel geld te verdienen. Als je besluit er vol voor te gaan, kun je zelfs in enkele maanden miljonair worden.

Je kunt producten en diensten gaan promoten waarmee je zelf enige vorm van affiniteit hebt. Aangezien je makkelijk miljonair wilt worden, kun je ook kiezen voor een product met een hoge commissie. Dan ga je namelijk sneller richting de miljoen, die je voor ogen hebt. Let er wel op dat het makkelijker is om een product van 47,- euro te promoten dan een product van 997,- euro. Simpelweg zullen mensen eerder een laag geprijsd product kopen. 

Marketing methodes om makkelijk miljonair te worden

Goed, je weet nu dat het makkelijk kan zijn om miljonair te worden. Maar hoe realiseer je dan minimaal 10 affiliate verkopen op 1 dag? Kortweg zijn er verschillende marketing methodes om de juiste klanten te vinden voor je product.

Miljonair worden is makkelijk door bijvoorbeeld een website op te zetten. Je kunt namelijk artikelen (laten) schrijven over je product/onderwerp en deze publiceren op je website. Vervolgens krijg je dag en nacht gerichte bezoekers op je site. Een percentage van de bezoekers gaan de producten kopen die je promoot. Het mooie is dat een website jaarlijks een paar tientjes kost, en je verder geen kosten hoeft te maken.

Een andere makkelijk manier om miljonair te worden is het inzetten van Facebook en Instagram advertenties. Je hoeft dan alleen een webpagina op te zetten, een doelgroep te selecteren en een advertentie aan te maken. Op deze manier kun je zelfs vandaag nog je eerste commissies scoren.

Er zijn eigenlijk zoveel manieren om klanten te vinden. Daarom is het ook zo makkelijk om miljonair te worden. Denk bijvoorbeeld ook eens aan YouTube, Twitter, LinkedIn, email marketing, funnels, Pinterest, Snapchat, online forums, webinars, challenges, Google Ads, apps, influencers en partnerschappen waardoor je in een korte tijd makkelijk miljonair kunt worden.

Miljonair worden is niet makkelijk als jij te snel opgeeft

Je denkt nu misschien bij jezelf: als het zo makkelijk is om miljonair te worden, waarom zijn er dan zo weinig miljonairs in Nederland? Vergeet niet dat er al zo’n 207.000 huishoudens in Nederland zijn met een vermogen hoger dan een miljoen.

Daarnaast zullen sommige personen nooit miljonair worden, omdat zij vanuit thuis de verkeerde mindset hebben meegekregen. De meeste personen denken dan ook dat het beste is om een opleiding af te maken en tot je 67e hard te blijven werken. In een methode als affiliate marketing of vastgoed, hebben zij geen vertrouwen en beginnen zij hier dus nooit aan.

Bovendien geven personen, die beginnen met een poging tot miljonairschap met hun eigen business, vaak al te snel op. Het kan bijvoorbeeld echter enkele weken duren voordat jouw website in Google staat. Alleen als jij momenteel al geld hebt om te investeren, kun je makkelijk en razendsnel miljonair worden. Anders heb je simpelweg enkele weken of zelfs maanden geduld nodig.

Miljonair worden is écht makkelijk met dit complete stappenplan!

Miljonair worden is makkelijk. Ik wil het echter nog makkelijker voor je maken door je een compleet stappenplan mee te geven.

In de videotraining van Jacko Meijaard “de Affiliate Marketing Revolutie” leer jij namelijk de exacte stappen die je moet zetten om miljonair te worden met affiliate marketing. Je leert bijvoorbeeld een website op te zetten en winstgevend te adverteren op Facebook. 

Je ziet gewoon het beeldscherm van Jacko en kunt alle stappen 1 op 1 overnemen. Miljonair worden is hierdoor wel erg makkelijk!

Via de onderstaande knop kun je meer lezen en zelf ontdekken hoe makkelijk het is om miljonair te worden:

Video: miljonair worden is makkelijk voor iedereen

In de onderstaande video vertelt Imed Baatout waarom miljonair worden makkelijk is voor iedereen. Wellicht kun je er tips uithalen en toepassen in de praktijk.

Ps. Heb je nog vragen? Heb je zelf nog tips? Laat dan hieronder een reactie achter op mijn blogbericht “miljonair worden is makkelijk”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *