Rijk worden met weinig geld

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
rijk worden met weinig geld

Aangezien je op deze pagina terecht bent gekomen is de kans groot dat je op zoek bent naar manieren om rijk te worden met weinig geld. Je hebt meerdere mogelijkheden met enkele euro’s of tientjes per maand rijk te worden. Je kunt bijvoorbeeld beleggen in aandelen of geld sparen op de bank.

Ik heb echter een betere methode voor je waarmee ik zelf ook een aanzienlijk inkomen verdien. Het mooie van deze methode is dat je geen grote investeringen hoeft te doen. Als je het slim aanpakt, kun jij ook met weinig geld duizenden euro’s per maand gaan verdienen. Hieronder vertel ik je alles om rijk te worden.

Hoe kun je rijk worden met weinig geld?

Misschien is het leuk om eerst even iets meer over mezelf te vertellen en waarom je bij mij aan het juiste adres bent om rijk te worden met weinig geld.

Ik heb de website Thuis-Inkomsten.nl opgezet. Daarnaast heb ik websites in niches zoals telefoons, gezondheid en geluk. Sinds mijn 18e ben ik gestopt met school om mij volledig te focussen op geld verdienen. Ik wist ook dat rijk worden in loondienst vrij lastig zal worden. Hoewel mijn omgeving niet achter mijn plannen stond is het mij vrij snel gelukt aardig rijk te worden zonder veel geld.

Zonder commercieel te zijn en met weinig geld is het mij gelukt om rijk te worden. Het is wel belangrijk dat je een action-taker en een doorzetter bent. Rijk worden met weinig geld gaat namelijk niet vanzelf.

Voor mijn gevoel is mijn internet business mijn hobby. Ik ben er namelijk graag mee bezig waardoor het lijkt alsof ik niet aan het werk ben.

Jij kunt precies hetzelfde als mij gaan realiseren. Je hebt hiervoor weinig geld nodig. Denk aan enkele tientjes per maand, een laptop of pc en een internetverbinding. 

Met weinig geld kan het jou dus ook lukken om rijk te worden.

Rijk worden betekent meer vrijheid

Bijna iedereen heeft een andere mening over wanneer je nou eigenlijk rijk bent. Door met mijn methode aan de slag te gaan zet je in ieder geval een grote stap richting vrijheid. Daarnaast kun je eigenlijk zoveel geld verdienen als dat je zelf wilt.

Het mooie van een internet business is wanneer je het hebt opgezet, het altijd geld blijft opleveren. Er wordt namelijk 24/7 gebruik gemaakt van websites en andere kanalen op het internet. Je kunt dus ook als je ligt te slapen of op vakantie bent, geld blijven verdienen. De websites blijven continu werken voor jou.

Met mijn methode ga je zelf bepalen hoeveel, waar en wanneer je werkt. Door rijk te worden met weinig geld heb je straks geen baas meer om je heen hangen. Ik denk dat jij ook niet voor een baas wilt werken, je hebt immers weinig geld momenteel.

Hiermee kun je rijk word worden met weinig geld

Nu ik je kort over mijn verhaal heb verteld is het tijd om je te introduceren aan het verdienmodel waarmee je rijk kunt worden met weinig geld.

Ik verdien mijn geld online. Dit doe ik niet met een piramidespel of in een online casino. Wel ben ik een aantal jaren geleden affiliate marketing tegengekomen. Als affiliate ga je bezoekers doorverwijzen naar een webshop van iemand anders in ruil voor loon. Je ontvangt een commissie als iemand een product koopt nadat hij of zij op je affiliate linkje heeft geklikt.

Je kunt rijk worden met weinig geld, omdat je geen producten hoeft in te kopen of te maken, geen producten hoeft te verzenden en geen opslagplaats hoeft te hebben. Het enige wat je nodig hebt is wat geld om een website op te starten. Als je helemaal geen geld hebt, heb je zelfs nog de optie om via social media producten te gaan promoten.

Je kunt dus op een “lichte manier” geld verdienen en hoeft niet per se een team te bouwen. Zonder commercieel te zijn of een grote investering  te doen kun je rijk worden. Je kunt dit gewoon anoniem toepassen. De bezoeker weet namelijk niet dat er een affiliate tussen de aankoop zat en betaalt ook niks extra.

Een affiliate marketing website in het kort

Het toepassen van affiliate marketing is niet heel moeilijk. Ik zal een voorbeeld geven hoe je affiliate marketing op een website kunt toepassen.

Als eerste meld je jezelf kosteloos aan bij een affiliate netwerk zoals Paypro of Bol.com Hier ga je een product of dienst uitkiezen om te promoten. Kies iets uit waar je interesse in hebt.

Met weinig geld kun je een website maken. Maak bijvoorbeeld een website met WordPress. Een domeinnaam kost eenmalig 2,- euro. Een goede hosting kost maandelijks 15,- euro. Een andere opties is een website maken met Jouwweb.nl voor 9,- euro per maand.

Na het aanmaken van je website ga je op zoek naar relevante zoektermen voor het product dat je promoot. Gebruik Neil Patel en Answer The Public om te zien welke zoekwoorden interessant zijn voor jouw doelgroep en waar je eenvoudig op kunt scoren in Google.

Om bezoekers via Google te gaan krijgen dien je content te maken over de gevonden zoektermen. Schrijf minimaal 1 keer per week een blogartikel van 1000+ woorden.

Je hebt nu de fundering gelegd voor jouw eerste winstgevende affiliate website. Het is dan alleen nog een kwestie van je website blijven bijvullen met nieuwe artikelen, zodat je steeds meer bezoekers gaat krijgen via Google. Ook kun je blijven opschalen door nieuwe websites te maken. Denk bovendien aan betaalde advertenties om nog meer bezoekers te krijgen.

Zo word je rijk met weinig geld

Je begrijpt dus wel dat je ontzettend rijk kunt worden met weinig geld door met affiliate marketing aan de slag te gaan. Je websites en artikelen blijven namelijk altijd online staan in Google en je kunt oneindig blijven opschalen.

Sommige websites zullen enkele honderden euro’s per maand opleveren. Ik heb er echter voor gekozen om grote websites op te zetten waarop ik meerdere onderwerpen uit een niche bespreek. Ik promoot dan ook meerdere relevante producten op één website. Zulke websites kunnen duizenden euro’s of zelfs 100K+ per maand opleveren.

Iedereen kan beginnen geld te verdienen met weinig geld. Wel dien je te begrijpen dat dit geen “snel rijk” scam is. Echter kun je binnen een jaar een stabiel inkomen van duizenden euro’s per maand gaan verdienen. Google moet eerst je website indexeren. Het kan dus enkele weken duren voordat je eerste artikelen worden opgenomen in de zoekresultaten van Google en je bezoekers gaat krijgen.

Als je eenmaal geld begint te verdienen aan je bezoekers, kun je steeds meer geld investeren om echt rijk te worden. Zo kun je artikelen laten schrijven, adverteren en zelfs een team gaan bouwen.

Naast weinig geld, een laptop, een internetverbinding en doorzettingsvermogen heb je alleen nog de kennis nodig om rijk te worden.

Rijk worden met weinig geld: conclusie

Je hebt nu kennis gemaakt met mijn methode om rijk te worden met weinig geld.  Waarschijnlijk kan je wel 15,- euro per maand missen waardoor je direct aan de slag kunt met geld verdienen op het internet.

Je kunt nu gaan aanklooien of uitstellen. Ik raad je echter aan om met de “Affiliate Marketing Revolutie” videotraining aan de slag te gaan. Naast de stap-voor-stap video’s voor het maken van een winstgevende affiliate website krijg je persoonlijk hulp om vrij te worden dankzij het internet.

De stappen kun je 1-op-1 overnemen voor je eigen website.

Het is mogelijk om rijk te worden met weinig geld. Er is momenteel een flinke korting op de Affiliate Marketing Revolutie waardoor je slechts 47,- euro betaalt. De video’s kunnen een groot verschil voor je maken wanneer de knop ook bij jou omgaat.

Via de onderstaande knop lees je meer over de videotraining en ga je naar de kortingspagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *