Banen waar je veel geld mee verdient

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
banen waar je veel geld mee verdient

Op zoek naar banen waar je veel geld mee verdient? Dan ben je op de juiste website belandt! Ik ga je namelijk een exact overzicht geven van banen waar je veel geld mee kunt verdienen. Zo kun je exact nagaan wat bij jou past en hoe je zelf met een baan kunt beginnen.

Aan het einde vertel ik je ook over een bijzondere methode waarmee je nog meer geld kunt verdienen dan alle banen besproken op deze pagina. Begin dus snel met het lezen van mijn blogartikel!

Zijn er banen waar je veel geld mee verdient?

Een baan waar je veel geld mee verdient, betekent voor iedereen wat anders. Iemand kan al tevreden zijn met 3500,- euro per maand, terwijl weer iemand anders 10.000,- euro per maand wilt verdienen.

Meestal kun je alleen veel geld verdienen als je een WO of HBO diploma hebt. Dat is ook een belangrijke reden waarom veel mensen nooit veel geld zullen gaan verdienen met een normale baan.

Er zijn echter banen in het bedrijfsleven waarmee je veel geld kunt verdienen zonder een hoge diploma te hoeven hebben. In het bedrijfsleven kun je hogerop komen door goede resultaten te behalen voor het bedrijf waar je werkzaam bent. Je salaris zal logischerwijs stijgen naarmate je meer resultaten boekt.

Banen met een management functie kunnen ook veel geld opleveren. Andere banen met een salaris van 10.000,- euro per maand die erg populair zijn dit jaar zijn: advocaat, medische specialist en freelance specialist.

Compleet overzicht van banen waarmee je veel salaris verdient

In het onderstaande overzicht geef ik je 8 voorbeelden van banen waar je veel geld mee verdient. Daarbij geef ik ook een schatting hoeveel geld je kunt verdienen per maand. Lees daarna verder om te ontdekken hoe je makkelijk 10.000,- euro per maand kunt verdienen met maximaal 1 a 2 uurtjes werk per dag!

1. HR-manager

Een HR-manager regelt de personeelszaken binnen een bedrijf. Je krijgt bijvoorbeeld taken als recruitment, personeel opleiden en personeel beoordelen. Ook dien je met deze baan soms strategische keuzes te maken, zoals een bedrijfsovername en wet-en regelgeving te waarborgen. Om veel geld te verdienen met een baan als HR-manager dien je de HBO opleiding Human Resource Management te volgen. Met deze baan kun je zo’n 4500,- euro per maand gaan verdienen.

2. Plastisch chirurg

In deze tijd waarin veel jongeren opkijken naar populaire influencers wordt uiterlijk steeds belangrijker. Waar veel mensen zijn, valt natuurlijk ook veel geld te verdienen. Met een baan als plastisch chirurg kan je dan ook ontzettend veel geld verdienen. Met deze baan ga je het uiterlijk van personen vervormen of lichaamsdelen zodanig aanpassen dat deze weer kunnen functioneren. Zelfs als je besluit bij een kliniek te gaan werken kun je veel geld verdienen. Plastisch chirurg is dus een baan waar je erg veel geld mee kunt verdienen. Denk aan een maandloon van 8000,- euro.

3. CEO

Je kunt CEO worden bij een klein, groot, of eigen bedrijf. Als CEO ben je de algemeen directeur binnen een bedrijf. Je zult vooral het bestuur van een bedrijf op orde moeten houden houden. Ook dien je contact te houden met de werknemers. Echter zijn er veel verschillende taken voor CEO’s, verschillend per bedrijf. Je dient meestal een economische, universitaire studie te volgen om CEO te worden. Met deze baan kun je erg veel geld verdienen. Reken op zo’n 10.000,- euro per maand.

4. Piloot

Een van de andere banen waar je veel geld mee verdient is piloot. Als piloot krijg je een grote verantwoordelijkheid op je, namelijk een vliegtuig besturen en zorgen dat de passagiers weer veilig landen op de eindbestemming. Ondanks het geweldige salaris wat je kunt verdienen als ervaren piloot (16.000,- euro per maand) dien je rekening te houden met veel werkuren. Je kunt bijvoorbeeld een opleiding volgen via de KLM Flight Academy om piloot te worden.

5. Minister

Als minister is het jouw taak om een land te regeren en geef je vaak ook leiding aan een ministerie. Je kunt minister worden van financiën, maar ook van zorg of defensie. Er bestaat geen specifieke studie om minister te worden. Uiteraard zal je verstand moeten hebben van het beleidsterrein waarin je actief bent. Daarnaast word je vaak alleen gekozen tot minister als je al lang actief bent in de politiek. Met deze baan verdien je zo’n 11.000,- euro per maand.

6. Model

Dankzij de baan “model” kan je veel geld verdienen. Vaak zal je kleding, cosmetica of andere mode-items moeten dragen en jezelf laten fotograferen. Vervolgens worden de beste foto’s gepubliceerd in een magazine. Als model heb je de keuze om te gaan freelancen. Je krijgt dan een vergoeding per opdracht. Je kunt echter ook kiezen om fulltime te werken bij een bekend merk. 20.000,- euro per maand verdienen is niet heel gek voor een model.

7. Advocaat

Advocaat behoort zeker tot de banen waar je veel geld mee verdient. Als advocaat is het jouw taak om een juridisch conflict op te lossen van je cliënt. Het doel is voor de cliënt een zo gunstig mogelijke uitkomst te realiseren. Je verdient zo’n 8000,- euro per maand als advocaat. Echter kun je voor complexe zaken zelfs een vergoeding van 500,- euro per uur vragen. Je dient een universitaire rechtenstudie te volgen om advocaat te worden. Houd er wel rekening mee dat je na je opleiding nog 3 jaar stage moet lopen.

8. Chirurg

De laatste baan die ik zal bespreken en waar je veel geld mee verdient is chirurg. Je dient dan operaties uit te voeren om allerlei, kleine en grote aandoeningen te verhelpen. Houd rekening met een grote werkdruk, en een hoog verantwoordelijke functie. Je verdient na het volgen van de WO opleiding Geneeskunde en het specialiseren in chirurgie tussen de 5000 en 11.000,- euro per maand.

Begin NIET met de bovenstaande banen!

Na het ontdekken van de banen waar je veel geld mee verdient, ben je misschien enthousiast geworden en wil je graag zelf gaan werken of studeren.

Het is erg belangrijk dat je een beroep uitkiest waarmee je plezier beleeft. Als je bijvoorbeeld een chirurg wilt worden, bedenk dan dat je nog zo’n 40 jaar hetzelfde werkt zult moeten verrichten. Maar vind je het echt leuk om anderen te helpen? Volg dan je droom en wordt chirurg!

Echter wordt niet iedereen gelukkig door te studeren, een 9 tot 5 baan te nemen en “een zogenaamd hoog salaris” te verdienen. In de meeste gevallen verdien je namelijk maximaal 10.000,- euro per maand met een zeer exclusieve baan. Ik zal zelf nooit tevreden zijn met 10K per maand. Wij leven namelijk in een tijd waarin ontzettend veel mogelijk is. Het internet is altijd online en biedt mogelijkheden 24/7 en 365 dagen per jaar geld te verdienen, zelfs zonder dat je er zelf voor hoeft te werken!

Ik wil je graag kort introduceren aan een bijzondere methode, zodat je daadwerkelijk veel geld kunt verdienen op het internet. Bekijk via de onderstaande knop de speciale video die ik voor je heb opgenomen.

Ps. Heb je nog vragen of misschien voorbeelden van banen waar je veel geld mee kunt verdienen? Laat het mij en de bezoekers dan weten door hieronder een reactie achter te laten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *