Ik wil niet meer voor een baas werken

Ik verdien nu 10K per maand!

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
mm
ik wil niet meer voor een baas werken

Waarschijnlijk heb je gezocht in Google naar “ik wil niet meer voor een baas werken” en ben je zo op mijn website terecht gekomen. Ik heb goed nieuws voor je. Ik wilde namelijk zelf ook niet meer voor een baas werken en kan je dus exact vertellen wat je nu kunt doen.

Als je met mijn verdien methode aan de slag gaat hoef je niet meer voor een baas te werken. Je kunt dan zelf bepalen wat je doet, wordt niet ‘geleefd’ door een baas en ervaart ultieme vrijheid.

De methode die ik op deze pagina ga bespreken is affiliate marketing. Waarschijnlijk kun je na het lezen van dit artikel direct aan de slag. Je hebt namelijk alleen een laptop en internetverbinding nodig om te beginnen. Je kunt dus gewoon starten vanuit je slaapkamer.

Help! Ik wil niet meer voor een baas werken!

Als je niet meer voor een baas wil werken, zijn er verschillende mogelijkheden om zelf voor  inkomsten te gaan zorgen. Met de meeste online verdien methodes kun je een hoog inkomen vergaren, maar het is wel belangrijk om te weten dat je dient door te zetten om echt succesvol te worden.

Simpelweg is het doorgaans niet mogelijk in een korte tijd een mooi inkomen te verdienen. Dit lijkt me echter geen probleem als je echt niet meer voor een baas wil werken en ultieme vrijheid wil gaan realiseren.

Aangezien je mijn website nog niet hebt weg gedrukt, ben je waarschijnlijk bereid om je vol in te zetten. Andere mensen zullen besluiten te zoeken naar een manier die wat makkelijker klinkt. Toch heb ik liever dat ik 100% eerlijk tegen je ben en de action-takers overblijven.

In dit blogbericht ga ik met je bespreken hoe je geld kunt verdienen dankzij het internet. De bedoeling is om een stijgend passief inkomen op te bouwen. Als jij hiermee aan de slag gaat en doorzet, zal je leven voorgoed veranderen.

Waarom blijven mensen voor een baas werken terwijl ze dat eigenlijk niet willen?

Veel mensen hoor je weleens zeggen “ik wil niet meer voor een baas werken“. Echter lukt het maar vrij weinig mensen uit de cirkel te stappen en hun droombaan te vinden.

Naar mijn idee is de reden hiervoor dat mensen het domweg nooit proberen. Ze houden meer van de vastigheid die ze krijgen bij het werken voor een baas. Als mensen dan toch besluiten geld te verdienen met een online verdien methode, geven zij vaak al op na enkele dagen of weken. 

Je dient dus te begrijpen dat als je echt niet meer voor een baas wil werken, deze droom alleen kunt realiseren door goed om te gaan met tegenslagen. Je kunt namelijk alleen een dusdanig hoog inkomen verdienen dat je niet meer hoeft te werken door te vallen en te blijven opstaan.

Ik wilde ook niet meer voor een baas werken

Op het moment van schrijven ben ik 21 jaar. Van mijn 14e tot 18e heb ik ook gewerkt voor een baas. Ik moest maaltijden klaarmaken voor een restaurant en de vakkenvullen van de Albert Heijn. Ik had het echter nooit naar mijn zin. Soms zeurden de leidinggevenden, terwijl ik super hard voor hun werkte. Daarom was ik er klaar mee om voor een baas te werken en besloot ik de regie in eigen handen te nemen.

Simpelweg ging ik in Google zoeken naar termen als “thuis geld verdienen” en “veel geld verdienen met internet”. Veel websites raden het aan om een webshop te starten. Dit was echter niet mogelijk voor mij, omdat je voor een webshop een opslagruimte nodig hebt, klantensupport moet regelen, facturen moet opstellen en producten moet verzenden.

Na lang te zoeken naar opties om online geld te verdienen kwam ik affiliate marketing tegen. Dit leek me een stuk interessanter, omdat je bezoekers alleen maar hoeft door te sturen naar andermans webshop en daarover commissie uitbetaald krijgt. Je hoeft dus zelf geen producten in te kopen of te maken, geen voorraad op te slaan en je hebt geen opstartkosten nodig. Met alleen maar een laptop en internetverbinding kun je al beginnen geld te verdienen.

Dankzij affiliate marketing verdien ik nu aanzienlijke bedragen en hoef ik niet meer voor een baas te werken. De inkomsten blijven dag en nacht binnenkomen. Het internet en mijn websites zijn namelijk 24/7 toegankelijk voor bezoekers en ik hoef zelf niks te regelen als iemand een product koopt via mijn affiliate linkje. 

Waarom affiliate marketing geschikt is voor jou

Het opzetten van je affiliate marketing business zal niet altijd even eenvoudig zijn. Echter kun jij beloont worden als je een doorzetter bent en niet opgeeft. Het mooie is dat je dan niet meer voor een baas hoeft te werken en het internet voor jou gaat werken. Je kunt dan ook werken waar en wanneer je zelf wilt.

Als je zegt “ik wil niet meer voor een baas werken” moet je wel rekening houden met de vaste lasten en toekomstige rekeningen die betaald moeten blijven worden. Je kunt dus niet zomaar besluiten te stoppen met werken voor een baas. Ook heb je waarschijnlijk nog geen geld om te investeren. Met een grote investering kun je natuurlijk sneller een inkomen realiseren waarbij je niet meer voor een baas hoeft te werken. 

Echter hoef je voor affiliate marketing geen eigen producten te hebben of te maken. Aan het begin is het dus ook niet nodig om je business als een officieel bedrijf in te laten schrijven. Je kunt dit dus helemaal op je eigen tempo gaan opstarten. Naast het werken voor je baas kun je dus in je vrije uurtjes gaan werken aan je eigen business.

Na het opstarten wil en kun je niet meer voor een baas werken

Het klinkt misschien een beetje overdreven dat als je online geld verdient je nooit meer voor een baas kunt werken. Toch is het waar. Je bent dan namelijk veel te verwend en hebt geen zin meer om van negen tot vijf bij een baas te werken voor een mager loontje. Als je succesvol wordt met affiliate marketing kun en wil je simpelweg nooit meer voor een baas werken om de volgende redenen:

  • Je bent gewend om slapend geld te verdienen: Wanneer je eenmaal je affiliate business hebt opgezet, zal je zelfs geld verdienen terwijl je ligt te slapen. Er komen namelijk dag en nacht gratis bezoekers op je website die de producten kopen die je promoot en hiervoor hoef je verder niks te doen. Soms bekijk ik mijn e-mails als ik wakker word en zie ik allemaal nieuwe gerealiseerde verkopen. Dat geeft een ontzettend goed gevoel. Je begrijpt dus wel dat ik niet meer voor een baas wil werken.
  • Je bent gewend om honderden euro’s per dag te verdienen: Ik verdien momenteel minimaal 250,- euro per dag. Er zijn maar weinig leuke banen waarmee je dit bedrag kunt verdienen. Eigenlijk is het niet eens te vergelijken, omdat bij affiliate marketing alles geautomatiseerd is en je dus eigenlijk nooit hoeft te werken. Die 250,- euro is ook maar een voorbeeld, soms verdien ik zelfs duizenden euro’s per dag. Dit zeg ik niet om stoer te doen, maar puur om te laten zien wat de hedendaagse kansen zijn op internet.
  • Je bent gewend ultieme vrijheid te ervaren: Geld maakt dingen makkelijker. Toch vind ik een nog groter voordeel van affiliate marketing dat ik ultieme vrijheid ervaar. Ik bepaal zelf waar en wanneer ik werk. Ik houd er bijvoorbeeld van op vakantie te gaan naar het buitenland. Als ik dan terugkom, is de hele vakantie alweer terugbetaald door de business. Je hoeft dus geen vakantiedagen aan te vragen of te smeken bij je baas of je naar de tandarts mag.

Ik wil niet meer voor een baas werken: conclusie + beginnen

Na het lezen van dit blogartikel “ik wil niet meer voor een baas werken” weet je dat het daadwerkelijk mogelijk is te stoppen met werken voor een baas en dat je zelf hoge passieve inkomsten kunt verdienen.

Naast het hebben van de juiste mindset is het natuurlijk ook belangrijk kennis te vergaren over het succesvol toepassen van affiliate marketing. Daarom heeft Jacko Meijaard een complete online cursus gemaakt, genaamd: “de Affiliate Marketing Revolutie“. Jacko Meijaard is de grootste affiliate marketeer van Nederland en onder andere bekend van het AD en NRC.

Toen ik zo’n 3 jaar geleden begon met geld verdienen op het internet heb ik het ook van Jacko geleerd. Jacko doet alles voor waarna je de stappen 1 op 1 kunt overnemen. Ik raad je zijn cursus dan ook van harte aan als je niet meer voor een baas wil werken.

Via de onderstaande knop kun je de video bekijken waarin Jacko vertelt wat je kunt bereiken met zijn training en hoe je dat kunt doen.

Anyway, waarschijnlijk begrijp je nu wel waarom affiliate marketeers nooit meer voor een baas willen werken. Laat je het even weten in de reacties als je nog vragen of tips hebt rondom het artikel “ik wil niet meer voor een baas werken”?

Relevante artikelen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *