Raarste manieren om rijk te worden

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
raarste manieren om rijk te worden

Aangezien ik al honderden bekende en gebruikelijke verdienmodellen heb toegelicht vond ik het nu eens tijd om de raarste manieren om rijk te worden te gaan bespreken. Er zijn namelijk verschillende manieren om snel op een vreemde manier een paar honderd euro te verdienen. Je kunt zelfs rijk worden door met een aantal van de raarste manieren aan de slag te gaan. Besef wel dat sommige ideeën misschien een beetje raar of gek klinken. Toch is het zeker mogelijk om rijk te worden met een aantal rare manieren die ik ga bespreken.

#1: Lege inktpatronen inwisselen voor geld

Eén van de eerste raarste manieren om rijk te worden is door je oude lege inktpatronen in te leveren voor geld. Waarschijnlijk heb je thuis nog wat inktpatronen liggen waardoor je direct geld kunt verdienen.

Het is zonde om lege inkaptronen weg te gooien. Je kunt deze beter opsturen naar een website die je enkele euro’s betaalt, afhankelijk van het type lege cartridge. Door inktpatronen te recyclen kun je een flink geldbedrag opsparen en laten uitbetalen nadat je 10,- euro hebt opgespaard. Het is misschien geen goede manier om rijk te worden, maar als je besluit aan familie en vrienden lege cartridges te vragen kun je best een leuk zakcentje bijverdienen.

#2: Verkoop foto’s die je hebt gemaakt tijdens vakanties

De kans is groot dat je een hoop mooie foto’s hebt gemaakt tijdens vakanties. Veel bedrijven en websites zijn bereid geld te betalen voor je afbeeldingen, omdat ze deze goed kunnen gebruiken voor hun marketingactiviteiten.

Je hoeft geen professionele fotograaf te zijn om geld te verdienen. Wel is het belangrijk dat je digitale foto’s maakt met een redelijk goede resolutie. De foto’s van je vakanties en andere mooie foto’s kun je verkopen aan stock foto sites. Zodra iemand een afbeelding koopt via de stock foto site verdien je geld. Mocht je hier veel tijd insteken, is het misschien zelfs mogelijk rijk te worden met deze vreemde manier.

#3: Word een levensmodel

Om een model te worden hoef je echt geen fantastisch lichaam te hebben. Je kunt jezelf namelijk opgeven als model bij lokale hogescholen en universiteiten. Zij zoeken allerlei lichaamstypes in alle vormen, maten en leeftijden. Studenten gebruiken jou als model om tekeningen te maken of onderzoek te doen. Je kunt ongeveer 10,- euro per uur verdienen als model.

#4: Raarste manieren om rijk te worden: haren verkopen

Een andere rare manier om rijk te worden is het verkopen van je haren. Het is vooral voor vrouwen een goede manier om geld te verdienen. Je verdient namelijk meer geld als je meer haren inlevert. 

Er zijn genoeg advertenties te vinden van pruikenmakers die op zoek zijn naar haren en bereid zijn veel geld te betalen. Je kunt ook overwegen om hogescholen en kapsalons bij je in de buurt te contacteren met de vraag of ze nog ‘haarmodellen’ nodig hebben.

#5: Maak een camping van je achtertuin

Mocht je een grote achtertuin of een groot stuk land hebben is het mogelijk hier veel geld mee te verdienen. Je kunt namelijk een stuk grond verhuren aan kampeerders. 

Dankzij AirBNB kun je eenvoudig je achtertuin beschikbaar stellen om te kamperen. Dit kost je geen geld. Je kunt zelf bepalen wat kampeerders moeten betalen om in je achtertuin te mogen verblijven. Het enige wat je betaalt is 3% van het verdiende bedrag aan AirBNB. We kunnen dus wel stellen dat dit één van de raarste manieren is om rijk te worden en veel partijen er beter van worden.

#6: Rare opdrachten uitvoeren om rijk te worden

Dankzij een platform als Fiverr kun je allerlei rare en normale opdrachten uitvoeren om rijk te worden. Ben je bijvoorbeeld goed in schrijven, acteren of tekenen? Dan kun je daar geld mee verdienen. Er zijn namelijk veel bedrijven op zoek naar mensen die rare opdrachten willen uitvoeren voor geld.

Je kunt bijvoorbeeld de opdracht krijgen om een stripfiguur te maken. Afhankelijk van de opdracht kun je enkele tot tientallen euro’s verdienen. Je begrijpt wel dat dit geen manier is om echt rijk te worden, maar het is wel een manier om redelijk snel geld te verdienen.

#7: Geld verdienen voor het kopen van drank

De zevende raarste manier om rijk te worden is het kopen van drank. Je kunt je namelijk aanmelden bij een bedrijf dat kroegen controleert op het meegeven van alcoholische dranken aan minderjarigen. Je krijgt een standaard gelbedrag om te komen naar de kroeg. Tevens worden de drankjes en reiskosten gedekt. 

#8: Organiseer een rondleiding voor toeristen

Ben je bekend in je omgeving en houd je van de stad waar je woont? Overweeg dan een rondleiding te organiseren voor toeristen. Waarschijnlijk vind je het zelf ook niet leuk als je op vakantie gaat en een rondleiding krijgt naar voornamelijk commerciële plekjes. Je kunt daarom andere gaan helpen een fijne vakantie te krijgen. Ga toeristen bijvoorbeeld eens rondleiden in een museum of neem ze mee naar een gezellige kroeg.

Na je aan te melden bij een website voor rondleidingen en een aantrekkelijke advertentie te maken, stromen de aanmeldingen vanzelf binnen. Je mag zelf bepalen wat toeristen moeten betalen voor de rondleiding. Wel betaal je 5% commissie aan het reisbureau. Het mooie van deze rare manier om geld te verdienen is dat je nieuwe vrienden maakt van buiten je stad en daarvoor geld verdient.

#9: Verhuur je parkeerplaats

Er zijn steeds minder vrije parkeerplaatsen in Nederland en de parkeerplaatsen worden steeds duurder. Mocht je een eigen parkeerplaats hebben, maar deze niet gebruiken omdat je geen auto hebt, kun je geld verdienen door de parkeerplaats te gaan verhuren.

Er zijn verschillende services die de mogelijkheid bieden je parkeerplaats op te geven en een tarief te bepalen. Je dient echter wel na te gaan bij jouw gemeente of je je parkeerplaats mag verhuren, omdat dit soms wordt gezien als een ‘verandering van gebruik’ van je eigendom. Je dient dan geld te betalen om de parkeerplaats te mogen verhuren. Je zult dus een berekening moeten maken om te weten of het verhuren van je parkeerplaats winstgevend is.

#10: Raarste manieren om rijk te worden: je schuur verhuren

Misschien heb je een schuur die leeg staat. Of je hebt een schuur met allerlei spullen die je niet meer gebruikt, zoals dozen met lp’s. Die spullen kun je verkopen voor geld. Vervolgens kun je je leegstaande garage of schuur verhuren als opslagruimte en rijk worden dankzij huurinkomsten.

#11: Verhuur een kamer aan een student

Een andere rare manier om rijker te worden is het verhuren van een lege of loggeerkamer bij je thuis. Veel studenten zijn namelijk op zoek naar een verblijfplaats. Ook zijn er veel buitenlandse studenten die bijvoorbeeld stage moeten lopen op zoek naar een woning. Je kunt dan ook enkele maanden je loggeerkamer verhuren om geld te verdienen. Je zou kunnen overwegen extra faciliteiten te bieden zoals WIFI, eten en een wasmachine, zodat je nog meer geld kunt vragen voor je kamer.

#12: De beste, raarste manier om rijk te worden: een blog starten

Eén van de raarste manieren waarmee je echt rijk kunt worden is het opstarten van een website of blog. Zo verdiende ik in de eerste maand van 2021 al meer dan 10K aan inkomsten uit mijn blog. Ik werk weinig en verdien veel geld waardoor het voor veel mensen raar kan overkomen. Echter is het fijne aan bloggen dat de opstartkosten en uitgaven enorm laag zijn en je onbeperkt kunt opschalen.

Je dient echter wel te beseffen dat snel rijk worden met een blog in de meeste gevallen niet realistisch is. Je dient namelijk veel blogs te gaan schrijven om je publiek te gaan vergroten.

Als je echter de basis hebt opgezet, kan het gek worden! Je verdient dan namelijk geld terwijl je thuis of op een feestje bent en kunt dus overal en wanneer jezelf wilt werken, zolang je maar een laptop bij je hebt. Zo zijn er veel rondreizende bloggers die aanzienlijke bedragen verdienen op de mooiste en raarste plekjes in de wereld.

Simpelweg kies je een onderwerp uit waarover je een website of blog wil opstarten. Vervolgens ga je blogartikelen publiceren op je site over het gekozen onderwerp. De bedoeling is namelijk dat je op gratis wijze 24/7 bezoekers gaat krijgen via Google. Je websites blijven bovendien altijd online! Je kunt geld verdienen aan de bezoekers van je blogartikelen door affiliate marketing toe te passen. Als affiliate promoot je producten en/of diensten van anderen in ruil voor een deel van de winst. Je kunt zelfs de raarste producten die je maar kunt bedenken gaan promoten als affiliate.

Raarste manieren om rijk te worden: conclusie

Je hebt nu een aantal van de raarste manieren om rijk te worden gezien. Van de besproken manieren heb je de meeste kans om rijk te worden door een blog op te starten en hier affiliate marketing op toe te passen.

De kansen en het verdienpotentieel van bloggen zijn dan ook enorm. In mijn beleving kan iedereen dit.

Om je op weg te helpen heeft Jacko Meijaard een A tot Z videotraining voor je gemaakt. Hierin wordt exact toegelicht hoe je hoge passieve inkomsten kunt realiseren met je eigen affiliate marketing business.

Je hebt geen technische kennis, (voor)opleiding of diploma nodig, en kunt gelijk van start.

Klik hier voor het exacte stappenplan om minimaal 250,- euro per dag te verdienen >>

Succes!

Ps. Laat het in de reacties weten als je nog tips of vragen hebt over de raarste manieren om rijk te worden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *